קבלת שבת

TheLost

New member
קבלת שבת ../images/Emo197.gif ../images/Emo121.gif

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שיגרום לנו לצחוק (בדיחה, ציטוט, הולוגרמה): משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: פרק בסקראבס: פרק בסדרה אחרת: ספר השבוע: סרט השבוע: סרט שאתם רוצים לראות: השירים של השבוע: תמונת השבוע:

jess r

New member
שבוע טוב

משהו טוב שקרה השבוע: נפגשנו עם המורה שלנו לספרות בבית קפה מגניב בעיר כזה עם ספרים ושטויות, וכל התפריטים שלהם מעוצבים כמו ספרים והמנות בתפריט הם על שמות של ספרים או שירים. היתה פגישה ממש נחמדה וקנינו לה מתנה והיא ממש אהבה אותה ובקיצור היה ממש כייף. יצאתי עם חברים די הרבה. היה לי משחק טוב בסנוקר וישבנו בפאב והיה ממש נחמד. וגם יצאנו אתמול לאבו גוש ואחרי זה בספונטניות אני, חברה וידיד החלטנו ללכת לשתות קפה בעיר, וגם מצאנו חניה מושלמת, ועוד בחמישי בערב, במקום הכי עמוס בעיר. משהו רע שקרה השבוע: לא התחלתי ללמוד למתמטיקה. ואני מבואסת ובמצב רוח רע. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: מפגש פורום, מסיבת גיוס. לסיים ללמוד, הפעם באמת, לפחות לשלוש שנים הקרובות. סדרות השבוע: "מחוברות". אז ככה, למי שיש הוט - יש לכם את זה בVOD אם אני לא טועה. בכל מקרה, יש את זה באינטרנט, חינם. זאת סידרה תעודית עם בלוגריות\ עיתונאיות, כל אחת והחרא שלה בחיים, וזה אחד הדברים הכי נוגעים\ מצחיקים\ מרגשים שראיתי לאחרונה. חלק מהן גם קראתי לפני כן אז היה מעניין לראות את הפנים מאחורי הבלוג, אבל בכל מקרה - זאת סידרה ממש טובה. "פושינג דייזיס" - כל כך מקסייים!
זה בערך כל מה שתמיד יש לי להגיד על זה. השלמתי אתמול את כל מה שפיספסתי, ראיתי 7 פרקים ברצף. זה לא משעמם לרגע, ואני אוהבת את אוליב כל פרק יותר ויותר. רק מה שמפריע לי זה שנד וצ'אק תמיד שמים ניילון וכל זה, אבל איך זה שהיא לא יכולה לגעת בחליפה שלו? זה הרי לא העור שלו! מה ההבדל בין זה לבין ניילון. הוא יכול לשים יד על החולצה שלה, אבל הם נמנעים מלעשות את זה כאילו שזה חלק ממדיניות הלא לגעת וזה לא הגיוני. "עמוק באדמה" - בדיוק ראיתי את הפרק הלפני אחרון (אני שומרת את האחרון לאחרי הבגרות) וכמו תמיד בכיתי. סרט שאתם רוצים לראות: ראיתי טריילר מגניב לקומדיית אימה של דיאבלו קודי, משהו עם מעודדות, וערפדים, וסקס, וטינאייג'רים, ובקיצור זה הסרט היחיד שאני ממש מחכה לראות כשהוא ייצא. השירים של השבוע: Leslie Hunt - American Dream Man The Veronicas - Untouched Adam Lambert - A Change Is Gonna Come שבוע טוב

creepy creep

New member
../images/Emo45.gifמצטרפת להמלצה על 'מחוברות'..

את הפרק הראשון ראיתי רק בגלל הקראש שיש לי על דנה ספקטור, אבל מצאתי את עצמי מרותקת גם לשאר הסיפורים. כל כך אנושי ומקסים.

TheLost

New member
שבת שלום

משהו טוב שקרה השבוע: אימא חזרה מחו"ל והביאה שלל מתנות יום הולדת! אפשר להשוויץ דקה? בין המתנות נמצא המארז של כל העונות של "עמוק באדמה". והוא מגניב ביותר ובעוד 4 ימים אני מתחיל סופסוף לצפות בעונה החמישית והאחרונה
חוץ מזה, יצאתי עם חברים לחגוג את היום הולדת, היה כיף ביותר ואכלנו בג'פאניקה- פעם ראשונה שאני אוכל סושי. כן, זה טעים. משהו רע שקרה השבוע: בגג של המארז של "עמוק באדמה" יש דשא, כי המארז אמור להיות כמו קבר. משום מה, כל הדשא נושר מהמארז ועושה לי בלאגן מוחלט בחדר
משהו שיגרום לנו לצחוק (בדיחה, ציטוט, הולוגרמה): www.fmylife.com משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: מפגש פורום, נסיעה לתל-אביב, ועם קצת מזל אז גם שוב ג'פאניקה. פרק בסדרה אחרת: "חף מפשע" נגמר. לתמיד
העונה החמישית של "מדיום" מצויינת. ויש לי גם סדרה להמליץ עליה- "The Inbetweeners", סדרה בריטית עם סה"כ 2 עונות עד עכשיו (שזה, במונחים בריטיים, 12 פרקים) על חבורת תיכוניסטים שהם דיי חנונים אבל לא לגמרי ("אינביטווינרס"). זה מצחיק. זה פחות או יותר כל מה שצריך לדעת. ספר השבוע: סיימתי את "הכל מואר" באכזבה קשה- פשוט ספר שלא ממש סיפק את הסחורה מבחינתי וכל הזמן נמנע מלגרום להתרגש (בניגוד מוחלט ל"רועש להחריד וקרוב להפליא", אבל אולי זה גם יותר 'זול'). התחלתי את "אניהו" של אתגר קרת. סיפורים קצרים. זה סתם. סרט שאתם רוצים לראות: "Antichrist" של לארס פון טרייר. השירים של השבוע: הדיסק החדש של רג'ינה ספקטור הגיע. מתוכו: The Calculation Two Birds Folding Chair Dance Anthem of the 80s Blue Lips תמונת השבוע:

jess r

New member
ואי, האתר הזה ממש ממכר

הרגע העברתי שעה ומשהו באתר הזה. בהתחלה זה היה מצחיק, עכשיו זה כל כך אמיתי שזה עצוב. ו- דשא? איזה מגניב. אני אשכרה מתרגשת מזה שאתה מתחיל לראות את העונה החמישית

למעלה