קבלת שבת

Roncha87

New member
קבלת שבת../images/Emo42.gif

משהו מצויין שקרה לי השבוע: מסקנה חדשה שהסקתי השבוע: משהו מאגניב שעשיתי השבוע: משהו חכם שאני רוצה לחלוק עם כולם: משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: סרט השבוע: פרק בסקראבס: פרק בסדרה אחרת: ה-שירים של השבוע: תמונת השבוע:

Ch3nf3l

New member
קבלת שבת! (הרבה שירים)

משהו מצויין שקרה לי השבוע: - אוקיי, אחת הבוחנות שהגיעו ממש חמודה. - הגיעה ביקורת פתע ודפקה את כל הבסיס שלי. אין יותר טוב מזה. (למרות שאם הרס"ר עצבני עכשיו...) מסקנה חדשה שהסקתי השבוע: - שמוצבים יכול להיות ממש מגניב. - שתחמושת על רכב לא צריכה להיות מסודרת. - שאסור לי לבחון אם אני מאחזק תחמושת. - שאם זביל של פצצת תאורה ידנית עטוף היטב בניילונים וסלוטייפ, כנראה לא רוצים שתראו מה יש בפנים. במקרה הזה, הכניסו לשם בנזין. זה היה מצחיק. משהו מאגניב שעשיתי השבוע: - פטרול מנהלה? סתם. - שבוע שעבר, דפקתי "המופע של הצ'יף". כולל הסנפה (לא סמים...). משהו חכם שאני רוצה לחלוק עם כולם: - מצטער, אבל איברי הגוף שלי שייכים רק לי. נסחפתם. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: - חוץ מלסגור שבת, שומדבר מיוחד. סרט השבוע: אין פרק בסקראבס: אין... כבר יותר מדי זמן... פרק בסדרה אחרת: האוס 4.11, Frozen, היה פרק מעולה. ה-שירים של השבוע: Malcolm Middleton - Week Off Malcolm Middleton - Blue Plastic Bags Malcolm Middleton - Marguerita Red הוא סקוטי. הוא בלהקה Arab Strap, והוא לא רע בכלל. בעיקר השיר הראשון. Dean & Britta - Singer Sing Dean & Britta - Words You Used To Say Dean & Britta - Wait For Me זוג. אישה וגבר, בריטה פיליפס ודין וורהאם, שעושים ביחד שירי דרים-פופ ממש חמודים. Portishead - All Mine Portishead - Cowboys Portishead - Half Day Closing מתוך האלבום השני של הלהקה הגאונית הזאת. אני צריך להאזין אליו יותר לעומק, קשה לי להתחבר לחלוטין לטריפ הופ. Black Kids - Hit The Heartbreaks Black Kids - I'm Not Gonna Teach Your Boyfriend How To Dance With You השיר הראשון הוא הרינגטון שלי, השיר השני פשוט מעולה. להקה ממש ממש טובה, שהוא עושה מוזיקה כיפית (למרות שלא תמיד זאת הכוונה שלה). Mark Ronson ft. Phantom Planet - Just או יה, קאבר לא רע, בסגנון היפ הופ, לרדיוהד. Mark Ronson ft. The Daptone Horns - God Put A Smile On Your Face Mark Ronson ft. Amy Winehouse - Valerie ולמי שעדיין לא שמע את Oh My God ביחד עם לילי אלן. אז חובה. The Duke Spirit - The Step And The Walk הורדתי אלבום שלם, אבל רק השיר הזה כבש אותי משמיעה ראשונה. צריך לנסות את השיר. להקה בשם Earlimart, קשה לי להמליץ על שירים ספציפיים כי הרבה נשמעו אותו הדבר. אבל הם טובים, הם נשמעים כמו אליוט סמית' בשירים הרגועים, ובכל השאר המקרים הם פשוט טובים. Page France - Chariot Page France - Jesus Page France - Feather עוד אלבום שהורדתי ועדיין לא שמעתי כמו שצריך, אבל השירים האלה טובים. Spiritualized - Ladies and Gentlemen We Are Floating In Space Spiritualized - I Think I'm In Love Spiritualized - All of My Thoughts מה יכול רע בלהקת שוגייזינג מהניינטיז שאוהבת גם לשלב קצת ג'אז? Chris Garneu - Relief Dead Heart Bloom - The Love Song You Always Wanted Iron & Wine - Flightless bird, American mouth New Buffalo - Cheer Me Up Thank You מתוך אוסף של שירים שקטים. הכל ממש מעולה. Andrew Bird - Sic Of Elephants Andrew Bird - The Trees Were Mistaken שני שירים ששוחררו מהאלבום החדש. וזה אנדרו בירד, זה לא יכול להיות רע. Spanky Wilson - Sunshine Of Your Love קאבר של איזו זמרת, שעושה Fאנק, לשיר הותיק והמוכר של קרים. Okkervil River - Our Life Is Not A Movie Or Maybe קשה להגדיר, אבל זה שיר מעולה. MGMT - Weekend Wars, אוקיי זה פשוט כיף. Goldfrapp - Clowns, מעולם לא יצא לי לשמוע שירים של הלהקה האלקטרונית והזמרת הזאת, אבל השיר הזה מדהים. Band of Horses - The Funeral אבל זה ללא ספק אחד השירים שעשו לי את השבוע.

