מזל טוב לאחותך זה אומר שבקרוב תהיי דודה!
ד דיייייייייייי New member 10/6/06 #24 בהתחלה... אני מדברת מניסיון אני עוד מעט דודה לשניים .. בהתחלה זה מוזר וכולם קראו לי "דודה חן.." זה עיצבן אותי הרגשתי זקנה.. אבל אח"כ ....אין לי מילים לתאר חח זה נורא כיף שיש אחיינים וזה... אני מרגישה מיוחדת בזה שאני דודה כל כך צעירה חחח...:]
בהתחלה... אני מדברת מניסיון אני עוד מעט דודה לשניים .. בהתחלה זה מוזר וכולם קראו לי "דודה חן.." זה עיצבן אותי הרגשתי זקנה.. אבל אח"כ ....אין לי מילים לתאר חח זה נורא כיף שיש אחיינים וזה... אני מרגישה מיוחדת בזה שאני דודה כל כך צעירה חחח...:]
ד דיייייייייייי New member 10/6/06 #26 חחחחחח על מה מזל טוב? התינוקת עוד לא נולדה..יש זמן..כלומר עוד חודש חחח... עם כבר צריך להגיד מזל טוב לליאור..:]
חחחחחח על מה מזל טוב? התינוקת עוד לא נולדה..יש זמן..כלומר עוד חודש חחח... עם כבר צריך להגיד מזל טוב לליאור..:]
ש שן שן היחידה New member 10/6/06 #27 טוב אז אני התבלבלתי לגמרי סורי אז לך בעוד חודש מזל טוב ןלליאור מזל טוב!!!!!!!!!!!!!
ת תישס New member 10/6/06 #28 גם אני! גם אני! דבר טוב - נגמרים הלימודים דבר רע - יש סיכוי שיבטלו לנו את ערב הגמר של השכבה.
ב בלי לומר מילה New member 10/6/06 #29 טוב אז אני. דבר טוב השבוע? לא סגורה אם יש אחד כזה, סתם, כל השבוע הזה היה מושי-מושלמי. דבר רע? יום ראשון, לאללה.
טוב אז אני. דבר טוב השבוע? לא סגורה אם יש אחד כזה, סתם, כל השבוע הזה היה מושי-מושלמי. דבר רע? יום ראשון, לאללה.