קבלת שבת

jess r

New member
קבלת שבת ../images/Emo230.gif

אני ממש אוהבת את הפיה הזאת
משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו מצחיק\ ציטוט השבוע: משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: פרק בסקראבס: פרק בסדרה: סרט השבוע: ספר השבוע: השירים של השבוע: תמונת השבוע: סוף שבוע נעים לכולנו, תנוחו הרבה

Roncha87

New member
../images/Emo175.gifשבת שלום!

באמת פיה יפה! למה העלו אותה לפה?!
משהו טוב שקרה השבוע: והו סיימנו שנה ב' רשמית!!!!!
זה כל כך הזוי שאני כבר הרבה הרבה אחרי החצי של התואר. זהו, עוד מעט אני גדולה
. זה אומר שהתחילה תקופת המבחנים, אתמול היה המבחן הראשון ואני שמחה שהוא היה כי זה המבחן שהכי חששתי ממנו אבל בסוף היה סבבה לגמרי. אתמול יצאתי עם עוד ארבע חברות לפאב והיה כל כך כל כך כיף! הרבה זמן לא נהניתי ככה, למרות שהייתי נורא עייפה, נורא, עייפה..כיף לי בדירה, ממש כיף לי
. מה עוד? אה הקלטנו עוד תוכניות וחבר'ה, הן עלו ל-ICAST אז קדימה להתחיל להוריד ולהקשיב לי מדברת שטויות ברדיו (זה לא בשליטה, ברגע שהמיקרופון נפתח, אני לא שולטת במה שיוצא לי מהפה) אז תכנסו ל-פה ותתחילו להוריד.
. אה גם שבוע שעבר היה לנו סיור באולפני רשת ואחר כך להיות קהל באולפני הרצליה אצל ליאור שליין ובתוכנית החדשה של אורלי וגיא ועשו עלי מלא קלוזאפים, כבר שבועיים, כל יום שלישי- "ראיתי אותך בטלוויזיה!"
משעשע. משהו רע שקרה השבוע: הלחץ שבר אותי, פיזית ונפשית. היה לי (ועדיין) כל כך קשה בזמן האחרון עם יותר מידי דברים קטנים ומעצבנים. עקב כך גם חטפתי סינוסיטיס מעפן (למרות שהיה לי קול סקסי בהקלטה של התוכנית) וזה היה מגעיל נורא. בנוסף להכל אני חייבת למצוא עבודה ואני לא ממש יודעת איך לעשות את זה... אבל יהיה בסדר
משהו מצחיק\ ציטוט השבוע: פחחח אני לא זוכרת שום דבר חוץ משינונים למבחן בפסיכולוגיה חברתית
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: 2 מבחנים, טעם העיר!!! הולך להיות טעים
הפעם החיפה והוווו, אהההה ואולי אם יהיה זמן אז גם בריכה! פרק בסקראבס: המפ... נוט
פרק בסדרה: "איך פגשתי את אמא" בעיקר אה ו"דני הוליווד" שליטה.
סרט השבוע: "גראן טורינו" פשוט מצוין!!!
. ראיתי את זה במסגרת קורס ועליו אני צריכה לעשות עבודה סופית. זה פשוט סרט מעולה ברמות. סביר להניח שאם הייתי צריכה לראות אותו לבד אז או שבכלל לא הייתי רואה אותו או שפשוט אחרי עשר דקות הייתי מפסיקה. מזל שיש את האקדמיה שתפקח לי את העיניים
ספר השבוע: אני קוראת ספר על תורת הזן (בודהיזם) והגעתי לשלב בספר של התרגול אז בינתיים אני מנסה לתרגל
השירים של השבוע: Elbow- On Day Like This Elbow – Little Beast Jack Johnson – Banana Pancakes Rogue Wave – Publish My Love Matchbox Twenty – Bright Lights Vampire Weekend – Cape Cod Kwassa Kwassa Jamie Cullum – What a Difference a Day Makes חידוש מעולה זשל זמר שאני מאוהבת בו
אם לא הבנתם
Jamie Cullum – I Only Have Eyes for You Missy Higgins – Casualty Air Traffic – Never Even Told Me Her Name Death Cab for Cutie – Tiny Vessels שלום חנוך- קרן שמש מאוחרת אריק איינשטיין וגיא בוקאטי- כולם יודעים
אביתר בנאי- עד מחר
תמונת השבוע: ישן מאוד מאוד אבל תודו שזה משעשע!
סופשבוע רגוע ונעים. תנוחו המון ותבלו

creepy creep

New member
../images/Emo23.gifאביתר בנאי

חבר טוב קנה לי את הדיסק החדש שלו במתנה. אני פשוט לא מפסיקה לשמוע אותו.
מזל טוב על סיום השנה השנייה!
זה תואר של 3 שנים? אני גם שוקלת להגיע לטעם העיר, אבל יש לי תחושה שאני לא אמצא שם דוכן עם תעודת כשרות
והפסקתי מזמן עם הביקורים במסעדות סושי לא כשרות
שבוע טוב שיהיה.