steelwater

New member
וואו, זה באמת הרבה שירים!

מה זה אומר שוגייזינג? באסה על השבת, אבל נראה לי אתה נהנה בשבתות האלו, נראה שאתה לוקח בקלות ת'עניין, אז שתהיהי לך שבת נחמדה! תחשוב עלינו ותתפקע מצחוק באמצע השמירה בלי שיבינו למה חחח.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifסופ"ש כל כך מתבקש!

משהו מצויין שקרה לי השבוע: חחח מצויין? אממ קיבלתי הרבה למה שציפיתי באנגלית - 71! כן אני יודעת שזה לא ציון מזהיר אבל אני ואנסינים לא הולכים ביחד.. והלך לי כל כך חרא במבחן שלא ציפיתי ליותר מ-70
והפתעה - קיבלתי 71! והפועל ירושלים לקחה גביע! אני לא אוהדת עצומה שלהם, אבל זה אחלה כבוד לקבוצה ולעיר... וגם המשחק היה ממש מותח
מסקנה חדשה שהסקתי השבוע: הוט זה לא כזה נורא משהו מאגניב שעשיתי השבוע: נסעתי באוטו
משהו חכם שאני רוצה לחלוק עם כולם: חכם? אווו זה הקטע שלי משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: להתכונן לאזרחות.. ואני לא יודעת כלום
סרט השבוע: ראיתי 8 מייל.. החזיר אותי לכיתה ז' כשההתמכרות של לאמינם התחילה. סרט באמת טוב, וגיליתי שאני עוד זוכרת חלק מהבאטלים שמה
פרק בסקראבס: לא ראיתי פרק בסדרה אחרת: התחלתי לראות קייל XY וזה ממש חמוד! הגעתי בנתיים עד פרק 3 ועכשיו פרק 4 בהורדה.. ונמלטים פרק 9.. בקרוב בערב אני אשלים עד 11 ה-שירים של השבוע: 3 Doors Down - Father's Son Alice Cooper - Poison Intwine - Glory FLAW - Whole תמונת השבוע:נלך על אקסל כי היה לו השבוע יומולדת 46
הודגש באמצעות מדגישומטיק

steelwater

New member
מזל טוב לאקסל!

וואי, איזה זקן חחח. כשכתבת "להתכונן לאזרחות" אז לא הבנתי למה את מתכוונת כי האסוסציה הראשונה שעלתה לי לראש היא לא להתכונן למבחן באזרחות אלה להתכונן לאזרחות אחרי הצבא. המצב קשה חחח!
מזל טוב על הציון! אנגלית זה ח-שוב, לא רק בקטע של הביה"ס אלה בכלל בחיים. אני ממליצה לך להשקיע בזה הרבה כי זה יעזור לך גם בפסיכומטרי, גם באוניברסיטה ובכלל בחיים, כמו שכבר כתבתי. פשוט תמשכי לראות המון סדרות בנגלית ותראי אותם בלי כתוביות. זה ממש הקפיץ את הרמה של באנגלית, זה ממש עוזר. ההורים שלי אתמול צרחו כל הזמן בזמן המשחק והפריעו לי חחח!
חבל לי שלא ראיתי והתרגשתי איתם ביחד, אבל הייתי צריה ללמוד.

Roncha87

New member
קייל XY באמת חמוד ממש

אני בכלל רואה עכשיו את העונה השנייה ביס והיא ממש טובה. 8 מייל זה סרט מ-עולה!
ומזל טוב לאקסל החתיך הזה.. רק חבל שהיום הוא כבר לא כל כך

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifכן../images/Emo3.gif

ברור שיס לוקח. אבל השבוע החליפו לנו להוט (ההורים שלי טענו שזה בגלל הטלפון) וזה לא כזה נורא.. יש את ביפ שזה אחלה ויש שנות ה-70 (
) ב-VOD. חוצמזה שהתחלתי לגלות את נפלאות האינטרנט ולהוריד מה שאני אוהבת (כן, אני יודעת שזה באיחור) ככה שהמעבר להוט לא כזה נוראי.

Angelus

New member
טוב,

אפשר להבין את ההורים שלך; המחירים ביס מרעיפים שחקים אבל להוט יש מוניטין נורא ליחס שלהם כשמנסים להתנתק מהם..

Chewingum

New member
קבלתשבת! ../images/Emo197.gif

משהו מצויין שקרה לי השבוע: הגיע הבלייזר של פברואר
בשעה טובה מסקנה חדשה שהסקתי השבוע: יש סיבה שאנשים מתלהבים מאבודים !!
משהו מאגניב שעשיתי השבוע: נפגשתי בת"א עם מישהי מהצפון שלא ראיתי יותר מחודשיים. אין אין, אני פשוט מלך בלשמור-על-קשר. משהו חכם שאני רוצה לחלוק עם כולם: "מי שהמציא את הגלגל היה אידיוט. הגאון האמיתי זה מי שחשב על ה3 הנוספים!" סתם, זה פלצני. הגאונות האמיתית: "איך זה שבצבי הנינג'ה, השליח של הפיצה מוצא אותם כל פעם בביוב ומביא להם איזה 40 קילו פיצה בשבוע ושרדר לא מצליח? שיעבוד כשליח בפרגו או משו ותוך שנייה הוא מזיין אותם.. מה, לא?" חבר ברגעים נדירים
משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: כלום..? סרט השבוע: חחחחחחח ג'ונו (Juno) ממש אהבתי, ואם החינוך שלי היה מרשה לי לראות סרט בנות בלי להרגיש הומו, הייתי נהנה יותר
פרק בסדרה אחרת: אנערף... אני לא רואה הרבה טלוויזיה... חחח התחת של מרינה בפרק האחרון בהישרדות.. טלוויזית פריים טיים איכותית! יאמאן ה-שירים של השבוע: I'm Sticking With you - The velvet Underground (הם מגניבים, וזה שיר חמוד) Devil in a midnight Mass - Billy Talent (לא שמעתי אותו בכלל השבוע אבל לא הצלחתי להפסיק לזמזם אותו :( ) שגר פגר - הבילויים (אלוהים?) dopefiend diner - 2 pac (כן כן, אל תמהרו לשפוט, זה לא ראפ אפילו) a war inside - bigwig (פאנק כיף) תמונת השבוע: נו באמת איך שמים תמונה?

steelwater

New member
חחחחחחח!

"הגיע הבלייזר של פברואר"
קרעת אותי....
המשפטים ממש חזקים! שניהם! גם הגלגלים וגם הקטע עם צבי הנינג'ה. חחח זה כה נכון! אפילו זיהיתי את פיצה פרגו שזו פיצה ת"א שאפשר להזמין שניים במחיר אחד או משהו כזה! נכון? ה-The velvet Underground הם בהחלט מגניבים ואף חמודים.

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif בהחלט יציאות מגניבות!

