שבת שלום
שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע: שישי בעיר.
זה כמעט תמיד קוראים לי להרגיש טוב ועושה אותי השמחה וגם היום היה ממש מצחיק וכיף.
עשו לי קוביות! בתקווה עוד שנה וחצי השיניים שלי יראו הרבה יותר נורמליות מאיך שהן נראות עכשיו. הקוביות גם שקופות והן לא בולטות יותר מידי. למרות שאני כנראה עדיין לא אוכל לחתוך סלוטיפ עם השיניים.
סיימתי אתמול את "הניצוץ" באנגלית! יותר מ-680 עמודים! ספר מעולה וגם אני יכולה לראות שהאנגלית שלי ממש השתפרה וזה ממש כיף.
משהו רע שקרה השבוע: היה שבוע קשה ומדכא,ממש קהש למצוא עבודה כשאתה מתכנן לטוס לביולי לחו"ל ולהתחיל ללמוד באוקטובר. החלפתי איזה אלף עבודות בחודש הזה ובתקווה, טפו,טפו,טפו, אני אתחיל לעבוד איפשהו שבוע הבא. אם זה באמת יקרה אני אכתוב על זה פה. אולי זה ממש טוב שסוף סוף התחלתי עם התהליך של ליפות את הפה שלי, אבל הקוביות פוצעות אותי, כואבות לי ומציקות לי.
משהו מצחיק שקרה השבוע: כשחננו בערי שמנו כסף במדחן ולידיד שלי יש במיוחד שקית לזה עם המון מטבעות של 10 אגורות. אז שעה עמדנו והכנסנו ת'כסף וכל אחד רצה לשים ודחף את השני חחח. ואז צחקנו שבגלל שזה כל-כך לאט כי זה 10 אגורות, מישהו יעמוד וישלשל מטבעות וכל חצי שעה מישהו אחרי יבוא לחליף אותי ולהמשיך.
מסר לאומה: לכו אחר חלומותיכם!
סרט השבוע: לא נראה לי שראיתי סרט השבוע.
פרק בסקראבס: לא ראיתי.
פרק בסדרה אחרת: דקסטר - סדרה שולטת! אני חושבת שהגעתי כבר לפרק 5. בואנה, סדרות של Crime solving זה ממש כיף. החיים על מאדים - סוף סוף יצא לי ליפול במקרה על פרק BBC. אני חושבת שזה היה פרק 104. פרק מעולה ואדיר כמו כל שאר הפרקים בסדרה הגאונית הזאת. אפילו אבא שלי ראה איתי ולא היה מסוגל לקרוע את עצמו מהמסך חחח.
שיר השבוע: ?David Bowie - Life on Mars. לחלוטין. אני שמעתי את השיר הזה עשרות פעמים השבוע, באמת. פשוט לא יכולתי להפסיק להקשיב לו, וגם ניגנתי אותו כל הזמן בגיטרה. הוא אחד השירים הכי יפים בעולם. Ukulele Orchestra of GB - Life on Mars? ( David Bowie cover). גירסא מדהימה. http://www.youtube.com/watch?v=UxCj2MO02AE Mat Kearney – Crashing Down Manchester Orchestra – Where Have You Been? Howie Day – Collide (Acoustic version) Gary Numan – Cars Band of Horses – The Funeral Band of Horses – Is There a Ghost MGMT – Kids The Wombats - Let's Dance to Joy Division The Wombats - Moving to New York The Wombats - Kill The Director Envy & Other Sins – Prodical Son Okkervil River – Our Life is Not a Movie or Maybe Okkervil River – No Key, No Plan Kasabian – Processed Beats
תמונת השבוע: ג'ון סים.