Roncha87

New member
תודה מותק!../images/Emo13.gif

אכן תואר של 3 שנים ואיזה כיף לך שיש לך את הדיסק החדש שלו! בא לי גם. למרות שהדיסק הראשון שלו מנצח את הכל

Sivan 85

New member
מכורה לסיכומים../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה השבוע: קשה לי לשים את האצבע על דבר אחד טוב... לא שקרו הרבה דברים טובים...
אני עוד לא רואה את זה כסיום שנת הלימודים לעומת רון רון כי המבחנים עדיין בפתח ואצלי חופש היא לא תקופה נחמדה כל כך, אני אוהבת להיות בלימודים!!! (נו כאילו לא בבית..
) אבל מכל הדברים שאירעו השבוע, ואכן זה היה שבוע די עמוס אני אבחר בסיום חונכות הפר"ח שלי.. אתמול הייתי במסיבת סיום וממש נהניתי, שיחקנו משחקים של ילדים בני 10 והיה כיף! אחר כך הלכנו למסיבת סיום של אחותה שגם אליה אני מאוד קרובה והיה כל כך מרגש לראות את המופע שלהם-סוף בית ספר יסודי, קודם כל הילדים של היום נראים בני 18!!! הם היו כל כך חמודים!! וזה גרם לי לעצור ולהבין שאני סיימתי בית ספר יסודי לפני למעלה מעשור!! עשור!! אלוהים כמה שאני זקנה...
מצד שני יש לפניהם בגרויות ופסיכומטרי וצבא ככה ש... אני לא יכולה להגיד שאני מקנאה בהם
אבל היה מאוד כיף!! אמרתי בסוף ההופעה לילד החמוד שהנחה את הערב שהוא חמוד והוא הסמיק!!
איזה מרושעת אני...
משהו רע שקרה השבוע: המבחנים התחילו
ואין לי חשק ללמוד.. ואין ליי כוח... אה! ומייקל ג'קסון נפטר! איזו אבדה לעולם המוזיקה... מי יהיה המלך עכשיו? ג'סטין טימברלייק???? נתגעגע אליו... בהחלט יחסר... משהו מצחיק\ ציטוט השבוע: "אז כאילו.. שיו.. מאיפה השירים המוזרים האלה???" (ק. בת 13, אורחת באולפן הרדיו של מכללת עמק יזרעאל) משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: אמממ.... טעם העיר? (בערבון מוגבל כי אני לא יודעת אם אני אצליח לגרור את עצמי לשם...
) פרק בסקראבס: לא... עדיין לא... פרק בסדרה: כאן בדירה יש לנו מכשיר פלאים שמכיל בתוכו את כל העונות של חברים אז אנחנו עושות מרתונים בין למידה ללמידה... אני כרגע בעונה החמישית
סרט השבוע: היום אני והשותפה שלי הולכות לראות סרט זומבים!!!
אין כמו זומבים לשיפור מצב הרוח! נראה שקוראים לו "יום המתים" או משהו כזה... מה זה משנה העיקר יהיו זומבים מגניבים... ספר השבוע: אני עושה רענון קריאה על הארי פוטר/נסיך חצוי הדם לקראת בואו של הסרט המהולל לארץ בעוד 3 שבועות!!!!
השירים של השבוע: Kenny Loggins - Footloose Michael Jackson - Don't Stop Til You Get Enough
Reamonn - Supergirl שלמה ארצי - היא לא יודעת מה עובר עליי Coldplay-Trouble Savage Garden-Carry on Dancing KoRn-Freak On A Leash (כרגיל סלט ז'אנרים משובח וזה עוד מבלי שציינתי את כל שאר השפות המוזרות שאני שומעת
) תמונת השבוע: צב=

Sivan 85

New member
ותמונה? תפוזזזז....

לא שזה עקרוני...
אבל סתם צב חמוד...

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif אחח ק. בת 13

כמה פאקציות יש בילדה אחת?! ואת תגררי את עצמך לטעם העיר, כי אם לא אני אגרור אותך
עוד 3 שבועות הארי?! והוווווווו!!! הולכים ביחד ברור לך כן? אה והשבוע- פרק של סקראבס עלי!

