קבלת שבת

TheLost

New member
קבלת שבת ../images/Emo157.gif

אנשים! יאללה, תזיזו ת'תחת ותעירו את הפורום הזה! משהו טוב של השבוע: משהו רע של השבוע: משהו מצחיק, בדיחה, ציטוט של השבוע: משהו שמצפה לי שבוע הבא: פרק בסקראבס: סדרות השבוע: סרטים שראיתי השבוע: ספרים שקראתי השבוע: שירים ששמעתי השבוע: תמונת השבוע:

Ch3nf3l

New member
קבלת שבת!!

משהו טוב של השבוע: - אני חייב לציין שהשבת שסגרתי היה ממש כיפית (והגעתי לסגור אותה רק ביום שישי ב-18:00, כך שהספקתי אפילו להיות במסיבת רחוב בירושלים) - אתמול יצאתי לפאב "סוטרא" ברעננה. היה כיף. - קיבלנו רכב חדש במקום הסובארו אימפרזה שהייתה לנו. מיצובישי לאנסר 2009. אהבתי. - יש לי בית ריק! משהו רע של השבוע: - לא יודע, סתם לא היה שבוע מעניין במיוחד. משהו מצחיק, בדיחה, ציטוט של השבוע: - ברביעי עשיתי לילה בבסיס, אחד המפקדים שלי היה קצין תורן. וישבנו במשרדים שלנו למעלה, והיה שם עוד מפקד אחר, מאיר, שהוא שרוט לגמרי, ואזרח עובד צה"ל, ברוך, שהוא גם דפוק על הראש. קיצר הם רק הסתלבטו עליי כל הזמן, מאיר התקשר לאיזו נערת ליוווי ואמר שקוראים לו "חן פלר", והיא כזה "שלום חן, יש לנו להציע אוראלי, אנאלי, משחקים יאדה יאדה". ואני כולי בהלם. והוא אמר אחר כך "אתה רואה, רק אמרתי לה קוראים לי חן פלר והתחילה להציע לך את כל אלו." וברוך גם התחיל עם השטויות, אמר שיש לו שכנה עם ויברטור סולרי והוא רואה אותה תולה אותו על החבל בחוץ, ולא יודע, הם פשוט אמרו כל כך הרבה שטויות שאני רציתי לקבור את עצמי מצחוק. משהו שמצפה לי שבוע הבא: - שומדבר. פרק בסקראבס: - שומדבר. סדרת השבוע: - בעיקרון אני רואה רק 3 סדרות בחופש הזה. את ווידס, הפמליה ואת Wipeout האדירה. אבל לא היו פרקים משהו השבוע. סרטים שראיתי השבוע: - שומדבר. ספרים שקראתי השבוע: - סיימתי לפני שבוע את "מיסטר פיפ" של לויד ג'ונס שהיה די חריג וטוב, ועכשיו אני קורא את "מיקסי גריל" של יזהר הר לב שלא ברור מה נסגר איתו בכלל אבל ספר זורם. שירים ששמעתי השבוע: תתכוננו. Elvis Perkins - 1 2 3 Goodbye Bright Brown - Are You Listening Peter Gabriel - Book Of Love Chris Garneau - Dirty Night Clowns Owl City - Hot Air Balloon Passion Pit - Little Secret אדיר Florence & The Machine - Rabbit Heart (Raise It Up Hypnotic Brass Ensemble - Hypnotic Hypnotic Brass Ensemble - War (feat. Freeway, Jay Z and Beanie Sigel ומאלבומים שהורדתי Andrew Bird - Fitz & The Dizzyspells Yo La Tengo - Periodically Triple Or Nothing אדיר אדיר אדיר Danger Mouse & Sparklehorse - Revenge Jaykub Doves - Jetstream 10-03 Our Lady Peace - Dreamland Paolo Nutini - Coming Up Easy The Decemberists - The Hazards of Love I Won't Want For Love The Wanting Comes In Waves / Repaid Hazards of Love IV Kasabian - Underdog Kasabian - Fire טוב זה שיר ענק Kasabian - Fast Fuse ועוד שונות Beck - Everybody's Gotta Learn Sometimes Blind Melon - No Rain Run DMC - It's Tricky חחח שיר חובה Arctic Monkeys - Crying Lightning שיר ענק מוניקה סקס - כל החבר'ה (נכון שזה לא קשור?)

