קבלת שבת - פסח סטייל

steelwater

New member
קבלת שבת - פסח סטייל

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: איפה אני עושה את הסדר: מה הכי כיף למרוח על המצה: אוכל חמץ בפסח או לא: אוהב את חג הפסח או לא: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: סרט/ספר השבוע: השירים של השבוע: תמונת השבוע:

Roncha87

New member
שבת שלום../images/Emo142.gif

משהו טוב שקרה השבוע: יצאנו לחופש!!! והוווו! הקלטנו את הפיילוט!
כשזה יעלה לשידור אני אגיד לכם ואתם חייבים להקשיב, בינתיים תיהנו מכל מיני פרומואים בפייסבוק
משהו רע שקרה השבוע: המפ... משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: ליל הסדר!
חופש.. חופש... חופש.. Freedom! כמו בני ישראל יצאתי לחירות (במידה ואני אעמוד במטרתי לסיים את המטלות עד מוצש! ואני אעמוד!
) וגם הופעה של אפרת בפאב
אני לא יכולה לחכות, מקווה שהיא לא תבטל. איפה אני עושה את הסדר: ברמת גן אצל דודים. יהיה פאן! מה הכי כיף למרוח על המצה: לא סובלת מצות וכמעט ולא נוגעת בהן. מצה טובה רק ב"מציה" או בשם אחר "מצה ברייט". יאמי! אוכל חמץ בפסח או לא: אכן כן. אגרנו סטוקים
אוהב את חג הפסח או לא: מתה עליו. בגלל שזאת התקופה הכי יפה בשנה, מלא פרחים וריח טוב. החג הכי חגיגי וגם יש את החופש הכי גדול. פרק בסדרה: דוקטור הו 401 הגעתי למסקנה שהעונה הרביעית ממש ממש טובה ואני מאוד אוהבת את דונה. למרות שבהתחלה שנאתי אותה. עמוק באדמה 206. מרפאה פרטית 211 ועוד ועוד. פרק בסקראבס: נופ! סורי! מבטיחה להשלים! סרט/ספר השבוע: ספר- סיימתי את "מר ורטיגו" ועכשיו אני ב"חיים שבירים" חביב ביותר לא כבד מידי. שזה טוב אחרי פול אוסטר
השירים של השבוע: אריק איינשטיין- פסק זמן
אריק איינשטיין וגיא בוקאטי- כולם יודעים אריק לביא- כל הנחלים The Beatles – The Fool on the Hill Meiko – Hawaii Sufjan Stevens – To Be Alone With You Jamie Cullum – But for Now
מקסים Hot Hot Heat – Goodnight Goodnight Amy Kuney ft. Tim Myers – All Downhill From Here תמונת השבוע: ים
הרקע החדש שלי. סופש מקסים ונעים לכם יקיריי

