קבלת שבת

ד ו ל ה

New member
קבלת שבת ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

שני הגדולים שלי אמורים לחגוג בקרוב בר מצווה ובת מצווה כמעט יחד. החלטנו ששניהם יעלו לתורה (ולא רק הבן), מה שבהכרח מוביל לבית כנסת רפורמי. יצרנו קשר עם הקהילה הרפורמית הקרובה אלינו והיום בערב היינו שם לפגישת היכרות. אבא אמא ושלושה ילדים, רחוצים מבושמים ולבושים בגדי חג, נוסעים לקבלת שבת בבית הכנסת (כן כן, נוסעים...)של קהילה קטנה נחמדה ותומכת, קבלת שבת ולאחריה ארוחה משפחתית של ערב שבת. מוזר...אני מנסה לבחון את תחושותיי לנוכח תמונת האושר הרגעית הזו ונכשלת. מצד אחד מרגישה נינוחה, מפוייסת, משפחתית, מחוברת, מצד שני מרגישה תחושה ברורה ומיידית של מחנק. מזהה את הגלישה האיטית שלנו לתגובת אוטומטיות מוכרות כל כך...הוא לאדנות המוכרת, להשתלטות על החלל ואני לנסיגה המהירה אל תוך עצמי, אל שתיקתי. זר לא יבחין בזאת, אבל היום אני כבר יודעת לזהות מהר וטוב את המקומות האלה שבהם אני כאילו נעלמת לי... ותוהה בפעם המי יודע כמה איך זה שהצלחנו לקלקל כל כך משהו שהיה טוב כל כך... דולה (בערב משפחתי במיוחד)

ד ו ל ה

New member
למה בודד?

עדיף אי עם כמה יוונים + תיירים איטלקים ומקסיקני חמוד אחד... מבטיחה לך שלא תרגיש מחנק לרגע
(אם תזכור לנשום קצת בין נשיקה לנשיקה...) דולה (במעבר חד מאתמול להיום)

אייל 401

New member
התכוונת אי יווני

עם כמה אטלקיות ומקסיקנית אחת ...... כי המועקה הזו עולה שוב ושוב גם אחרי כמה שנים טובות מבחינת איפה טעינו ,לא השתמשנו בדשן הנכון ,כמות המיים לא תוכננה טוב וכן הלאה (אייל ניזכר במכה שעשה מאבטיחים )

../images/Emo6.gif אמרו אי בודד ??

כן יש מועקה אבל אני שלמה עם עצמי שכך אצלי לא היית מועקה כזו

a n a t i 3 3

New member
חגיגה רפורמית...

אחי חגג לבנו בר מצווה רפורמית בגזר.. היה מקסים
והרבה מזל טוב

למעלה