Roncha87

New member
Yo La Tengo טובים מאוד

את השיר הזה אני לא מכירה אבל הם ממש מגניבים.. גם ארקטיק מנקיז

TheLost

New member
שבת שלום

משהו טוב של השבוע: הלכתי אתמול לים, היה כיף בטירוף ואחר כך הלכתי לראות את "לצאת לדרך" בקולנוע. היה כיף ביותר. משהו שמצפה לי שבוע הבא: מתחיל ללמוד נהיגה, סופסוף! מקווה לא למות בתאונת דרכים. חוץ מזה יש לי בית ריק כל השבוע הבא!!!!!!!!!!!111111111 סדרות השבוע: "הישרדות 15" - עונה נחמדה ביותר [זהירות, אל תספיילרו לעונה ה-18 שמשודרת עכשיו]. "עמוק באדמה", עונה 5, פרק 8 - וואי האמת שהפרק הזה גורם לי לרצות לחפש לאחורה את מה שרון וג'ס בטח כתבו עליו. איזה פרק מעולה! העונה עד עכשיו בינונית ומטה אבל הפרק הזה היה מצויין, ואז הסוף. אהההההההההההה נשארו לי רק עוד 4 פרקים
סרטים שראיתי השבוע: לגמרי במקרה ראיתי השבוע שני סרטים של סם מנדז - קודם את "חלון פנורמי" (Revolutionary Road) שהיה מועמד לאוסקר לפני שנה, ואחר כך בקולנוע את "לצאת לדרך" (Away we Go). "חלון פנורמי" היה נחמד, לא משעמם, מצולם יפה, עם תסריט צפוי מקילומטרים ומעט מאוד סצינות ששוות משהו, וסוף בעייתי מאוד לדעתי שבעצם הופך את כל האמירה שהייתה בסרט לפני כן. זה מבחינת המסר של סוף הסרט, אבל חוץ מזה הסוף עצמו באמת מחורבן בטירוף, התסריטאי פשוט לא ידע מה יהיה הרגע הטוב ביותר לסיים את הסרט, לכן הוא החליט פשוט מאוד לבחור בכל הרגעים. לא לא לא, לא. אבל "לצאת לדרך" לעומת זאת הוא סרט מקסים, סרט נשמה כזה, עם פסקול ממש ממש טוב [כמעט כולו של Alexi Murdoch], ובאמת לא ברור איך הבמאי של "אמריקן ביוטי", "ג'ארהד" ו"חלון פנורמי"- 3 סרטים מהורהרים מאוד, מדכאים מאוד, מדוייקים מאוד- אחראי לסרט כזה. הסרט הזה נראה כמו סרט אינדי שכזה, שמנסה להיות עם כמה שפחות חשיבות כדי שכולם יגידו שיש לו המון חשיבות. מאיה רודולף המדהימה (זתומרת, היא מדהימה רק אחרי שראיתי את הסרט, לפני זה היא הייתה סתם מישהי) נותנת כאן משחק מעולה של דמות מלאת חום, וג'ון קרנסיסנסקי מ"המשרד" מוכיח שהוא כנראה לא יודע לשחק הרבה דמויות- אבל הדמות האחת שהוא כן יודע לשחק היא דמות דיי מגניבה. הסרט עצמו קליל מאוד, עם כמה קטעים קורעים מצחוק והרבה מאוד חוכמה מעניינת כזאת. בקיצור מומלץ. ספרים שקראתי השבוע: התחלתי את "חייו הקצרים והמופלאים של אוסקר וואו". עוד לא נתפסתי. לא אוהב את כמות ההערות של המתרגם שיש בספר הזה, ולא אוהב את זה שאחרי כל מילה בספרדית בא התירגום בעברית, זה הורס את הזרימה של הספר. שירים ששמעתי השבוע: Alexi Murdoch - Wait Rosewood Thieves - Los Angeles Interference - Gold Marketa Irglova - Alone Apart תמונת השבוע: זה מה שיצא

Ch3nf3l

New member
זה לא הערות המתרגם

אתה מדבר על הכוכביות שאחריהן יש מיליון שורות? זה הערות של הסופר. זה חלק מהסיפור עצמו. כשהמתרגם מסביר משהו זה כתוב.

TheLost

New member
לא, אני לא מדבר על אלה עם המיליון שורות

אלה שהן של הסופר הן בסדר, וגם יש אותן רק פעם ב... אבל ההערות של המתרגם נמצאות כלללל הזמן, ועל דברים ממש מטופשים: "הוא בדיוק קרא את שר הטבעות*!" *יצירה של טולקין. כאילו, אם מישהו לא הכיר את "שר הטבעות" (?), ואז הוא קרא את הכוכבית, אז הוא אמר "אהההההההההההההה... יצירה של טולקין... טוב עכשיו אני מבין את כוונת הסופר ואת אמירתו ויכול להמשיך בקריאה".

למעלה