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: היה שבוע מאוד מעניין. ביום ראשון היו לי מיונים משעממים, גיליתי שבירה זה טוב להנגאובר (היו שם הרבה מאוד רוסים) ושלכל בני הנוער בישראל יש 160 איי קיו. ביחד. בערב הלכתי להצגה ממש מרשימה של תאטרון בעיר יפו בשם "נא לגעת", של עיוורים חירשים. זה מדהים שהם לא שומעים ולא רואים ומצליחים לעשות את מה שהם עשו. בחוץ יש מסעדה שכל המלצרים שם חרשים (וחתיכים. ריכוז המלצרים השווים שם היה לא הגיוני) ומסעדה די מפורסמת לפי מה שהבנתי בשם "בלקאאוט" שנמצאת במקום חשוך לחלוטין והמלצרים בה עיוורים. ביום רביעי היה ערב מגמת אומנות. היה ממש נחמד. אתמול יצאתי לראות את "מהיר ועצבני" עם חברים והמושבים היו איומים ולא הצלחתי להירדם. סבא בא לבקר לכבוד הערב הקרנה אז היום נסעתי לאבא ובילינו יום נחמד ביחד. היה נחמד לא ללמוד הרבה. וסוף סוף פסח! ווהו! וחם! קיץ! התגעגעתי. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: ערב הקרנת הסרטים שלנו בסינמטק. זה כל כך מרגש. התנדבתי מסיבה לא ברורה לכתוב את דברי הסיכום. איפה אני עושה את הסדר: בבית. מה הכי כיף למרוח על המצה: אין שום דבר כייפי במצה. אוכל חמץ בפסח או לא: כן. אוהב את חג הפסח או לא: כן, חג נחמד. פרק בסדרה: "אמריקן איידול", זהירות, ספויללר לתוצאות
אוקי, אפילו שהיא עפה, זאת היתה תוכנית תוצאות כל כך טובה! אהבתי כל רגע. הקירקורים שלה, כשהיא הכניסה לסיימון, מילות הפרידה. ההופעה היתה מדהימה! פשוט מדהימה! ומילות הפרידה היו מרגשות. הערב עם האווירה הכי טובה. פשוט מקסים. נהדר. ראיתי גם "עמוק באדמה" ואני לא מבינה למה קלייר יוצאת עם המכוער הזה. הוא בבירור גיי. ומכוער. חוץ מזה הסידרה התדרדרה קצת לנאומים מעפנים כאלו אבל לשמחתי בגלל שראיתי את העונה החמישית אני יודעת שהם יחזרו לעצמם. "דם אמיתי" - הפרק האחרון. ממש ממש טוב. ממש טוב. אני ממש סקרנית לעונה הבאה. אני אוהבת את זה שזה מן שילוב בין אקשן ומתח וביקורת חברתית בדיוק במינונים הנכונים. פרק בסקראבס: אה! השלמתי הכל. 11 היה פרק משעמם כל כך שאני לא זוכרת מה היה בו. אה, כן, ידיים. נקסט. 12 היה כל כך מצחיק. אין, הריקוד הזה של אליוט
כל כך צחקתי, יו
והמתמחים היו מגניבים והכל היה ממש מצויין ובקיצור פרק לעניין. סרט/ספר השבוע: או, סרט. "מהיר ועצבני 4". "מהיר ועצבני 4" הוא עלבון למין הגברי. באמת, אם זה הסרטים שגברים אמורים לאהוב אני קצת עצובה בשבילם. ראשית כל, הסרט עשוי רע בכל מובן אפשרי: הבימוי כל כך משעמם, הצילום לא מקורי והפסקול היה מחריד. "בזזזזזזזזזזז", פשוט פאקינג "בזזזז" לכל אורך הסרט. כל כך הרבה פעמים ראיתי שם הזדמנויות לפסקול שונה ומיוחד שהיה עושה את האווירה קצת יותר מעניינת ולא עשו שם כלום. חוץ מזה, שנאתי הכל בסרט. וין דיזל הוא אחד האנשים הטיפשים ביותר שיצא לי לשמוע מדבר. ראיתי אותו אצל לנו, והוא גרם לקווין הגיטריסט להישמע כמעט כאילו הוא לא אידיוט גמור. עד כדי כך טיפש הוא. שזה בעצם אומר שהוא שחקן אדיר - כי בסרט, הוא נראה, לפעמים, כאילו יש לו אשכרה מחשבה בראש! כזאת אמיתית, שכוללת תהליך של עיבוד הנתונים שבסביבה שלך, שיכלול גורמים שונים והגעה ל... תחזיקו חזק, מסקנה אמיתית! עכשיו -זה- משחק! אני חושבת שאין צורך לדבר על העלילה המיותרת. באמת, הסרט היה עובד הרבה יותר טוב אם הם פשוט היו עולים למכונית בתחילת הסרט ופשוט נוסעים, ונוסעים ונוסעים ונוסעים במקום להעמיד פנים שהם מסוגלים אשכרה לכתוב עלילה מעניינת. הבחורות בסרט לא עשו שום דבר חוץ מאת הבחורים בסרט ולהשפיל את עצמן. אה, ואני בכלל לא רוצה להתחיל לדבר על כל הסטרייטיות בסרט שמשום מה מתמזמזות אחת עם השניה. החלק הכי טוב של הסרט היה בסופו, כששני בחורים בקהל התרגשו יותר מידי והתחילו ללכת מכות. בכלל, הקהל היה כל כך נהדר. באמת. הבחורים בקהל מחאו כפיים בהתלהבות אחרי כל סצינת אקשן "מרשימה" משל היו טינאייג'ריות חרמניות בהופעה של האחים ג'ונאס וצחקו בקולי קולות מהבדיחות הכי לא מצחיקות ביקום. מילה קטנה לגלובוס: תמותו. בגלובוס מאמינים כניראה שסראונד זו מילה גסה, ושבכלל - לא באמת צריך מערכת סאונד טובה - אפשר פשוט להגביר את הווליום עד אין קץ והאפקט יהיה זהה! לא. הייתי צריכה לדחוף טישו לאוזניים בשביל להישאר בחיים. ברור שהיתה גם קפיצה בסאונד, ואין צורך להזכיר את הדילוג על הסצינה בהפסקה (מזל שזה סרט חסר עלילה). אני יודעת שאני תמיד מבטיחה את זה, אבל דאמט, הפעם אני באמת מבטיחה - אני בחיים יותר לא דורכת שם! בעיקר כי הריצפה כל כך דביקה שאני מפחדת שאני לא אצליח להשתחרר. השירים של השבוע: Megan Joy Corkrey - Turn Your Lights Down Low
Crooked Still - Ain't No Grave CC Adcock - Y'All Think She'd Be Good to Me Josh Ritter - Come and Find Me שבוע טוב וחג שמח!

