קבלת שבת! (הרבה שירים)
משהו מצויין שקרה לי השבוע: - אוקיי, אחת הבוחנות שהגיעו ממש חמודה. - הגיעה ביקורת פתע ודפקה את כל הבסיס שלי. אין יותר טוב מזה. (למרות שאם הרס"ר עצבני עכשיו...) מסקנה חדשה שהסקתי השבוע: - שמוצבים יכול להיות ממש מגניב. - שתחמושת על רכב לא צריכה להיות מסודרת. - שאסור לי לבחון אם אני מאחזק תחמושת. - שאם זביל של פצצת תאורה ידנית עטוף היטב בניילונים וסלוטייפ, כנראה לא רוצים שתראו מה יש בפנים. במקרה הזה, הכניסו לשם בנזין. זה היה מצחיק. משהו מאגניב שעשיתי השבוע: - פטרול מנהלה? סתם. - שבוע שעבר, דפקתי "המופע של הצ'יף". כולל הסנפה (לא סמים...). משהו חכם שאני רוצה לחלוק עם כולם: - מצטער, אבל איברי הגוף שלי שייכים רק לי. נסחפתם. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: - חוץ מלסגור שבת, שומדבר מיוחד. סרט השבוע: אין פרק בסקראבס: אין... כבר יותר מדי זמן... פרק בסדרה אחרת: האוס 4.11, Frozen, היה פרק מעולה. ה-שירים של השבוע: Malcolm Middleton - Week Off Malcolm Middleton - Blue Plastic Bags Malcolm Middleton - Marguerita Red הוא סקוטי. הוא בלהקה Arab Strap, והוא לא רע בכלל. בעיקר השיר הראשון. Dean & Britta - Singer Sing Dean & Britta - Words You Used To Say Dean & Britta - Wait For Me זוג. אישה וגבר, בריטה פיליפס ודין וורהאם, שעושים ביחד שירי דרים-פופ ממש חמודים. Portishead - All Mine Portishead - Cowboys Portishead - Half Day Closing מתוך האלבום השני של הלהקה הגאונית הזאת. אני צריך להאזין אליו יותר לעומק, קשה לי להתחבר לחלוטין לטריפ הופ. Black Kids - Hit The Heartbreaks Black Kids - I'm Not Gonna Teach Your Boyfriend How To Dance With You השיר הראשון הוא הרינגטון שלי, השיר השני פשוט מעולה. להקה ממש ממש טובה, שהוא עושה מוזיקה כיפית (למרות שלא תמיד זאת הכוונה שלה). Mark Ronson ft. Phantom Planet - Just או יה, קאבר לא רע, בסגנון היפ הופ, לרדיוהד. Mark Ronson ft. The Daptone Horns - God Put A Smile On Your Face Mark Ronson ft. Amy Winehouse - Valerie ולמי שעדיין לא שמע את Oh My God ביחד עם לילי אלן. אז חובה. The Duke Spirit - The Step And The Walk הורדתי אלבום שלם, אבל רק השיר הזה כבש אותי משמיעה ראשונה. צריך לנסות את השיר. להקה בשם Earlimart, קשה לי להמליץ על שירים ספציפיים כי הרבה נשמעו אותו הדבר. אבל הם טובים, הם נשמעים כמו אליוט סמית' בשירים הרגועים, ובכל השאר המקרים הם פשוט טובים. Page France - Chariot Page France - Jesus Page France - Feather עוד אלבום שהורדתי ועדיין לא שמעתי כמו שצריך, אבל השירים האלה טובים. Spiritualized - Ladies and Gentlemen We Are Floating In Space Spiritualized - I Think I'm In Love Spiritualized - All of My Thoughts מה יכול רע בלהקת שוגייזינג מהניינטיז שאוהבת גם לשלב קצת ג'אז? Chris Garneu - Relief Dead Heart Bloom - The Love Song You Always Wanted Iron & Wine - Flightless bird, American mouth New Buffalo - Cheer Me Up Thank You מתוך אוסף של שירים שקטים. הכל ממש מעולה. Andrew Bird - Sic Of Elephants Andrew Bird - The Trees Were Mistaken שני שירים ששוחררו מהאלבום החדש. וזה אנדרו בירד, זה לא יכול להיות רע. Spanky Wilson - Sunshine Of Your Love קאבר של איזו זמרת, שעושה Fאנק, לשיר הותיק והמוכר של קרים. Okkervil River - Our Life Is Not A Movie Or Maybe קשה להגדיר, אבל זה שיר מעולה. MGMT - Weekend Wars, אוקיי זה פשוט כיף. Goldfrapp - Clowns, מעולם לא יצא לי לשמוע שירים של הלהקה האלקטרונית והזמרת הזאת, אבל השיר הזה מדהים. Band of Horses - The Funeral אבל זה ללא ספק אחד השירים שעשו לי את השבוע.