שבוע טוב ../images/Emo13.gif
משהו טוב שקרה לי השבוע: ביטלו לי פגישה חשובה ביום רביעי. למה זה טוב? כי ממש לא היה לי כוח ללכת לפגישה, אז הייתי דיי שמח דווקא
משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: הפרימיום נגמר
עכשיו צריך להתחיל לשכנע את אבא שיעשה לי לשנה
בלעכ. חוצמזה, כמו תמיד- כשדברים בבית מתחילים להתקלקל, זה קורה בשלשות. אז הפעם גם הרמקולים של המחשב נדפקו ולא עובדים, גם המחשב עצמו התחרפן לגמרי ומראה כל סרט שהורדתי בצורה קטועה, וגם הדי.וי.די שלי החליט שאין לו כוח יותר להראות כתוביות. פאק
חוץ מזה מקודם גיליתי שלוואלה יש מבצע שווה ומושלם - טיסה לפרמיירה של "גיבורים" בלוס אנג'לס ולראות את קריסטן בל (משמאלכם) במציאות, שאפילו תחתום לי על מארז די.וי.די ותצטלם איתי ותתן לי נשיקה!
כמובן שאז גיליתי שהזוכה הוא המשתתף ה-100 ובגלל שהמבצע התחיל כבר ביום רביעי אין לי שום סיכוי לזכות.
וזה עוד יותר מבאס לגלות שבטח אחת הפאקצות שגולשות בוואלה ומגיבות כמו דיסלקטיות יזכו בזה
החיים פשוט לא הוגנים, נכון?
משהו מצחיק שקרה לי השבוע: הלכתי השבוע לרופא שיניים עם חולצה שכתוב עליה It's nice to Meet you, you realLY seem like an interestING person (אם לא הבנתם אז במודגש כתוב IM LYING), חח אז העוזרת שלו קראה את מה שכתוב לי על החולצה [בקול] והיא לא שמה לב כנראה לקטע המודגש אז היא אמרה "יפה יפה מאוד" אז אמרתי לה "ראית את מה שמודגש?" אז היא חזרה לקרוא חחח ואז היא כזה הסתכלה עליי בפרצוף מבואס ואמרה: "אה..." חחח
ציטוט של השבוע: "if we're all just satisfied with what we have, what a beautiful world it would be. We'd all slowly starve to death in our own filth, but at least we'd be happy." משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: הפגישה שנדחתה מהשבוע (הפעם אני מקווה שאני גם אהיה במצברוח לקראתה
), בת דודה שלי *כנראה ואני מקווה* באה לביקור, ו.. אממ... נו טוב... אני אתחיל לראות עונה של הישרדות
משהו שאני מתחרט/ת שלא עשיתי השבוע: אני מתחרט שלא הורדתי עוד כמה דברים, כי התבלבלתי בימים והייתי בטוח שהפרימיום נגמר לי יום לפני שהוא באמת נגמר. אבל מה אפשר לעשות?
סרט/ספר השבוע: לא היה לי זמן לספר [כי אני עצלן] וסרט... אממ... כנראה שלא ראיתי. שזה מבאס מאוד כי יש לי באיזור ה-80 סרטים לראות!
פרק בסדרה: אנג'ל- כל הפרקים שראיתי (
), האוס- כל הפרקים שראיתי ובמיוחד 2.20-21, "אופוריה", שני פרקים מדהימים. רוק 30, לא זוכר איזה פרק זה היה אבל הוא היה מצחיק וגאוני. סרוגים- אחלה פרק (סופסוף סדרה ישראלית טובה!). והיו עוד כמה טובים..
בקיצור כל מה שראיתי טוב. אם זה לא היה טוב, אז לא הייתי רואה את זה
פרק בסקראבס: השירים של השבוע: Caring is Creepy - The Shins Here Comes the Sun - Sheryl Crow ונוספים
(סתם לא זוכר עכשיו) תמונת השבוע:hold and behold