כשאתה רוצה להוסיף תמונה פשוט תלחץ למטה [לפני שאתה כותב הודעה או אחרי] על "לחלון הוספת תגובה" זה יפתח לך חלון ולמטה יש כל מיני פסים כחולים, אחד מהם הוא של הוסף קובץ. יש מבין? כל הכבוד שאתה מצליח לשמור על קשר עם אנשים זה חשוב בחיים.
חחחחחח הרגת אותי עם צבי הנינג'ה באמת איך לא חשבתי על זה אף פעם??

jess r

New member
ואי, נכון! ../images/Emo6.gif

הסדרות האלו מזלזלות באינטליגנציה של הצופים
תיכננתי לראות "ג'ונו" עם חברים, אני שמחה שהוא מקבל ביקורות טובות בינתיים.

Roncha87

New member
שבת שלום../images/Emo15.gif

משהו מצויין שקרה לי השבוע: הציונים
. אושר גדול. 96, 83 [במבחן שחשבתי שאני אכשל], 84. בקיצור, ימים טובים
. מסיבה טובה בשישי שעבר, ששתיתי בה דיי הרבה, היה כיף
מסקנה חדשה שהסקתי השבוע: קרנצ'יפלס עם בננה וסקי וניל זה טעים בטירוף
. משהו מאגניב שעשיתי השבוע: הופעה של יוני בלוך. מלך מלך מלך
הוא כזה חמוד ומצחיק ואחרי ההופעה הוא פשוט עמד עם כל המעריצים בחוץ ודיבר והצטלם בלי לחץ, תראו לי עוד זמר כזה שלא תופס מעצמו ככה.
משהו חכם שאני רוצה לחלוק עם כולם: אין כמו מילה טובה. הקלישאה הכי נכונה שאני מכירה
משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: חופששששששששששששששששששששש
[יש בינתיים מועד ב' אחד אבל יאללללללה]. סרט השבוע: "המכשפות מאיסטוויק"
[בפעם המיליון]. בכלל יש עכשיו שבוע שנות ה-80 בערוץ 7 ומסתבר שכל הסרטים הטובים יצאו אז [גם האנשים הכי טובים יהההה]. "היץ'" סרט חמוד להעביר את הזמן. פרק בסקראבס: ?? [תהיתי אם להוסיף את זה בשרשור בכלל...] פרק בסדרה אחרת: "בניחוש חוקר" עונה שנייה, גאון על סופר
. "מגרש ביתי" 4. "האנטומייה של גריי" הפרק האחרון של העונה השלישית. מישהו יודע מתי העונה הרביעית מגיעה ליס?? והשיא- "דני הוליווד"
תצחקו תצחקו, סדרה טובה
. ה-שירים של השבוע: אהובה עוזרי ויהודית רביץ- האיש ההוא. Don McClean- Starry Starry Night Carpentes- Top of the World בועז בנאי- תנופה בועז בנאי- כל השבוע מרגיש כמו שבת גידי גוב ורונה קיינן- הריקוד המוזר של הלב
[מומלץ ביותר!] תמונת השבוע: סתם משהו חמוד שמצאתי על המחשב
שבת שלום, סופש מעולה!
שמרו על עצמכם