TheLost

New member
יש גם מכשפה ../images/Emo228.gif שבת שלום

משהו טוב שקרה השבוע: מייקל ג'קסון מת. סתם, זה לא משהו טוב, אבל זה גם לא משהו רע. "במותו ציווה לנו צביעות" - כבר שכחנו שמדובר בבן אדם שהואשם בפדופיליה וככל הנראה, למרות שזוכה, הוא באמת עשה מעשים מגונים בילדים קטנים? כבר שכחנו שמדובר בבן אדם שמספר פעמים פלט הערות אנטישמיות, קרא ליהודים "צרעות"? הוא אולי עשה איזה moonwalk ופעם היה לו שיר טוב (לא בטוח), אבל אני אישית לא מזיל דמעה ולו אחת על מותו של בן אדם כזה שבעשורים האחרונים הוא נודע בזכות הפרובוקציות שהביא לעיתונות ולא בזכות היותו "אמן מוכשר". זהו, הייתי צריך להוציא את זה. חוץ מזה- השבוע התחיל החופש!!! כיף. בינתיים עוד צריך להשלים שעות שינה. משהו רע שקרה השבוע: לא נסענו לשדה תעופה
טוב, לא נורא, כי לפחות כבר יש לנו רעיון לסרט גמר. נסעתי לאחותי ברכבת, וצריך להחליף רכבת בתל אביב, אז פספסתי את הרכבת השנייה וחיכיתי חצי שעה שם בתחנה. בלעכ, בזבוז זמן. והיה לי תור אצל השיננית, זה כאב
משהו מצחיק\ ציטוט השבוע: אתמול, פארה פוסט נפטרה. זה לא הדבר המצחיק!!! שפארה פוסט עלתה לשמיים, אלוהים שאל אותה- "מה משאלתך האחרונה?" פארה פוסט ענתה, "שכל ילדי העולם יהיו מוגנים". אז אלוהים הרג את מייקל ג'קסון. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: בגרות בלשון! מחכה בשקיקה, יש לומר
יהיה לי מזל אם אני לא אכשל בזה. אבל בכל מקרה אני מצפה מאוד לסיים כבר עם הבגרות האחרונה, לא כולל מועדי ב'. ויש גם יומולדת ושטויות שכאלה. פרק בסדרה: Extras - הפרק עם קייט וינסלט. פרק גדול. "אם עושים סרט שואה, זאת זכייה בטוחה באוסקר"... משעשע. מועדון לילה - מצחיק
סרט השבוע: "Nick and Norah's Infinite Playlist" - מומלץ בחום לפורום הזה חובב האינדי. יש בסרט הזה אולי 20 שניות במצטבר שבהן לא שומעים מוזיקה ברקע. וזה גם סרט חמוד כזה. "שיער" - סרט מעולה, אהבתי אותו מאוד. ספר השבוע: סיימתי את "באדולינה"- ספר נחמד, אבל לא ידעתי שזה מסוג ספרי ה-feel good האלה, ואני לא כל כך מחבב אותם. הם לא מזיקים אבל מבחינתי גם לא ממש מועילים. התחלתי את "הכל מואר", אבל אני ממש בהתחלה ועוד לא גיבשתי דעה. השירים של השבוע: Laughing With - Regina Spektor Gamble everything for love – Ben Lee Reign of Love – Coldplay I Will follow you into the dark – Death Cab for cuties The Delays – Long Time Coming What a difference a day makes – Dinah Washington Bleed to love her – Fleetwood Mac More than Anyone – Gavin Degraw Canal Song – Iain Archer Broken One – Luke Doucet תמונת השבוע: שיחקתי קצת עם הויסטה והפונקציות שלו לעריכת תמונות... בכל זאת, חופש.

jess r

New member
כמה הערות:

הוא אולי אמר כמה דברים לא יפים על יהודים (אם כי... גם אני אומרת דברים לא יפים על אמריקאים. וצרפתים. ובריטים) - אבל הוא התחתן עם יהודיה ויש לו שני ילדים חצי יהודים. בפרובקציות בעיתונות צריך להאשים את העיתונות ולא אותו. אתה אולי לא מקבל את גזן הדין - אבל הוא זוכה מהאשמה ומה שבאמת קרה לא אני ולא אתה לא יודעים. "אולי עשה איזה moonwalk"? הוא אחד הרקדנים הכי מרשימים שראיתי. "פעם היה לו שיר טוב"? אתה מתכוון אולי... האלבום הכי נמכר אי פעם?

