שבוע טוב ../images/Emo13.gif
משהו טוב שקרה השבוע: היה שבוע מאוד מעניין. ביום ראשון היו לי מיונים משעממים, גיליתי שבירה זה טוב להנגאובר (היו שם הרבה מאוד רוסים) ושלכל בני הנוער בישראל יש 160 איי קיו. ביחד. בערב הלכתי להצגה ממש מרשימה של תאטרון בעיר יפו בשם "נא לגעת", של עיוורים חירשים. זה מדהים שהם לא שומעים ולא רואים ומצליחים לעשות את מה שהם עשו. בחוץ יש מסעדה שכל המלצרים שם חרשים (וחתיכים. ריכוז המלצרים השווים שם היה לא הגיוני) ומסעדה די מפורסמת לפי מה שהבנתי בשם "בלקאאוט" שנמצאת במקום חשוך לחלוטין והמלצרים בה עיוורים. ביום רביעי היה ערב מגמת אומנות. היה ממש נחמד. אתמול יצאתי לראות את "מהיר ועצבני" עם חברים והמושבים היו איומים ולא הצלחתי להירדם. סבא בא לבקר לכבוד הערב הקרנה אז היום נסעתי לאבא ובילינו יום נחמד ביחד. היה נחמד לא ללמוד הרבה. וסוף סוף פסח! ווהו! וחם! קיץ! התגעגעתי. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: ערב הקרנת הסרטים שלנו בסינמטק. זה כל כך מרגש. התנדבתי מסיבה לא ברורה לכתוב את דברי הסיכום. איפה אני עושה את הסדר: בבית. מה הכי כיף למרוח על המצה: אין שום דבר כייפי במצה. אוכל חמץ בפסח או לא: כן. אוהב את חג הפסח או לא: כן, חג נחמד. פרק בסדרה: "אמריקן איידול", זהירות, ספויללר לתוצאות
אוקי, אפילו שהיא עפה, זאת היתה תוכנית תוצאות כל כך טובה! אהבתי כל רגע. הקירקורים שלה, כשהיא הכניסה לסיימון, מילות הפרידה. ההופעה היתה מדהימה! פשוט מדהימה! ומילות הפרידה היו מרגשות. הערב עם האווירה הכי טובה. פשוט מקסים. נהדר. ראיתי גם "עמוק באדמה" ואני לא מבינה למה קלייר יוצאת עם המכוער הזה. הוא בבירור גיי. ומכוער. חוץ מזה הסידרה התדרדרה קצת לנאומים מעפנים כאלו אבל לשמחתי בגלל שראיתי את העונה החמישית אני יודעת שהם יחזרו לעצמם. "דם אמיתי" - הפרק האחרון. ממש ממש טוב. ממש טוב. אני ממש סקרנית לעונה הבאה. אני אוהבת את זה שזה מן שילוב בין אקשן ומתח וביקורת חברתית בדיוק במינונים הנכונים. פרק בסקראבס: אה! השלמתי הכל. 11 היה פרק משעמם כל כך שאני לא זוכרת מה היה בו. אה, כן, ידיים. נקסט. 12 היה כל כך מצחיק. אין, הריקוד הזה של אליוט
כל כך צחקתי, יו
והמתמחים היו מגניבים והכל היה ממש מצויין ובקיצור פרק לעניין. סרט/ספר השבוע: או, סרט. "מהיר ועצבני 4". "מהיר ועצבני 4" הוא עלבון למין הגברי. באמת, אם זה הסרטים שגברים אמורים לאהוב אני קצת עצובה בשבילם. ראשית כל, הסרט עשוי רע בכל מובן אפשרי: הבימוי כל כך משעמם, הצילום לא מקורי והפסקול היה מחריד. "בזזזזזזזזזזז", פשוט פאקינג "בזזזז" לכל אורך הסרט. כל כך הרבה פעמים ראיתי שם הזדמנויות לפסקול שונה ומיוחד שהיה עושה את האווירה קצת יותר מעניינת ולא עשו שם כלום. חוץ מזה, שנאתי הכל בסרט. וין דיזל הוא אחד האנשים הטיפשים ביותר שיצא לי לשמוע מדבר. ראיתי אותו אצל לנו, והוא גרם לקווין הגיטריסט להישמע כמעט כאילו הוא לא אידיוט גמור. עד כדי כך טיפש הוא. שזה בעצם אומר שהוא שחקן אדיר - כי בסרט, הוא נראה, לפעמים, כאילו יש לו אשכרה מחשבה בראש! כזאת אמיתית, שכוללת תהליך של עיבוד הנתונים שבסביבה שלך, שיכלול גורמים שונים והגעה ל... תחזיקו חזק, מסקנה אמיתית! עכשיו -זה- משחק! אני חושבת שאין צורך לדבר על העלילה המיותרת. באמת, הסרט היה עובד הרבה יותר טוב אם הם פשוט היו עולים למכונית בתחילת הסרט ופשוט נוסעים, ונוסעים ונוסעים ונוסעים במקום להעמיד פנים שהם מסוגלים אשכרה לכתוב עלילה מעניינת. הבחורות בסרט לא עשו שום דבר חוץ מאת הבחורים בסרט ולהשפיל את עצמן. אה, ואני בכלל לא רוצה להתחיל לדבר על כל הסטרייטיות בסרט שמשום מה מתמזמזות אחת עם השניה. החלק הכי טוב של הסרט היה בסופו, כששני בחורים בקהל התרגשו יותר מידי והתחילו ללכת מכות. בכלל, הקהל היה כל כך נהדר. באמת. הבחורים בקהל מחאו כפיים בהתלהבות אחרי כל סצינת אקשן "מרשימה" משל היו טינאייג'ריות חרמניות בהופעה של האחים ג'ונאס וצחקו בקולי קולות מהבדיחות הכי לא מצחיקות ביקום. מילה קטנה לגלובוס: תמותו. בגלובוס מאמינים כניראה שסראונד זו מילה גסה, ושבכלל - לא באמת צריך מערכת סאונד טובה - אפשר פשוט להגביר את הווליום עד אין קץ והאפקט יהיה זהה! לא. הייתי צריכה לדחוף טישו לאוזניים בשביל להישאר בחיים. ברור שהיתה גם קפיצה בסאונד, ואין צורך להזכיר את הדילוג על הסצינה בהפסקה (מזל שזה סרט חסר עלילה). אני יודעת שאני תמיד מבטיחה את זה, אבל דאמט, הפעם אני באמת מבטיחה - אני בחיים יותר לא דורכת שם! בעיקר כי הריצפה כל כך דביקה שאני מפחדת שאני לא אצליח להשתחרר. השירים של השבוע: Megan Joy Corkrey - Turn Your Lights Down Low
Crooked Still - Ain't No Grave CC Adcock - Y'All Think She'd Be Good to Me Josh Ritter - Come and Find Me שבוע טוב וחג שמח!