קבלת שבת

jess r

New member
תתחדשי ../images/Emo13.gif

זה ממש כיף לבחור שירים למסיבות! גם אם את המילה-הארוכה-מידי-הזאת-שאני-די-משוכנעת-שהמצאת זה לא מאוחר לעשות עם זה משהו! המון בהצלחה בפסיכומטרי, תעשי אותו בגישה הכי חיובית והכל יהיה בסדר

steelwater

New member
חחח לא המצאתי!

לא הבנתי למה את מתכוונת בהתחלה. אשכרה יש מילה שהתרגום שלה פחות או יותר זה לדחות את מה שאתה צריך לעשות ולעשות דבירם אחרים במקום זה. טריוף... תודה רבה!

jess r

New member
סוף שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו מצויין שקרה לי השבוע: סיימתי עם המבחן הראשון השנה בהיסטוריה וזו תחושת הקלה. נראה לי שהלך בסדר. היו אסיפות הורים והמחנכת שלי אמרה מלא דברים טובים וזה היה כיף, ו... היה שבוע קליל, לא קרה משהו מיוחד. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: טיול שנתי! הולך להיות ממש כיף. 4 ימים באוהלים. ואמא הבטיחה ללכת איתי לסרט ביום חמישי. סרט השבוע: הזוי. אני מתיישבת לראות "קרמר נגד קרמר". בטוחה שאשנא את הסרט, כי הוא על ילד קטן והורים ואני שונאת ילדים ו-10 דקות לתוך הסרט ויש לי דמעות בעיניים ופשוט לא הפסקתי לבכות, כל 5 דקות התחלתי לבכות שוב, אפילו בקטעים המצחיקים. איזה ילד חמוד!!! פשוט מקסים, ובלונדיני, וקטן ו... ו... סרט נהדר. פשוט נהדר. "כנפיים שבורות" שהפתיע לטובה. ראינו בשיעור קולנוע את סרט הגמר של הבמאי של הסרט, והוא היה גירסה קצרה של "כנפיים שבורות". שניהם היו חמודים. "2001 אודיסאה בחלל", ביזבוז זמן מוחלט. "מנהטן" ו"לפרק את הארי" של וודי אלן. הערוץ החדש הזה של יאס פשוט אדיר... אחלה סרטים, את השני כבר ראיתי פעם. "שיער", קצת חסר עלילה, כמו כמעט כל מחזמר, אבל נחמד. פרק בסקראבס: כלום. פרק בסדרה אחרת: "סקס והעיר הגדולה", "בנות גילמור" - עונה שישית. איזה מעאפן לוק עם הבת שלו. ובכלל, שמתי לב פתאום שהוא ולורליי כמעט אף פעם לא מתנשקים. הם רואים אחד את השני, אומרים שלום כאילו הם חברים טובים מהגן או משהו. איזה לא אמין! ודווקא יש להם כימיה. "העשב של השכן". "אמריקן איידול" - איזה קורע זה!
ואי, מדהים איזה אנשים מטורפים יש בעולם ואיך הם מוכנים להשפיל את עצמם ככה בטלוויזיה. ה-שירים של השבוע: Norah Jones - Sunrise PJ Harvey - Dry האלבום The Police - Peanuts AC-DC - Problem Child Band Of Horses-The Funera The Smiths - Cemetry gates Bruce Springsteen - Thunder Road Bruce Springsteen - Night Bruce Springsteen - Sad Eyes שבוע מצויין לכולנו!

Chewingum

New member
סרטים טובים!

את הבנאדם היחידי בעולם שלא הגיב על כנפיים שבורות לא ב"לא ראיתי את הסוף בגלל הדמעות" או משו. קרמר הזה לא ראיתי. על מה זה? הסרטים של וודי אלן מעוליםםםםםםםםםם!#$!@$ חחחח אודיסיאה בחלל זה אחד הסרטים המוזרים יש לי וואחד הסטוריה איתו. הבמאי הוא סטנלי קובריק, שביים את התפוז המכני, מטאל ג'אקט, הניצוץ ולוליטה שזה פשוט סרטים מעוליםםםם (קצת מטרידים, חלקם) אז כאילו כשראיתי ציפיתי לאיזה משו ביזארי עם מסר מחאתי מסתתר, משו מדע בדיוני לפנים משו טוב ואתה כאילו מחכה לפואנטה, ושואל את עצמך: "למה אני רואה את זה?" ובסוף הסרט אתה שואל: "למה ראיתי את זה" אז אתה רואה שוב!@#$!@#$% לא יכול להיות שהמסר עובר מעליך פשוט! ומסתבר שזה סרט שנהנים ממנו יותר ככל שרואים אותו יותר, והוא פשוט לא שווה את זה. גם אחרי 4 פעמים. חח ושיער זה סרט כזה שאתה לא יכול לא לאהוב.... P:

jess r

New member
בדיוק מה שאמרת

חוץ מהקטע עם ה-4 פעמים (אתה נורא סבלני). ודווקא אהבתי את "התפוז המכני" ו"פול מטאל ג'קט". (ב"לוליטה" נשברתי די מוקדם ואת "הניצוץ" ראיתי כל כך מזמן שאני לא זוכרת). "קרמר נגד קרמר" (נשמע כמו סרט אימה) זה על משפחה עם ילד קטן שהאמא (מריל סטריפ) מחליטה לעזוב ומשאירה את האבא (דסטין הופמן) עם הילד, ואחרי שנה וחצי חוזרת ודורשת את הילד בחזרה.

steelwater

New member
קרמר נגד קרמר

הוא סרט מעולה!!!! אבל הוא באמת נורא עצוב. גם אני בכיתי בו המון, עוד אחרי לקח לי זמן להפסיק לבכות חחח! דסטין הופמן, שהוא אחד השחקנים הטובים ביותר, מדהים בו.

TheLost

New member
שבת שלום

משהו מצויין שקרה לי השבוע: מסקנה חדשה שהסקתי השבוע: באפי שולט. בעצם זה לא חדש... טוב אז ש- בארץ החדרי ניתוח הם ממש לא כמו באנטומיה של גריי משהו מאגניב שעשיתי השבוע: עברתי ניתוח. בדיעבד זה לא מאגניב אבל לפני הניתוח, כשהייתי תמים יותר, ככה חשבתי... חח אפילו שהיה קטע דיי מצחיק (דווקא כשאין סעיף כזה) שהייתי קצת מטושטש במהלך הניתוח והרופא דיבר איתי תוך כדי על בנות שוות בכיתה ואם כבר יש חברויות אז אני דיי בטוח שאמרתי- היום רק חושבים על סקס
ואני דיי בטוח שאז הוא שאל אותי אם אני משתמש בקונדום ואם אני מודע לאיידס... ואז הוא והאחות הדרדרו לדיבורים על שיעורי כלכלת-בית בגימנסיה
והכי ענק זה שהאחות השנייה בניתוח הייתה חדשה וקצת טיפשה והם כל הזמן צעקו עליה ואז בסוף הניתוח- הניתוח הראשון שלה(!) היא אומרת לי "מזל טוב, יש לך יד חדשה" ואני כזה... נראה לי שהתבלבלתם בניתוח... משהו חכם שאני רוצה לחלוק עם כולם: זה לא ממש חכם אבל - אחחח כואב לי. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: "לבלות" עם התפרים הכאלבים, לנסות לעשות מבחן בתנ"ך, לחשוב על עלילה ל-5 שוטים, ולקחת אופטלגין. סרט השבוע: סופרבאד! וגם הטרמפיסט המקורי היה טוב, ופלינדרום של טוד סולונדז. פרק בסקראבס: --- פרק בסדרה אחרת: באפי 6.07! המיוזיקל ה-שירים של השבוע: כמעט כל השירים במיוזיקל של באפי... BUNNIESSSSS תמונת השבוע: אין לי כוח לעבור לחלון הוספת תגובה. תסלחו לי, נכון? בכל זאת יש לי רק יד מתפקדת אחת

jess r

New member
התאוששות מהירה לך ../images/Emo140.gif

איזה רופאים הזויים... "סופרבאד" אחלה סרט חוץ מהסצינה האחרונה בקניון, שקצת הרסה.

