../images/Emo175.gifשבת שלום!
באמת פיה יפה! למה העלו אותה לפה?!
משהו טוב שקרה השבוע: והו סיימנו שנה ב' רשמית!!!!!
זה כל כך הזוי שאני כבר הרבה הרבה אחרי החצי של התואר. זהו, עוד מעט אני גדולה
. זה אומר שהתחילה תקופת המבחנים, אתמול היה המבחן הראשון ואני שמחה שהוא היה כי זה המבחן שהכי חששתי ממנו אבל בסוף היה סבבה לגמרי. אתמול יצאתי עם עוד ארבע חברות לפאב והיה כל כך כל כך כיף! הרבה זמן לא נהניתי ככה, למרות שהייתי נורא עייפה, נורא, עייפה..כיף לי בדירה, ממש כיף לי
. מה עוד? אה הקלטנו עוד תוכניות וחבר'ה, הן עלו ל-ICAST אז קדימה להתחיל להוריד ולהקשיב לי מדברת שטויות ברדיו (זה לא בשליטה, ברגע שהמיקרופון נפתח, אני לא שולטת במה שיוצא לי מהפה) אז תכנסו
ל-פה ותתחילו להוריד.
. אה גם שבוע שעבר היה לנו סיור באולפני רשת ואחר כך להיות קהל באולפני הרצליה אצל ליאור שליין ובתוכנית החדשה של אורלי וגיא ועשו עלי מלא קלוזאפים, כבר שבועיים, כל יום שלישי- "ראיתי אותך בטלוויזיה!"
משעשע. משהו רע שקרה השבוע: הלחץ שבר אותי, פיזית ונפשית. היה לי (ועדיין) כל כך קשה בזמן האחרון עם יותר מידי דברים קטנים ומעצבנים. עקב כך גם חטפתי סינוסיטיס מעפן (למרות שהיה לי קול סקסי בהקלטה של התוכנית) וזה היה מגעיל נורא. בנוסף להכל אני חייבת למצוא עבודה ואני לא ממש יודעת איך לעשות את זה... אבל יהיה בסדר
משהו מצחיק\ ציטוט השבוע: פחחח אני לא זוכרת שום דבר חוץ משינונים למבחן בפסיכולוגיה חברתית
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: 2 מבחנים, טעם העיר!!! הולך להיות טעים
הפעם החיפה והוווו, אהההה ואולי אם יהיה זמן אז גם בריכה! פרק בסקראבס: המפ... נוט
פרק בסדרה: "איך פגשתי את אמא" בעיקר אה ו"דני הוליווד" שליטה.
סרט השבוע: "גראן טורינו" פשוט מצוין!!!
. ראיתי את זה במסגרת קורס ועליו אני צריכה לעשות עבודה סופית. זה פשוט סרט מעולה ברמות. סביר להניח שאם הייתי צריכה לראות אותו לבד אז או שבכלל לא הייתי רואה אותו או שפשוט אחרי עשר דקות הייתי מפסיקה. מזל שיש את האקדמיה שתפקח לי את העיניים
ספר השבוע: אני קוראת ספר על תורת הזן (בודהיזם) והגעתי לשלב בספר של התרגול אז בינתיים אני מנסה לתרגל
השירים של השבוע: Elbow- On Day Like This Elbow – Little Beast Jack Johnson – Banana Pancakes Rogue Wave – Publish My Love Matchbox Twenty – Bright Lights Vampire Weekend – Cape Cod Kwassa Kwassa Jamie Cullum – What a Difference a Day Makes חידוש מעולה זשל זמר שאני מאוהבת בו
אם לא הבנתם
Jamie Cullum – I Only Have Eyes for You Missy Higgins – Casualty Air Traffic – Never Even Told Me Her Name Death Cab for Cutie – Tiny Vessels שלום חנוך- קרן שמש מאוחרת אריק איינשטיין וגיא בוקאטי- כולם יודעים
אביתר בנאי- עד מחר
תמונת השבוע: ישן מאוד מאוד אבל תודו שזה משעשע!
סופשבוע רגוע ונעים. תנוחו המון ותבלו