קבלת שבת בפורום ..

Angelus

New member
קבלת שבת בפורום ..

כיוון שיעל היקרה לא פתחה זאת עדיין - אעשה זאת. משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: סרט טוב שראיתי השבוע: שיר השבוע שלכם: תמונה של מה שבא לכם: שבת שלום לכולם.
תנוחו הרבה, תישנו.. ושירד גשם רק כשאנחנו בבית.

Ch3nf3l

New member
אוקיי...

משהו טוב שקרה השבוע: נפטרתי מהפסיכומטרי. משהו רע שקרה השבוע: עשיתי פסיכומטרי... ונהרס השעון... סרט טוב שראיתי השבוע: לפני שבוע ראיתי את The Last Kiss, נחשב? שיר השבוע שלכם: אוו בוא נראה... Counting Crows - Goodnight Elisabeth בגרסת לייב Death Cab For Cutie - What Sarah Said Death Cab For Cutie בעיקרון הייתה הלהקה ששמעתי הרבה השבוע חח Gin Blossoms - Long Time Gone Sparklehorse - Ghost in the Sky תמונה של מה שבא לכם: שמתי תמונה של כלום שבת שלום!

steelwater

New member
שבת שלום לכולם!

חחח! שכחתי מזה לגמרי.
משהו טוב שקרה השבוע: היה לי יום כיף אתמול בת"א שהיה מאד נחמד. ראיתי את "הנשיקה האחרונה". אני עושה סוג של מסיבה היום בבית אני מקווה שיהיה נחמד, טוב וכיף. משהו רע שקרה השבוע: ההורים נסעו לסופ"ש באיילת. סרט טוב שראיתי השבוע: דה, "הנשיקה האחרונה". חחח! אולי לא סרט מדהים ולא היה טוב שציפיתי אבל זה עדיין סרט די טוב וזאק שיחק מדהים וזה היה כיף לראות את זאק במשך כמעט שעתיים.
שיר השבוע שלכם: או! הפעם אני יודעת חחח! אתם חייבים להבטיח לי להקשיב לשיר הזה! נראה לי שגם אתם תתאהבו בו. יצירה גאונית ומדהימה. Remy Zero - Fair. השיר הזה הוא מהפסקול של "Garden State" ולמרות שכבר שמעתי אותו כמה פעמיים בסרט ובתוכנית רדיו שזאק עשה(בגרסא יפה אבל פחות מהמקורית) התחלתי להתאהב בו יותר בזמן האחרון כשהתחלתי לחרוש את הפסקול של "Garden State" ואעשכיו אני ממש מאוהבת בו ואני לא יכולה לעמוד בפניו. לא יודעת. לא יכולה לתאר את ההרגשה שהשיר הזה נותן לי. לא שמעתי הרבה שירים כמוהו. הוא מתחיל להפוך לאחד השירים הבאמת הכי אהובים עלי וזה קשה בגלל שלרוב יש שמה שירים של להקות שאני יותר מכירה. תמונה של מה שבא לכם:

Ch3nf3l

New member
Fair זה שיר מעולה.

נסי את Shattered שלהם, משום מה הוא מזכיר לי אותו.

ליאוריש

New member
התשובות

משהו טוב שקרה השבוע: קניתי את סקראבס עונה 4 משהו רע שקרה השבוע: הייתי קצת חולה השבוע סרט טוב שראיתי השבוע: הנשיקה האחרונה-שנהניתי ממנו מאוד שבוע שעבר ראיתי הרבה סדרות השבוע...ורוניקה מארס, בנות גילמור, האו.סי וכמובן סקראבס (המוןןן) . שיר השבוע שלכם: הפסקול של The Last Kiss והאלבום האחרון של Death Cab For Cutie במיוחד Your Heart is An Empty Room, Summer Skin טוב נו כל האלבום Plans. כבר שנה ומשהו אני לא מפסיק לשמוע אותו.... תמונה-רייצ'ל בילסון היפה...

שבת שבת שבת :)

משהו טוב שקרה השבוע: מצאתי עבודה :))) משהו רע שקרה השבוע:עשו לי בדיקת סמים?!@# אבל לא מצאו את ההרואין שלי |שוטר| חח אז כנראה זה טוב :) סרט טוב שראיתי השבוע: אממ, ראית מת לצעוק 2 עכשיו לא מזמן ונשפכתי מצחוק כרגיל.. (viva scary movie!!)
שיר השבוע שלכם: אהוד בנאי-היום פשוט שיר טוב! תמונה: אני רוצה לחזור לאילת !

נאמ אסור לומר את זה

משהו טוב שקרה השבוע: יכול להיות שמוכרים לי כרטיסים לקין בלונדון
(והם נגמרו ממזמן ולא יהיו יותר הופעות כנראה
) משהו רע שקרה השבוע: יכול להיות שלא
(אבל אז אצפה בהם אולי בשבדיה
) סרט טוב שראיתי השבוע: אמיל והבלשים?
(בייביסיטר
) שיר השבוע שלכם: Come What May- מולאן רוז' (אולי בעצם זה הסרט הטוב שראיתי השבוע {אבל הוא לא כזה|סגדש|} טוב) תמונה של מה שבא לכם:דאבלין

Angelus

New member
גתית../images/Emo70.gif

חח, מה לעזאזל עומד לך על היד? תפסיקי לחוש שם בחו"ל.
אז מה אם אנחנו בארץ? הוא כן כזה טוב [השיר!] אל תתחילי איתי.
פארדון.

למעלה