לפני שאני חוזר למיטה... בעע...
משהו מצויין שקרה לי השבוע: איפה המשהו הרע שקרה השבוע? דווקא השבוע ויתרת על זה, רון? אז בקיצור, אני מיום חמישי במיטה, לא אוכל ולא שותה. לא הייתי חולה ככה כמה שנים. איזה סמרטוט אני כשאני חולה, זה לא יאומן. מסקנה חדשה שהסקתי השבוע: אמא ואבא תמיד צודקים. הרגשתי הכי חרא בעולם כל הסופ"ש הזה ואני עדיין מרגיש ככה(טיפה יותר טוב בעצם), והם דואגים לי כל הזמן למרות שאני מתייחס אליהם לא יפה לעיתים קרובות. אני חתיכת חלאה. ואנשים, כשאבא אומר ללבוש מעיל, תלבשו מעיל!!! קבלו פלאשבק מיום רביעי בערב: אביעד: "אני עפתי." אבא: "תלבש מעיל." אביעד: "לא רוצה." אבא: "כדאי לך." אביעד: "ביי." משהו מאגניב שעשיתי השבוע: אני עובד עם דרוזי בגיל שלי, אז יש לו פלא' עם מלא מוזיקה ערבית כזאת. בקיצור, לקחתי ממנו איזה שיר דבילי עם מלא חלילים והתחלתי להציק לכל מי שהיה סביבי. למי שעוקב, אלוקים כבר נקם בי. משהו חכם שאני רוצה לחלוק עם כולם: מעיל!! מעיל!!!!! משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: להרגיש טוב יותר. סרט השבוע: היטמן. פרק בסקראבס: לא יצא לי. פרק בסדרה אחרת: אבודים. למרות שעוד לא ראיתי. ה-שירים של השבוע: פאק. אני מת לחזור למיטה. תמונת השבוע: