קבלת שבת

Roncha87

New member
קבלת שבת../images/Emo39.gif

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו מצחיק שקרה השבוע: מסר לאומה: סרט השבוע: פרק בסקראבס: פרק בסדרה אחרת: שיר השבוע: תמונת השבוע:

Angelus

New member
שבת שלום../images/Emo48.gif

משהו טוב שקרה השבוע: שבוע מצוין, ברוך ה' משהו מצחיק שקרה השבוע: עדי. משום מה כשאנחנו בכיתה לומדים היא משתדלת ממש להסב את תשומת ליבי ולגרום לי לצחוק בקול רם. לא משנה, זה היה שווה את זה. מסר לאומה: סיקול זה פינוי אבנים ועיבוד האדמה. למה שכחתי את זה? אה, וזה לא נורא לקום בשישי בבוקר. סרט השבוע: scary movie 2
פרק בסקראבס:
פרק בסדרה אחרת: family guy 402,407,413 שיר השבוע: Pinback - Wasted, Beatles - Here comes the sun, Beatles - Julia
תמונת השבוע: האגדה (בערך) שבת שלום!

steelwater

New member
הכי טוב לקום בשישי בבוקר!

טוב, אולי בשישי בצהריים ככה ב-10:00 חחח. אבל זה בגלל שיש לי את שישי בעיר שזה אחד הדבירם הכי מעולים שהומצאו אי פעם.
אתם חייבים לנסות את זה פעם. יפה לך כל הביטלס. מה קרה פתאום? יו עכשיו אתה ועדי (טוב אתה, כי עדי בקושי כותבת פה) תתחילו להציץ את הפורום בשטויות פסכיו כמוני וכמו חיה חחח! אוי, איך אני שמחה שזה מאוחרי.... המון בהצלחה!

Roncha87

New member
Here comes the sun ../images/Emo47.gif

תוריד את הגרסה של בר בלפר מ"מישהו לרוץ איתו". מדהימה. זה באמת לא נורא לקום בשישי בבוקר. במיוחד אם יש בשביל מה

jess r

New member
../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: חופש. משהו רע שקרה השבוע: היה רע רוב הזמן, מדכא ועצוב. משהו מצחיק ומעודד שקרה השבוע: לחברה שלי צמח פרח בחדר, מתוך הריצפה (היא גרה בישוב וזה בית על האדמה). סרט השבוע: "סיפורים קצרים על אהבה" מדכא למרות שאמור היה לעשות ההפך. פרק בסקראבס: 703 עם אח של ג'יי.די. אין לי ממש מה להגיד על הפרק. בינוני לגמרי, ושנאתי את הקטע עם המשקל של אליוט. פרק בסדרה אחרת: כרגיל, "איידול" - ברוק חמודה ולא אכפת לי שההופעה היתה מגושמת. שיר השבוע: Arctic Monkeys - The View From The Afternoon Arctic Monkeys - I Bet You Look Good On The Dancefloor The Libertines - Cant Stand Me Now The Libertines - Dont Be Shy The Libertines - Narcisst Yes - Roundabout Snow Goose, האלבום של Camel, שקניתי השבוע ועוד לא יצא לי לשמוע כמו שצריך אבל בינתיים הוא מצוין.

steelwater

New member
חיבוקי!../images/Emo24.gif

מה קרה, נשמה?
Don't Be Shy שיר ממש חמוד. הפרח מהרצפה זה ממש מגניב! צלמי ושימ יתמונות.

jess r

New member
תודה ../images/Emo9.gif

כרגיל, אנשים מאכזבים ואפילו לא מודעים לכך. יהיה בסדר
היא גרה בקצה השני של הארץ, אבל נדמה לי שהיא צילמה, אז אם כן אני אעלה תמונה.

Roncha87

New member
גדול! אני הייתי רוצה שיצמח לי פרח בחדר

זה נשמע לי ענק!!! חחחח הקטע עם המשקל של אליוט ב-703 באמת היה מעצבן. לא יודעת לא קשור כזה, למרות שהבדיחות של קוקס על זה היו מצוינות. מקווה שישתפר המצברוח, שיהיה לך המשך שבוע מקסים

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע: שישי בעיר.
זה כמעט תמיד קוראים לי להרגיש טוב ועושה אותי השמחה וגם היום היה ממש מצחיק וכיף.
עשו לי קוביות! בתקווה עוד שנה וחצי השיניים שלי יראו הרבה יותר נורמליות מאיך שהן נראות עכשיו. הקוביות גם שקופות והן לא בולטות יותר מידי. למרות שאני כנראה עדיין לא אוכל לחתוך סלוטיפ עם השיניים.
סיימתי אתמול את "הניצוץ" באנגלית! יותר מ-680 עמודים! ספר מעולה וגם אני יכולה לראות שהאנגלית שלי ממש השתפרה וזה ממש כיף.
משהו רע שקרה השבוע: היה שבוע קשה ומדכא,ממש קהש למצוא עבודה כשאתה מתכנן לטוס לביולי לחו"ל ולהתחיל ללמוד באוקטובר. החלפתי איזה אלף עבודות בחודש הזה ובתקווה, טפו,טפו,טפו, אני אתחיל לעבוד איפשהו שבוע הבא. אם זה באמת יקרה אני אכתוב על זה פה. אולי זה ממש טוב שסוף סוף התחלתי עם התהליך של ליפות את הפה שלי, אבל הקוביות פוצעות אותי, כואבות לי ומציקות לי. משהו מצחיק שקרה השבוע: כשחננו בערי שמנו כסף במדחן ולידיד שלי יש במיוחד שקית לזה עם המון מטבעות של 10 אגורות. אז שעה עמדנו והכנסנו ת'כסף וכל אחד רצה לשים ודחף את השני חחח. ואז צחקנו שבגלל שזה כל-כך לאט כי זה 10 אגורות, מישהו יעמוד וישלשל מטבעות וכל חצי שעה מישהו אחרי יבוא לחליף אותי ולהמשיך.
מסר לאומה: לכו אחר חלומותיכם! סרט השבוע: לא נראה לי שראיתי סרט השבוע. פרק בסקראבס: לא ראיתי.
פרק בסדרה אחרת: דקסטר - סדרה שולטת! אני חושבת שהגעתי כבר לפרק 5. בואנה, סדרות של Crime solving זה ממש כיף. החיים על מאדים - סוף סוף יצא לי ליפול במקרה על פרק BBC. אני חושבת שזה היה פרק 104. פרק מעולה ואדיר כמו כל שאר הפרקים בסדרה הגאונית הזאת. אפילו אבא שלי ראה איתי ולא היה מסוגל לקרוע את עצמו מהמסך חחח.
שיר השבוע: ?David Bowie - Life on Mars. לחלוטין. אני שמעתי את השיר הזה עשרות פעמים השבוע, באמת. פשוט לא יכולתי להפסיק להקשיב לו, וגם ניגנתי אותו כל הזמן בגיטרה. הוא אחד השירים הכי יפים בעולם. Ukulele Orchestra of GB - Life on Mars? ( David Bowie cover). גירסא מדהימה. http://www.youtube.com/watch?v=UxCj2MO02AE Mat Kearney – Crashing Down Manchester Orchestra – Where Have You Been? Howie Day – Collide (Acoustic version) Gary Numan – Cars Band of Horses – The Funeral Band of Horses – Is There a Ghost MGMT – Kids The Wombats - Let's Dance to Joy Division The Wombats - Moving to New York The Wombats - Kill The Director Envy & Other Sins – Prodical Son Okkervil River – Our Life is Not a Movie or Maybe Okkervil River – No Key, No Plan Kasabian – Processed Beats תמונת השבוע: ג'ון סים.

jess r

New member
הלוואי

שלחתוך סיילוטפ עם השיניים היו הבעיות שלנו בחיים
בבנות גילמור יש פרק שבו הסטודנטית ההקוראנית יוצאת עם הבנות למסיבת הרווקות של ליין ומגיעה עם חולצה של אבריל לאבין. ליין: "אבריל לאבין?!" סטודנטית: "אבריל לאבין Rocks! את כזאת סנובית, אם זה לא ג'וי דוויז'ן את לא אוהבת את זה. אז נחשי מה - You can't dance to Joy Division !" סליחה על הבורות, אבל מה זה מדחן? שיהיה לך המון בהצלחה עם מציאת עבודה נורמאלית ונוחה. מחזיקה לך אצבעות

steelwater

New member
חחח ענק!

אפשר לרקוד לג'וי דוויז'ן וזה ממש כיף חחח! מדחן זה מכשיר ששמים בו את הכסף כשחונים.

Angelus

New member
הניצוץ../images/Emo47.gif

כל הכבוד על ההשקעה! (והאומץ, אבל אני לא אהיה קטנוני) איך הספר? בנוגע לקוביות-גשר, זה נשמע מטרד לא קטן, אבל זה שווה את זה, בסוף הדרך.. אז בהצלחה עם ההתמודדות.

steelwater

New member
תודה!

כן, זה די מטרדי, אבל בתקווה אני פחות ירגיש את זה בקרוב. הספר מעולה! ממש כייפי. אפילו שמתי אותו במקרר כמו בחברים חחח. האמת שהיה לי הרהב יותר קל לקרוא אותו מפסרים אחרים באנגלית ובאיזהשהוא שלב היה לי ממש סבבה לקרוא אותי בלי הרבה בעיות.

Roncha87

New member
בהצלחה עם הקוביות../images/Emo8.gif

ובמציאת העבודה! Howie Day – Collide שיר מדהים! אני מורידה מייד את הגירסה האקוסטית, נשמע טוב. כל הכבוד על הניצוץ! אני לא חושבת שהייתה לי סבלנות לקרוא אותו באנגלית.. חחח.

steelwater

New member
../images/Emo13.gif

למה אין סמיילי עם קוביות? תודה! אם את לא מוצאת אני יכולה לשלוח לך אותו. גם אני פחדתי שאין סיוכי שאני אובל לקרוא 680 עמודים באנגלית, או בעברית, אבל בסוף זה זרם לי ממש טוב וממש נהינתי אותו. זה אחד הספרים שסיימתי יותר מהר. עכשיו אני קוראת את "יונה ונער" כי אמא שלי ועוד אנשים במשפחה שלי ממש התלהבו ממנו אבל בנתיים הוא די משעמם אותי.

Roncha87

New member
שבוע טוב../images/Emo118.gif

משהו טוב שקרה השבוע: מצאתי קצת בגדים סוף סוף. התחברתי יותר עם המשפחה שלי, זה נעים. משהו רע שקרה השבוע: אני חולה. זה משגע אותי. כל פעם שאני מתחילה לצחוק אני נחנקת [סימבולי משהו]. קשה לי לחייך ולאכול. בקיצור מעפן. עכשיו גם גיליתי שעלה לי החום, אני חושבת פעם אחרונה שעלה לי החום היה בכיתה י"א..
משהו מצחיק שקרה השבוע: הקלטנו ברדיו ניסיונות כדי ללמוד איך משתמשים בתוכנה אז הקליטו מישהי מהכיתה שלי אומרת את הספרות 1-10 ואז הוא השמיע לנו את זה ברוורס אני לא הצלחתי להפסיק לצחוק
מסר לאומה: תעשו אמבטיה טובה
סרט השבוע: שיקאגו
מעולה. פרק בסקראבס: -- פרק בסדרה אחרת: האנטומייה של גריי 4. התחילה מצויין. כאילו לא נגמרה בכלל. שיר השבוע: אביב גפן- קרן אור אביב גפן- שיר עצוב שלום חנוך- מאיה ריקי גל- היי שקטה Robie Williams- Make me pure Don McClean - Vincent, Starry night תמונת השבוע: "אם אין לחם תאכלו עוגות" שבוע טוב אנשים. תיהיו בריאים ושמרו על עצמכם

Roncha87

New member
תודה מותק ../images/Emo13.gif

מהשבעה, בבית של סבתא. זה היה המוטו שלנו לשבעה ימים

creepy creep

New member
שבוע טוב.

משהו טוב שקרה השבוע: הוא נגמר! ושבוע הבא הולך להיות כ"כ עמוס.. יום שני מתכונת בגמרא, יום שלישי בגרות בגמרא+חתונה של אחותי
, יום רביעי מפגשסרטצפונים, ויום חמישי כבר נגמר השבוע. שבת קבוצה בשדמות מחולה(בקעת הירדן).. נפגשתי עם אחותי שגרה קרוב ועם האחיין שלי. משהו רע שקרה השבוע: לא קרה משהו מסוים, אבל היו כמה ימים לא שמחים במיוחד. משהו מצחיק שקרה השבוע: אני מצחיקה את עצמי. מסר לאומה: תעריכו את מה שיש לכם, את העובדה שאתם מסוגלים ללכת, לראות, לדבר... שום דבר לא ברור מאליו. שיר השבוע: יהודית רביץ - בך לא נוגע אביתר בנאי - המון אנשים שבוע טוב לכולכם! :)

למעלה