קבלת שבתתת

שבתת שלוםםם

דבר טוב - אני ודעת באיזה קן אני שנה הבאה ויש לי צוות מעולה איתי בקן =) דבר רע - יש לי המון הירהורים בקשר למלא דברים.. יש לי הרבה מאוד דברים לחשוב עליהם ואני אפילו לא יודעת מאיזה צד לבוא אליהם השבוע שלי הייה עמוס.. רגשית.. עמוס בעבודב.. עמוס בהכל. כמעט כל השבוע היו לי חזרות למסיבת סיום שלי.. ועוד איפה שהוא שם אני הייתי צריכה להכניס קן, והכנות קטנות לחג קן הוא ממש עבר לי מהר... לסופש אני מתכוונת ללכת לחזרות למסיבת סיום.. לחגוג יומולדת 18 לידיד שלי וכמובן ללכת לחג קן של ראשון מרכז ולפגוש שם מלא אנשים =) וכמובן אני מאחלת לכולכם שבת שלום.. המון חיוכים והמון אהבה

נלך על זה.

דבר רע. החדר שלי די מבולגן וזה, ונורא בא לי לסדר אותו אבל אין לי זמן, וכשיש לי כבר זמן אין לי כוח. המצב הפיזי שלי לא כזה משהו, אני עייפה די הרבה ויש לי סחרחורות וכאלה. וכולי פצועה, אין לי מושג איך זה הגיע לכזה מצב. דבר טוב? אני מרגישה כ"כ טוב. וכל היום הזה היה די טוב. חוץ מזה, כמה אנשים אמרו לי היום שאני יפה, זה היה די נחמד. מה עשיתי? ת'אמת? אני לא זוכרת. אהאה, בראשון רבצתי בקן, בשני התנדבתי בבוקר בבית אבות, כנ"ל לגבי שלישי, רביעי לא היה לי כוח ללכת אז נחתי בבית ואתמול כל היום הייתי בקן ובערב הייתה מסיבת גו"צ. והיום? הו היום הסתובבתי עם חברים וזה היה די מגניב. תכנונים לסופ"ש: אחרי שהיום באו אלי חברים וזה, והסתובבנו והיינו בגן שעשועים ובעיקר טחנו אוכל [וסעמק על זה] וצילמנו במצלמת וידאו כלמיני דברים שיכלנו לראות אותם כמה פעמים שבאלנו אחרי זה ולהיקרע מצחוק, מחר מתוכננת אצלי מסיבת פרידה כזאת לחברה. מסיבת פרידה? נו סתם נשב ונדבר וכאלה. יהיה מגניב. ואז אמי תישן אצלי. D: סופ"ש מגניב לכם.

KobIPWA

New member
אין פה "השמו"צ"

זה לא משהו קבוע בכל מקום. כל קבוצה עושה פעולות בזמנים שלה. יש כאלה שעושות בשבת, יש כאלה שלא.

אצלינו ספציפית לא.

נראה לי ששלומי זה יישוב מסורתי כזה או משהו. אז שום דבר לא פתוח בשבת, אלא אם כן יש משהו ממש דחוף לעשות אז חד פעמי זה בסדר.

KobIPWA

New member
אז...

דבר רע - הצטננתי קשות השבוע. עדיין לא יצאתי מזה... דבר טוב - היה לי שבוע נהדר! ביום חמישי נסעתי ליבנה, ללילה לבן שעשו שם. היה ממש כיף להיות שם עם כולם, והיה לילה מטורף לגמרי. בבוקר שישי, אחרי שנגמר שם וכולם הלכו הביתה, נסעתי לקומונה ברחובות ולקחתי את כל הדברים שנשארו לי שם. לצערי, אני לא אוכל להגיע היום לחג קן. מרכזיות - מקווה שיהיה לכן חג קן מעולה! תיהנו!

באיחור רב,היתי אומרת חח....

דבר רע-היתי חולה,לא הלכתי להכנה לטיול..ובלה בלה בלה בלה דבר טוב-היתי בקיבוץ בצפון עם המשפחה והיה ממש ממש ממש כיף, מצאתי תשובות לשאלות שהרבה זמן שאלתי את עצמי בקשר למשפחה וגם תפסתי שיזוף חעחעחע:]]]]] בקיצור היה מהנה וקרו לנו דברים הזוים לגמריי.. אה כן וכמעט שכחתי,חתולה שרטה אותי..אבל לא משהו רציני
מה עשיתי בסופש? היתי בקיבוץ מיום ג' רק עכשיו חזרתי הביתה....:) שבוע נעים!:)

איחור אופנתי../images/Emo68.gif

המנ דבר רע? כל השבוע הערך הייתי מרותקת למיטה וכשהחלטתי לצאת לעבודה הבוסית שלי פיטרה אותי, סאמא שלה. אה, והאקס שלי הסתפר, הכושי!
הייתה לו רעמתתלתלים יפה כזו
דבר טוב? הייתי היום בהופעה של חברים שלי היה מצחיק שתיתי קצת בירה לפני אז הייתי מסובבת..

למעלה