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם!
משהו מצויין שקרה לי השבוע:סוף סוף התקנו את המחשב החדש. הוא ממש מהיר. עוד פחות משבוע הפסיכומטרי יהיה מאחורי. נהגתי לבד באוטו, למרות שזה היה רק כמה מטרים, אבל עדיין.
בשבועיים האחרונים עלה לי הציון בפסיכומטרי ביותר מ-30 נק'! רק שבסימולציות האחרונות היה לי פחוב טוב ואני ממש דואגת בקשר למבחן עצמו.
משהו רע שקרה לי השבוע: אני לא מסכימה אם כל ההתעלמות הזאת מדברים רעים. דבר ראשון, דברים רעים גורמים לדברים טובים להיות יותר טובים, ודבר שני זה היה שבוע מסריח. הייתי לי התמוטטות עצבים קשה השבוע. ראיתי שהציונים שלי כנראה לא מספיקים לי למה שאני רוצה ללמוד. יום שלם פשוט בכיתי חחח. מישומה הסאונד מסרב לעבוד במחשב החדש וזה משגע אותי! למישהו יש מושג איך לגרום לזה לעבוד? מסקנה חדשה שהסקתי השבוע:הגעתי למסקנה שאני Procrestinating בטירוף, יענו כל פעם עושה דברים אחרים במקום מה שאני צריכה לעשות, וכל פעם דוחה את מה שאני צריכה לעשות, הרבה פעמים בטענות שווא. הבנתי שהייתי צריכה להשקיע יותר בלימודים בתיכון. אין סום הגיון בפסיכומטרי, שום! זו באמת אחת השיטות ה-כ-י גרועות בעולם לבדוק אינטליגנציה של בנאדם ולבדוק אם הוא מספיק חכם כדי ללמוד באוניברסיטה, ומה ללמוד. זה שבנאדם עונה נכון על שאלה כמו "ערפדים לא מוצצים דם בערב שישי. ערפדים יפי נפש לא מוציים דם. באפי היא ערפית יפת נפש. מה נובע מהטענו?" או משהו בסגנון הזה, זה ממש לא אומר שהבנאדם הזה יהיה רופא מעולה! משהו מאגניב שעשיתי השבוע:הבאנו את רוב הספרים של הפסיכומטרי למחזור. זה היה רעיון של אחד האנשים בכיתה וזה רעיון ממש טוב. משהו חכם שאני רוצה לחלוק עם כולם:תשקיעו באנגלית, זה חשוב! משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: לעשות את המבחן הפסיכומטרי ולהעיף אותי ממני! חברה שלי הולכת לתקלט בפאב התקליט ביום שלישי הבא, איזה מגניב! אני גם עוזרת לה לבחור את השירים.
סרט השבוע:לא נראה לי שראיתי. פרק בסקראבס: לא ראיתי.
פרק בסדרה אחרת:ורוניקה מארס, סוף סוף הבנתי בערך מה קרה שם עם האוטבוס וכל זה, ודוקטור הו, אחת הסדרות הכי גאוניות ומעולות וכייפות בעולם! זה פשוט נהיה יותר ויותר טוב.
1 נגד 100 שליטה!
ה-שירים של השבוע: The Decemberists – Here I Dreamt I Was an Architect The Decemberists הם להק אינדי אלטרינטיבית כזאת שגם השמיעו שיר שלה בסקראבס בעונה 6. אהבתי אותם וחשבתי שהם ממש חמודים אבל השבוע המניות שלהם ממש קפצו אצלי ואני מאוהבת בהם מעל הראש. הם מעולים! השיר הזה זה אחד השירים הכי יפים ששמתי בחיים שלי, באמת. שיר מדהים כל-כך, אין לי מילים לתאר כמה. אתם חייבים להקשיב לו. The Decemberists – Human Behavior The Decemberists - Oh,Valencia The Decemberists - The Perfect Crime 2 Joy Division -Shadowplay Joy Division - Trenssmiosn Joy Division - Love Will Tear Us Apart The Killers - Shadowplay (Joy Division cover) והמון שירים מהפסקול הבנזונה של Control. Augustana – Coffee and Cigarettes Interpol – NYC New Order – Blue Monday תמונת השבוע: ג'ון סים.מאוהב|

Roncha87

New member
יעל נשמה!

הפסיכומטרי באמת לא אינדיקטור לכלום ותזכרי להגיד את זה לעצמך [בנוסף תזכרי שכל מה שקורה הוא לטובה
]. דוקטור הו זאת באמת סדרה מעולה אני התאהבתי בה ממזמן ואני רק מחכה שהעונה החדשה [שאני לא זוכרת את מספרה] תגיע ליס
. חחחח מצחיקה.. לא התכוונתי להתעלם מזה, אני פשוט חושבת שדברים רעים אצלי לפחות לא ראויים לציון. אני ממש מצטערת, באמת ותזכרי שאני פה בשבילך אם את רוצה לדבר להתעודד או סתם לצחוק, תרימי טלפון!!!
תתחדשי על המחשב! תזכרי שאחרי הפסיכו שלך אני כל כך באה אלייך! תרשמי ביומן איזה תאריך שאת רוצה ואני באה!
סופש מעולה ואני שולחת לך את כל האנרגיות הטובות שאני יכולה לשלוח לגבי הפסיכומטרי, בהצלחה יקירה

למעלה