TheLost

New member
"כמה דברים לא יפים"

http://www.adl.org/PresRele/ASUS_12/4831_12.htm אני לא יודע עם מי מייקל ג'קסון התחתן, יהודיה או איסלמית, נטו מה שאני רואה זה את המילים שלו על יהודים. אם את אמרת דברים לא יפים על אמריקאים, וצרפתים, ובריטים, אז אולי זה נראה לך לגיטימי שהוא ידבר בגזענות כלפי יהודים. בעיניי זה לא נראה כך, אולי בגלל שאני לא נוהג לקרוע לאמריקאים, לבריטים וגם לא לאיראניים "צרעות". העיתונות אולי אשמה בחלק מה"פרובוקציות", אבל היא לא זו שייצרה אותן בעצמה (לפחות לא את המעשה עצמו)- אם נתעלם לרגע מהמשפט בנושא יחסי מין עם קטינים. וזה שהוא היה רקדן מרשים או שהאלבום שלו היה הכי נמכר אי פעם - ממש לא קשור לנושא שעליו דיברתי. גם דודו טופז השיג 51 אחוז בפיק. וחוץ מזה, לי אישית אין בעיה עם מייקל ג'קסון (או לפחות לא הייתה לי)- לא איכפת לי שהוא היה אנטישמי, זה לא מפריע לי, כל אחד והדעות שלו ואנשים כאלה ממש לא מטרידים אותי. מה שמטריד אותי זה גל האנשים ששוכחים שעד לפני כמה ימים השם 'מייקל ג'קסון' עורר בעיקר סלידה אצלם, ובוכים את מותו. זו צביעות והיא מיותרת.

jess r

New member
התייחסתי בעיקר

למה שאמרת עליו כאומן. גם אם הוא היה אנטישמי ועורר פרובוקציות בעיתונות - זה לא אומר שמי שלא היה מעריץ לא יצטער שהוא מת. זה לא נראה לי צבוע - אני לא חייבת לחבב מישהו כדי שאני אצטער שהוא ימות. זה לא שאלבום שלו נכשל במכירות. הבנאדם מת.

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: מצאתי שימלה, הסתפרתי, עשיתי גוונים (לא מתה על התוצאה אבל בסדר) והכל מוכן למסיבת סיום
וגם ביליתי עם חברים והייתי עסוקה רוב השבוע בהכנות אז היה שבוע עמוס וזה טוב
משהו רע שקרה השבוע: מייקל ג'קסון נפטר
בתור מי שממש אוהבת את המוזיקה שלו, אפילו שגיליתי אותה מאוחר יחסית, זה מעציב לשמוע. מדובר באחד מהמוזיקאים המוכשרים ביותר. היום ראיתי את הקליפ של "Thriller" ונזכרתי עד כמה הקליפ הזה גאוני. אחד הקליפים האדירים. פשוט מוזיקאי כל כך מקורי ומדהים. משהו מצחיק\ ציטוט השבוע: מ"קס והעיר הגדולה", מירנדה נכנסת להריון מסטיב. קארי: "למה לא השתמשתם בקונדום?!" מירנדה: "He has one ball, and I have a lazy ovary! In what twisted world does that create a baby? It's like the Special Olympics of conception"
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא:מסיבת סיום, אפטר פארטי. פרק בסקראס: לא פרק, אבל בפורום אמריקן אידול בשירשור סיבוב ההופעות שלהם חשבתי על שירים ופתאום חשבתי שקריס ואדם צריכים לשיר את "Guy Love"! אז ראיתי את השיר הזה מלא פעמים ברצף, ואז ראיתי את הריקוד של טורק מהעונה החמישית
פרק בסדרה: "איך פגשתי את אמא" - נהדרת לאחרונה. "סקס והעיר הגדולה" - תמיד גורמת לי לצחוק בקול
סרט השבוע: מתכננת לראות "Into The Wild" בסופ"ש. השירים של השבוע: "Man in the Mirror" בגירסה האקוסטית של קריס אלן. האלבום החדש של מייקל ג'ונס. ממש טוב! Brooke White - Radio Radio
Jason Mraz - Lucky בספרדית! שבוע נפלא

hodown

New member
הרבה זמן....

משהו טוב שקרה השבוע: עברתי את כל המבחנים עד כה... האאא!!! היה קצת זמן לנוח, ממש קצת. יצאנו אתמול היה נחמד... המממ זהו משהו רע שקרה השבוע: חברויות לחיים לא תמיד יוצאות לפועל. מייקל ג'קסון- לא משמח. אני עוד פה ולא בארץ משהו מצחיק\ ציטוט השבוע: me- "where is your bluetooth?" friend- "check in 'sittings' אנשים עצלנים לבטא נכון SETTINGS משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: לסיים עם המבחנים ולחזור הבייתה!!!!! פרק בסקראבס: 803 פרק בסדרה: חצויה, כוכב נולד, וויל וגרייס, איך פגשתי את אמא לא זכורת איזה פרק סרט השבוע: transformers 2!!!!!!!!!!!! מעולה. אופטימוס אח אופטימוס. ספר השבוע: medical physiology by guyton מאוד מומלץ :-\ השירים של השבוע: liquido - narcotic תמונת השבוע: זה היה כל כך מזמן... ימים טובים יותר

למעלה