שבוע טוב!
משהו טוב של השבוע: עומר אדם עף מכוכב נולד!!!!!!1 קולולולולולולו. אז מה אם זה בגלל פאשלה טכנית, ולא בגלל שהקהל הישראלי הוא אנין טעם. אני אקח מה שאפשר
חוץ מזה, היה לי צו ראשון, זה בהחלט לא להיט השבוע אבל טוב שסיימתי עם זה כבר. משהו רע של השבוע: פאולה ולשטיין עפה מכוכב נולד
חבל, חבל מאוד. מצד שני, היא בכלל לא רצתה להיות שם כבר. אז נו טוב. משהו מצחיק, בדיחה, ציטוט של השבוע: לא יודע עד כמה זה מצחיק (אתכם) אבל בראיון האישי אני והבחורה דיברנו כמעט 10 דקות על דברים שלא קשורים אליי בכלל: על פול אוסטר ועל "קרוב להפליא ורועש להחריד"
מעניין אם זה העלה לי את הציון. פי פחת. משהו שמצפה לי שבוע הבא: כרגע כלום
החופש סופסוף התחיל! פרק בסקראבס: פרק 21 בעונה 6, הוא היה אתמול בטלוויזיה ובמקרה ראיתי חלק ממנו. סדרות השבוע: סיימתי את עונה 12 של "הישרדות", וזה היה פרק הסיום הכי טוב של הישרדות! וואי זה היה מפתיע בטירוף. כשנשארו כבר שניים, אז הם הלכו יחד על החוף ואז פתאום אחד מהם החליק על הרצפה ונכנסה לו זכוכית לגב והוא איבד המון דם והתחיל לאבד את ההכרה! ביום שבו הוא צריך לתת את כל הנאומים כדי לזכות במיליון דולר! אההההההההההה אין טלוויזיה טובה מזה. חוץ מזה, הפרק האחרון של "פושינג דייזיס" היה מעפן בטירוף, ו"עמוק באדמה" מאכזבת אותי להחריד. סיימתי חצי עונה, ובינתיים נראה כאילו זו העונה הכי פחות טובה. סתמית להחריד ומיותרת. אני לא אוהב את זה שהם התחילו את העונה כשקלייר היא קולנועיסטית מוחצנת ואז הם הבינו שזה לא היה טוב אז הם סירסו אותה לחלוטין. אני לא אוהב את זה שהם הכניסו את הבחורה הזאת בין נייט לברנדה, זה נראה לי מיותר ברמות מדהימות ואין שום חלק בעלילה הזו שאפשר להתחבר אליה. כבר עברנו את העלילה הזו, בסדרה הזו, פעם אחר פעם אחר פעם. זה מרגיש כמו שנייט היה נשוי לליסה, ואני באמת לא מבין למה הכותבים רוצים שהנישואים של נייט וברנדה ירגישו לנו ככה. העלילה של רות ובעלה הייתה בהתחלה הכי מעניינת והכי עצובה, ועכשיו היא הפכה לסוג-של קריקטורה דבילית וחסרת משמעות. העלילה היחידה שעדיין מזכירה את "עמוק באדמה" היא של דייויד וקית'. סרטים שראיתי השבוע: אני ובת דודה שלי [הפחדנית] ראינו את "Quarantine", הרימייק האמריקאי לסרט "REC" הספרדי. זה סרט אימה שבמרכזו כתבת חדשות שיוצאת לסקר את פעילויותיהם של כבאי האש העירוניים במהלך לילה נחמד אחד. כששניים מהכבאים נקראים לבניין כלשהו, כתבת החדשות יחד עם הצלם הצמוד שלה מצטרפים אליהם. כשהם מגיעים לבניין הכל מתחיל להתחרבש. הסרט מצולם כולו דרך המצלמה של הצלם הצמוד, כמו ב"קלוברפילד". אני כבר ראיתי את הגרסא המקורית ובכלל לא התלהבתי ממנה, היא הייתה משעממת להחריד, אבל נו הנה הקטע המפתיע - הרימייק האמריקאי, לשם שינוי, הרבה יותר טוב. באמצע הסרט בת דודה שלי ביקשה שאני אדליק את האור כי היא מפחדת. קיצר אם אתם רוצים סרט מפחיד, אז תראו את זה
ספרים שקראתי השבוע: הסוף של "חוות החיות" הדהים וזעזע אותי. לא התחלתי ספר חדש עדיין. שירים ששמעתי השבוע: די, לא רוצה לכתוב יותר רג'ינה ספקטור. תמונת השבוע: