קבלת שבת

jess r

New member
קבלת שבת ../images/Emo13.gif

משהו טוב של השבוע: משהו רע של השבוע: משהו מצחיק, בדיחה, ציטוט של השבוע: משהו שמצפה לי שבוע הבא: פרק בסקראבס: סדרות השבוע: סרטים שראיתי השבוע: ספרים שקראתי השבוע: שירים ששמעתי השבוע: תמונת השבוע: סופ"ש נפלא לכולנו

creepy creep

New member
שבוע טוב../images/Emo140.gif

משהו טוב של השבוע: ביקור בחוצות היוצר+ הופעה של עברי לידר. הייתה הופעה מיוחדת ומלאת אנרגיות.. כל שיר קיבל פתאום משמעות שונה, חזקה ועצובה יותר בהקשר של הרצח במוצ"ש. אין ספר שמדובר באחר הפרפורמרים הכי גדולים שיש בארץ. משהו רע של השבוע: נכשלתי בעוד טסט, וזה מתחיל להיות מייאש. משהו מצחיק, בדיחה, ציטוט של השבוע: wait for it.. משהו שמצפה לי שבוע הבא: סמינריון לקראת הש"ל לאורך כל השבוע. פרק בסקראבס:
סדרות השבוע: אחרי איומים מחברה טובה, התחלתי לראות HIMYM, ואפשר לומר שגם די סיימתי
למרות שאני עוד לא יודעת מי האמא. סרטים שראיתי השבוע: טרמינל- טום הנקס קצת עצבן אותי ב'צופן דה וינצ'י' ו'מלאכים ושדים', והיה נחמד לראות סרט קצת ישן שלו ולהיות שוב מוקסמת. חמוד ומהנה. ספרים שקראתי השבוע: לצערי אין לי אפילו ספר אחד לכתוב פה. שירים ששמעתי השבוע: מוקי - באמת ומקרוב
עברי לידר- מרי לנצח, משהו אמיתי, יותר טוב כלום, ביום שמש יפה ועוד.. Crowded House - Don't Dream It's Over Portishead - Glory Box Air - Playground Love Tori Amos - Winter

jess r

New member
גם חברה שלי היתה בהופעה

שמחה שנהנת :) ומה זאת אומרת -עוד- טסט? מתי היה לך טסט? כמה כאלו כבר עשית? תהני בסמינריון :) את יודעת מה את הולכת לעשות בשירות עצמו?

creepy creep

New member
הטסט המדובר היה בשני האחרון

ולפניו היו עוד שניים נכשלים
תודה
והאמת שעדיין אין לי מושג קלוש. אני רק יודעת שהשירות הולך להיות מעניין ותהיה הרבה עבודה מול מחשב. עוד פחות מחודש הכל יתבהר לי. שבוע טוב!

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב של השבוע: סיימתי טירונות. גיליתי שלאחת המפקדות שלנו קוראים ג'סי! עשיתי טירונות מטבח והיה בסדר דווקא, סתם לנקות, ויש מזגן. היה נורא נורא מרגש בטקס השבעה. פעם ראשונה שבכיתי לייד אנשים. כולנו פשוט בכינו כמו ממטרות אנושיות. והמפקדות חייכו אלינו! ולחצו לנו את היד, והיה נורא נורא מרגש, חצי דקה של שבירת דיסטנס. לא היתה שבירה בסוף הטירונות כי אנחנו נשארות בבסיס לקורס, וזה היה הכי מבאס בעולם שבסוף פשוט העבירו אותנו למפקדת של הקורס וביי. וגם חילקו אותנו ל-2 וזה עצוב, אפילו לא חילקו לפי חדרים, פשוט חילקו ל-2. נשארתי עם חברה די טובה שזה טוב אבל גם יש לי חברות מהקבוצה השניה וזה מבאס בטירוף. מקווה שנראה אותן הרבה בכל זאת. וגם גיליתי שאחת המפקדות שלי היתה גם מפקדת של ידיד שלי שזה מגניב. והוצאנו חולצת סוף טירונות ממש יפה, עם קספר וציור מפחיד של הסמלת שלנו (היא חייכה כשהיא ראתה את זה) והכל
משהו מצחיק, בדיחה, ציטוט של השבוע: איזה בוקר אחד סינג'רו כמה מאיתנו לנקות איזה חניה, ואני ומישהי מצאנו חיתול. עכשיו היינו צריכות לבקש מהמפקדת משהו להרים את זה איתו. והיא מזה מצחיקה, היא באה למפקדת ובשיא הרצינות אומרת לה "המפקדת, יש שם חיתול. אנחנו צריכות שקית להרים אותו", ואם היתם מכירים אותה הייתם מבינים למה המשפט ההזוי הזה הוא אפילו פי 100 יותר מצחיק מהפה שלה. והמפקדת בשיא הרצינות מביאה לנו איזה משהו ואני נשפכת מצחוק. איך אפשר לא לצחוק??? זה חיתול!
אחרי זה יום אחד ניקינו במגורים. המפקדת באה לבדוק, ותאום שמנו לב שאיזה פח עולה באש. כולן כזה "אש אש אש!". מישהי רצה הביאה מים וכיבתה את זה, ואז כולן צעקו בצחוק "חוסל חוסל חוסל!"
(זה מצחיק
). חוץ מזה ישבנו בחדר ודיברנו על כל מיני דברים מצחיקים\ חמודים שראינו את המפקדות עושות וקיצר אנחנו באמצע השיחה כזה מישהי "... ואז היא הרביצה לה עם הכובע והן ציחקקו - " ומישהי קוטעת אותה "טוב אתן שמות לב ממה אנחנו מתרגשות? אנחנו מתלהבות שההיא הרביצה להיא עם הכובע שלה". טוב היו עוד מלא דברים מצחיקים אבל אני לא אשעמם אתכם בבדיחות פרטיות. משהו שמצפה לי שבוע הבא: יש לנו 3 ימים לשרוף עד תחילת הקורס כי מצטרפות אלינו בנות מחיל האוויר שעשו טירונות בנפרד, אז אנחנו באים ליומיות ו... לא יודעת מה נעשה אבל אני מקווה שלא ננקה עלים. סדרות השבוע: "סקס והעיר הגדולה". זה קצר ולא צריך לאמץ את המוח בשביל זה. ספרים שקראתי השבוע: לפני שהתגייסתי המורה לספרות אמרה לנו שנמשיך לקרוא בצבא כי המוח מתנוון. חשבתי שהיא צוחקת. עכשיו אני יודעת שהיא לא - המוח מש מתנוון. אי אפשר לחשוב על כלום. שירים ששמעתי השבוע: מוש בן ארי ושוטי הנבואה - ג'ה איז וואן Kris Allen - Heartless The Killers - All These Things That I've Done פגשתי מישהי מהשיכבה באוטובוס ביום ראשון, היא גם עושה טירונות בצריפין, ונתתי לה לשמוע שירים באמפי שלי. היא החזירה לי אותו אחרי 10 דקות ואמרה "מה לעזאזל את שומעת? מה את מאיזו מחתרת או משהו?"
שבוע טוב חבר'ה

TheLost

New member
שבוע טוב!

משהו טוב של השבוע: עומר אדם עף מכוכב נולד!!!!!!1 קולולולולולולו. אז מה אם זה בגלל פאשלה טכנית, ולא בגלל שהקהל הישראלי הוא אנין טעם. אני אקח מה שאפשר
חוץ מזה, היה לי צו ראשון, זה בהחלט לא להיט השבוע אבל טוב שסיימתי עם זה כבר. משהו רע של השבוע: פאולה ולשטיין עפה מכוכב נולד
חבל, חבל מאוד. מצד שני, היא בכלל לא רצתה להיות שם כבר. אז נו טוב. משהו מצחיק, בדיחה, ציטוט של השבוע: לא יודע עד כמה זה מצחיק (אתכם) אבל בראיון האישי אני והבחורה דיברנו כמעט 10 דקות על דברים שלא קשורים אליי בכלל: על פול אוסטר ועל "קרוב להפליא ורועש להחריד"
מעניין אם זה העלה לי את הציון. פי פחת. משהו שמצפה לי שבוע הבא: כרגע כלום
החופש סופסוף התחיל! פרק בסקראבס: פרק 21 בעונה 6, הוא היה אתמול בטלוויזיה ובמקרה ראיתי חלק ממנו. סדרות השבוע: סיימתי את עונה 12 של "הישרדות", וזה היה פרק הסיום הכי טוב של הישרדות! וואי זה היה מפתיע בטירוף. כשנשארו כבר שניים, אז הם הלכו יחד על החוף ואז פתאום אחד מהם החליק על הרצפה ונכנסה לו זכוכית לגב והוא איבד המון דם והתחיל לאבד את ההכרה! ביום שבו הוא צריך לתת את כל הנאומים כדי לזכות במיליון דולר! אההההההההההה אין טלוויזיה טובה מזה. חוץ מזה, הפרק האחרון של "פושינג דייזיס" היה מעפן בטירוף, ו"עמוק באדמה" מאכזבת אותי להחריד. סיימתי חצי עונה, ובינתיים נראה כאילו זו העונה הכי פחות טובה. סתמית להחריד ומיותרת. אני לא אוהב את זה שהם התחילו את העונה כשקלייר היא קולנועיסטית מוחצנת ואז הם הבינו שזה לא היה טוב אז הם סירסו אותה לחלוטין. אני לא אוהב את זה שהם הכניסו את הבחורה הזאת בין נייט לברנדה, זה נראה לי מיותר ברמות מדהימות ואין שום חלק בעלילה הזו שאפשר להתחבר אליה. כבר עברנו את העלילה הזו, בסדרה הזו, פעם אחר פעם אחר פעם. זה מרגיש כמו שנייט היה נשוי לליסה, ואני באמת לא מבין למה הכותבים רוצים שהנישואים של נייט וברנדה ירגישו לנו ככה. העלילה של רות ובעלה הייתה בהתחלה הכי מעניינת והכי עצובה, ועכשיו היא הפכה לסוג-של קריקטורה דבילית וחסרת משמעות. העלילה היחידה שעדיין מזכירה את "עמוק באדמה" היא של דייויד וקית'. סרטים שראיתי השבוע: אני ובת דודה שלי [הפחדנית] ראינו את "Quarantine", הרימייק האמריקאי לסרט "REC" הספרדי. זה סרט אימה שבמרכזו כתבת חדשות שיוצאת לסקר את פעילויותיהם של כבאי האש העירוניים במהלך לילה נחמד אחד. כששניים מהכבאים נקראים לבניין כלשהו, כתבת החדשות יחד עם הצלם הצמוד שלה מצטרפים אליהם. כשהם מגיעים לבניין הכל מתחיל להתחרבש. הסרט מצולם כולו דרך המצלמה של הצלם הצמוד, כמו ב"קלוברפילד". אני כבר ראיתי את הגרסא המקורית ובכלל לא התלהבתי ממנה, היא הייתה משעממת להחריד, אבל נו הנה הקטע המפתיע - הרימייק האמריקאי, לשם שינוי, הרבה יותר טוב. באמצע הסרט בת דודה שלי ביקשה שאני אדליק את האור כי היא מפחדת. קיצר אם אתם רוצים סרט מפחיד, אז תראו את זה
ספרים שקראתי השבוע: הסוף של "חוות החיות" הדהים וזעזע אותי. לא התחלתי ספר חדש עדיין. שירים ששמעתי השבוע: די, לא רוצה לכתוב יותר רג'ינה ספקטור. תמונת השבוע:

jess r

New member
כוכב נולד

גם אני אהבתי את פאולה, אבל בתור בנאדם תמיד היא נראתה לי סנובית לאללה. כאילו כל הזמן היתה לה הבעה וגישה כזאת של "איכס, ישראל, בניו יורק יותר שווה" ותמיד ראו עליה שהיא באה לשווק את עצמה ואז לעוף בחזרה. אין לי בעיה עם ישראלים שמהגרים לחו"ל אבל משהו בגישה שלה היה ממש מתנשא לדעתי. בכללי, היא פשוט לא נראתה כמו בנאדם נחמד. ממש הופתעתי כשהיא עפה (כאילו לא ראיתי את זה אבל שמעתי על זה), חשבתי שהיא תהיה בגמר עם לירן ומיי, או מורן. וממש אהבתי את "שלח לי מלאך" - אחד השירים הטובים וביצוע ממש יפה והיא לא מיחזרה את עצמה. ו-ציון
איזה מצחיק זה שאתה קורא לזה ציון

למעלה