Angelus

New member
שבוע טוב

משהו מצויין שקרה לי השבוע: יום חמישי, יום חופש.. הסוף שבוע היה ארוך שקט וטוב. מסקנה חדשה שהסקתי השבוע: שהיכולת לראות את הטוב באנשים טובה פי כמה על לראות את הרע שבהם משהו מאגניב שעשיתי השבוע: ישנתי בצהריים, הייתי חולה. משהו חכם שאני רוצה לחלוק עם כולם: רגע, אפשר להשתמש באותו משפט פעמיים? כי הגעתי לזה בעצמי
משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: לנפוש בצבא? זה נשמע רע. ללמוד ואולי לנקות את האקווריום שלי.. סרט השבוע: 30 days of night. היו חלומות מעניינים עקב הסרט הארור פרק בסקראבס: לא ראיתי, אבל קראתי את ההודעה של יעל ואני שמח לאיד פרק בסדרה אחרת: dead like me 203, kyle xy 210. מישהו אמר צ'אק? ה-שירים של השבוע: ilfehouse - storm patrick park - home for now rem - man on the moon matthew good band - weapon תמונת השבוע: מהסרט ערפדים שראיתי ביום חמישי. זה ערפד.. שבוע טוב ומבורך!

Roncha87

New member
../images/Emo45.gifמסקנה חכמה

מסכימה איתי. קייל XY העונה השנייה ממש טובה, אני יכולה להגיד שהיא אף יותר טובה מהראשונה.

Angelus

New member
חחחח

זה לא בהכרח רע, אבל לא משנה.
קייל איקס וואי קצת איטית.. וחבל. זה הדבר היחיד שמפריע לי בסדרה. אבל נראה איך זה יתגלגל הרגע סיימתי לראות אבודים 402, והיה יחסית לא רע. למרות שגם שם מורחים אותנו כמו חמאה

alkai

New member
לפני שאני חוזר למיטה... בעע...

משהו מצויין שקרה לי השבוע: איפה המשהו הרע שקרה השבוע? דווקא השבוע ויתרת על זה, רון? אז בקיצור, אני מיום חמישי במיטה, לא אוכל ולא שותה. לא הייתי חולה ככה כמה שנים. איזה סמרטוט אני כשאני חולה, זה לא יאומן. מסקנה חדשה שהסקתי השבוע: אמא ואבא תמיד צודקים. הרגשתי הכי חרא בעולם כל הסופ"ש הזה ואני עדיין מרגיש ככה(טיפה יותר טוב בעצם), והם דואגים לי כל הזמן למרות שאני מתייחס אליהם לא יפה לעיתים קרובות. אני חתיכת חלאה. ואנשים, כשאבא אומר ללבוש מעיל, תלבשו מעיל!!! קבלו פלאשבק מיום רביעי בערב: אביעד: "אני עפתי." אבא: "תלבש מעיל." אביעד: "לא רוצה." אבא: "כדאי לך." אביעד: "ביי." משהו מאגניב שעשיתי השבוע: אני עובד עם דרוזי בגיל שלי, אז יש לו פלא' עם מלא מוזיקה ערבית כזאת. בקיצור, לקחתי ממנו איזה שיר דבילי עם מלא חלילים והתחלתי להציק לכל מי שהיה סביבי. למי שעוקב, אלוקים כבר נקם בי. משהו חכם שאני רוצה לחלוק עם כולם: מעיל!! מעיל!!!!! משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: להרגיש טוב יותר. סרט השבוע: היטמן. פרק בסקראבס: לא יצא לי. פרק בסדרה אחרת: אבודים. למרות שעוד לא ראיתי. ה-שירים של השבוע: פאק. אני מת לחזור למיטה. תמונת השבוע:

Angelus

New member
תרגיש טוב, רופס שכל

פעם הבאה תקשיב לאמא שלך ושים מעיל

Roncha87

New member
../images/Emo24.gifתרגיש טוב כפרות!

מצטערת, כנראה שבחרתי בשבוע כזה שלכולם היה משהו רע בו [יש שבוע שאין?], אבל לא נורא, יהיה בסדר. ובאמת בתור פולנייה גאה, תשים מעיל חתיכת טמבל!
החלמה מהירה!

steelwater

New member
תרגיש טוב!

*שולחת לך מרק צמחוני* גם אני תמיד מגלה מחדש שאמא ואבא צודקים! כל פעם הם אומרים איזה משהו שלא נשמע לי נכון או חשוב, ומאוחר יותר מתגלה כי הם צדקו ביותר!

למעלה