steelwater

New member
ג'סי ג'סי גס'יקההה

בהתחלה שראיתי שכתבת כל-כך הרבה על הסרט אמרתי, פאאאק אני לא קוראת את זה. אבל בסוף קראתי את כל ההודעה שלך ואף נהינתי מזה.
יש לך כישרון כתיבה וגרמתי לקרוא משהו על סרט שלא מעניין אותי חוץ מהעובדה שגל גדות מסחקת בו.

TheLost

New member
את ממש אוהבת את וין דיזל, אה?

איך גל גדות? האם היא מדברת?!?! גלובוס הם בהחלט בתי קולנוע נוראיים. גם אני חויתי פעם דילוג סצינה בהפסקה (וזה עוד היה בסרט שהוא כן עם עלילה. גרוע, אבל עם עלילה. "סדנה לעצבים"). אבל יותר גרוע מזה, כשהלכתי לראות את "דז'ה וו", היו איזה 5 דקות בסרט שפתאום ראינו פרסומות על המסך. אני לא מתכוון שהסרט נעצר והיו פרסומות, אני מתכוון שהסרט המשיך- ותוך כדי (בסופר-אימפוז) היו גם פרסומות! מעצבנים. העונה השלישית של "עמוק באדמה" לא רעה בכלל. אני דווקא חושב שהנאומים המעפנים שלהם בעונה הזאת היו מדויקים במיוחד.

jess r

New member
אה, היא

גיליתי רק באמצע הסרט שהיא ישראלית. יש לה תפקיד עם די הרבה זמן מסך. היא כזה בסדר, אני יודעת. יש מבטא אבל היא משחקת מכסיקנית אז היא הצליחה להסוות אותו בתור מבטא מכסיקני. איזה קטע
יו, הלוואי שזה היה קורה לנו אתמול. איך, איך הם עדיין קיימים?

TheLost

New member
שבת שלום וחג שמח!

משהו טוב שקרה השבוע: הצילומים. שנתיים שאני במגמת קולנוע, ואף פעם לא נהניתי בצילומים. באמת סבלתי. עכשיו אני סופסוף בצוות האידיאלי והיה לי כ"כ כיף ומצחיק בצילומים, צילמנו בערך 6 שעות והזמן פשוט מאוד טס, לא היה לי איכפת שאני עדיין מצלם ב-2 בלילה אפילו שבעוד 6 שעות אני כבר אמור להיות בדרך לבוחן באנגלית, באמת היה כיף. הבעיה היחידה היא שאני לא נמצא בתפקיד שאני רוצה להיות בו וזה אומר שאני צריך לשאול את עצמי מה יותר חשוב לי- צוות או תפקיד
חופש!!! טוב, בעצם עדיין החופש לא הורגש בגלל שעד אתמול היו לנו תגבורים של 4 שעות בתנ"ך. אבל האמת שגם התגבורים היו כיפיים.
משהו רע שקרה השבוע: אתמול בבוקר קמתי עם הרגשה של חום, אבל המדחום שלנו מקולקל וכולם אמרו לי שאין לי חום, אז פשוט לקחתי אקמול והוא לא עזר בכלום, אז כל היום הסתובבתי עם הרגשה של חולשה ושל לא-מוצא-את-עצמי. ואז בלילה נרדמתי מוקדם (להיות חולה בחופש זה הכי לא כיף שיכול להיות!!) וקמתי אחרי שעה קפוא לגמרי [אפילו שהייתי עם סווצ'רט ומכוסה] ובהמשך השינה הזעתי בטירוף (הייתי בטוח שהשתנתי על המיטה מרוב שהיא הייתה רטובה) וכל הלילה היו לי הזיות שחלקי הגוף שלי הם אנשים אמיתיים ובכל פעם שנרדמתי שוב אז היה לי חלום שהראה את הסיפור של כל אחד מהם ואיך הם הגיעו לחדר הזה בלילה הזה. בקיצור היה לילה מעצבן (ועוד יותר מעצבן היה שכולם אמרו לי שלא היה לי חום כשבבירור היה לי!!! שקרנים!!!). בקיצור להיות חולה זה הדבר הכי גרוע בעולם. עכשיו אין לי חום אבל אני עדיין לא בריא לגמרי. אני שונא להיות חולה. באמת שונא.
מילא אם הייתי מפסיד ביצפר..
[אני באמת ילד קטן שכלוא בתוך גוף של ילד פחות קטן] משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: חופש על אמת! וליל הסדר. ליל הסדר זה אחלה. ואני גם הולך לחדר עריכה, אפילו שאני לא עורך
איפה אני עושה את הסדר: אצל סבא וסבתא. מה הכי כיף למרוח על המצה: שוקולד. אבל בעיקרון מצה זה כמו לאכול נייר. נייר קשה מאוד. שנשבר ומלכלך. אוכל חמץ בפסח או לא: כן. למרות שאני רוצה לא לאכול חמץ, אני פשוט תמיד שוכח לבדוק מה חמץ ומה לא
אוהב את חג הפסח או לא: מחבב. החופש ארוך. זה מה שחשוב. פרק בסדרה: התחלתי את העונה הרביעית של "עמוק באדמה" [זה באמת נורא מבאס אותי לחשוב שהתאמצתי והורדתי את כל העונות ובסופו של דבר אם הייתי מחכה כמה חודשים אז זה היה מגיע ל-yes]. בינתיים העונה הזאת יותר מידי סקסית וזה.. מקשה על הצפייה
אבל הפרק הראשון היה מצויין ובינתיים 2 מתוך 3 המיתות שראיתי היו גדולות. "הפמליה" ו"רוק 30" התחילו. "הפמליה" חלשה. "רוק 30" גדולה! "צ'אק" - אולי הסדרה הכי טובה בעונה הזאת? "איש משפחה" - bird bird bird, bird is the word! פרק בסקראבס: עוד לא ראיתי את זה שהיה השבוע... סרט/ספר השבוע: היום בצהריים ראיתי את "באפי קוטלת הערפדים", הסרט מ-1992 שעליו הסדרה מבוססת. ג'וס ווידון כתב את התסריט אבל לפי מה שהבנתי הוא עזב את הצילומים באמצע כי כל מה שהוא כתב שונה לחלוטין. הסרט הזה הוא בעצם סוג-של פריקוול (בהנחה ורואים אותו אחרי שראיתם את הסדרה). הוא גם סוג-של פארודיה. יש כמה קטעים בסרט הזה שבאמת נראים כאילו הם עושים צחוק מוחלט מהסדרה, וזה בדיוק מה שהם לא עושים [מן הסתם- עוד לא הייתה הסדרה]. כל מי שראה באפי, ממליץ לו לראות את הסרט, סה"כ זה סרט מהנה ומגניב עם הסגנון של העונה הראשונה של "באפי" שגם מראה לנו מה קרה לבאפי לפני שהגיעה לסאנידייל והפכה להיות שרה מישל גלר. (הסדרה עצמה, ד"א, היא ספין-אוף מוחלט של התסריט המקורי של ווידון. מי שזוכר, בעונה הראשונה נאמר שבאפי בבית הספר הקודם שלה שרפה את האולם ובגלל זה הועפה... זה מה שקרה בתסריט המקורי של ווידון)

Angelus

New member
...

משהו טוב שקרה השבוע: בן-דוד מארה"ב הגיע לביקור, סיימתי עוד קורס (למרות שהיה די עצוב להפרד מהם.. הם היו ממש מצחיקים), קיבלתי את המענק שחרור שלי + הפקדון (שהפתיע אותי לטובה..) משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: או.. לפסח עם כל המשפחה וסבא וסבתא ועוד כל מיני דודים משום מקום, אבל אני מצפה לזה! איפה אני עושה את הסדר: בבית
מה הכי כיף למרוח על המצה: איכ.. לא אוהב מצות. אבל אם כבר חייבים ואין מה לאכול, שוקולד. מה עוד אפשר למרוח? אם מישהו יכתוב פה גבינה, אני אצטרך לראות עדות לכך! אוכל חמץ בפסח או לא: שומר, תודה לאל. אוהב את חג הפסח או לא: מאד! יום הולדתי קרב. מלבד לכך שבאמת לא הכי כיף בעולם לא לאכול חמץ במשך שבוע.. אבל זו חופשה ארוכה, לא משנה איפה אתה נמצא בחייך.. זה חייב להיות חג שאוהבים.. וגם, כמובן, מסמל את בוא האביב המיוחל. פרק בסדרה: wolverine and the xmen 126
הסדרה הכי טובה השנה! מי שצפה באקס מן המצויר פעם, כדאי לו מאד לצפות בזה. אמריקן איידול היה מעולה. how i met your mother היה חביב -. פרק בסקראבס: 210
ראיתי את זה השבוע לפני השינה.. אלו הפרקים עם ה sex buddies
סרט/ספר השבוע: אי המטמון. אין על קלאסיקות. השירים של השבוע: כל השירים של אדם למברט ומגן ג'וי מאיידול
תמונת השבוע:

creepy creep

New member
שבוע טוב../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: לקחתי לי אחה"צ פנוי ונסעתי לבד לים. מנת פלאפל, בקבוק בירה, ספר חדש שקניתי לעצמי ומוזיקה. היה נהדר. הופעה של אביתר בנאי
. לא הייתה אפשרות לקנות כרטיסים מראש, אז בעקבות לחץ מידיד שלי הגענו בערך שעה וחצי לפני תחילת ההופעה. בערך אחרי 20 דקות הגיע למקום אביתר בנאי עם הצוות שלו כדי לבצע חזרות, ואני זכיתי בתמונה איתו. ההופעה עצמה הייתה קסומה לגמרי.. כל כך הרבה כישרון יש לו. זה בהחלט עזר לסיים את השבוע עם חיוך למרות הכל. משהו רע שקרה השבוע: החלום הצבאי נמוג, נגוז והתפוגג, אחרי כמעט שנה של מיונים למודיעין, והכל בגלל שאין לי ראייה מספיק טובה של תלת מימד(אבל לטיס זה בהחלט מספיק
). שלחתי את הצהרת הדת ללשכת הגיוס והחל מיום ראשון אני במיונים לש"ל במשרד ראש הממשלה. אמא של חברה טובה נפטרה, ולראשונה בחיי הלכתי לניחום אבלים. היה מוזר ומאוד עצוב. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: ביקור בבית החדש של אחותי ויומיים עם האחייניות. ליל הסדר עם כל המשפחה, בתקווה שלא יהיה פיצוץ. איפה אני עושה את הסדר: בבית, עם הרבה הרבה בני משפחה. מה הכי כיף למרוח על המצה: אבוקדו
, ואם אין אז שוקולד. אוכל חמץ בפסח או לא: ממש לא, אפילו לא קטניות
אוהב את חג הפסח או לא: זה משתנה כל שנה, תלוי בכמות הנקיונות שעליי לבצע ובאורחים שבאים לסדר. פרק בסקראבס: הפרק שאיציק נורא התלהב ממנו, 312 אאל"ט. את הפרק החדש עוד לא יצא לי לראות. סרט/ספר השבוע: 'ואז הגיעה פולי' - אויש, באמת. מעביר את הזמן בצורה חביבה. קניתי את 'מלך החומוס ומלכת האמבטיה' של אילן הייטנר וסיימתי אותו אתמול. שנון ומצחיק, בדיוק כמו הראשון שלו. במקביל לקריאה של הספר הנ"ל אני באמצע 'משאלה אחת ימינה'. אם למישהו יש המלצות על ספרים טובים, אני מעוניינת לחדש את הספרייה הפרטית שלי. השירים של השבוע: כל שיר של אביתר בנאי שעולה לכם לראש. מוניקה סקס - מספיק בנאדם. יזהר אשדות - צילו של יום קיץ, ריקוד קטן. Jeff Buckley - So Real
DCFC - I Will Follow You Into The Dark Leonard Cohen - Suzanne תמונת השבוע:

hodown

New member
מלך החומוס מלכת האמבטיה ../images/Emo47.gif

ספר אחר שדומה לזה- מלבי אקספרס של מיקי גבע , אגב אני קראתי אותו בהמלצת לא אחרת מאשר רונה. ואם ממש משעמם לך תפתחי ספר ביוכימיה ותנסי לפענח מה הולך לנו בגוף.

steelwater

New member
אהלן

שבוע טבו לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע: חופש, ווהוו!!!!! אוי, כמה חיכתי לזה. כל-כך הייתי צריכה את זה! בנתיים בימים האחרונים ביליתי בטירוף וזה היה ממש כיף.
ביום חמישי יצאתי עם חברים שלא ראיתי הרבה זמן היה ממש כיף, ביום שישי הייתי בקומזי'ץ ליד סכר בית זית וגם היה ממש כיף, ואתמול יצאתי עם חברה וגם היה ממש כיף.
משהו רע שקרה השבוע: היה אחד השבועות הקשים ביותר מבחינת לימודים. היה טירוף והיו לי המון עבודות להגיש.
משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: ביום שלישי לחבהר שלי יש יומולדת והיא עושה מסיבה מחר בתקליט ואנחנו מתלקטות, ייייי!
לנוח הרבה. איפה אני עושה את הסדר: בבית ואמורים להיות המון אנשים. צחוקים.
מה הכי כיף למרוח על המצה: המממ לא יודעת כי לא אכלתי הרבה זמן חחח, אבל זה די נחמד עם הדבר המתוק הזה. חרוסת, אולי? אוכל חמץ בפסח או לא: לא יודעת, נראה. אני אנסה לשמור אבל קשה לי ביחוד בגלל הבירה חחח. אוהב את חג הפסח או לא: כןןןןן! זה חג ארוך וכיפי ואביבי.
פרק בסדרה: המממ לא ממש ראיתי. פרק בסקראבס: לא ראיתי. סרט/ספר השבוע:סיימתי את המלט באנגלית וממש אהבתי אותו! הוא המחזה האהוב עליו הוא גאוני! הייתי גם צריכה לקרוא מחזה בשם Life Is A Dream וגם הוא היה ממש טוב. עדיין את The Satanic Verses ספק - סרט מצוייI! מעולה, מעולה, מעולה! אני ממליצה עליו מאד. השירים של השבוע: הדיסק החדש והמעולה של U2!!!! ההופעה של לאונרד כהן בלונדון מ-2008 שקניתי ב-DVג ובדיסק. כל-כך, כל-כך, כל-כך טוב! U2 – Get On Your Boots (Justice Remix) רימיקס מטוווורף של Justice לסינגל האחרון של U2. השיר עצמו של U2 נחמד והכל, אבל הרימיקס הזה פשוט מעולה ומעלה אותו בכמה מונים. Golden Silvers – True Romance (True No9 Blues) Fanfarlo – Fire Escapes תמונת השבוע: The Wombats האדירים ביותר.

למעלה