קבלת זיכוי

טלייה2

New member
קבלת זיכוי

ב- 29.9.07 קניתי מנורה מתצוגה ( בחצי המחיר ) במחסני תאורה. בקבלה כתוב במפורש שניתן להחליף את המוצר בהצגת החשבונית עד 14 ימים מיום הקנייה . הגעתי היום לסניף אחר שלהם וביקשתי זיכוי. הם לא הסכימו וצילצלו לסניף שבו קניתי את המוצר.גם שם לא הסכימו ואמרו לי שכתוב בחנות שלא מחליפים מוצרים מתצוגה ולי לא זכור שראיתי שלטים כאלה ומה גם שבחשבונית כתוב במפורש שאפשר !!!!!! האם הם מחוייבים להחזיר לי את הכסף ולפחות לתת לי זיכוי ( שזה בעצם מה שרציתי .... ) אודה לכם על תשובה מהירה .

goanin

New member
אני חושב ש:

כנראה כתוב להם בתקנון החברה שאין החלפה של מוצרים מסוג ב' (תצוגה לצורך העניין). ו..."בכל מקרה ויש סתירה בין האמור פה לאמור בתקנון במשרדי החברה, התקנון במשרדי החברה קובע." מכירה את זה. אבל: הם הביאו לך שובר והודיעו לך שהם כן מחליפים. ואם באמת כתוב אצלם שהם לא מחליפים אז הם הונו אותך. ההמלצה שלי: תלכי תאיימי עליהם עם הטיעונים האלה ותגידי להם שהם אשכרה שקרו עלייך ויש לך הוכחה ביד. תאיימי עליהם בתביעה. אני לא יודע את החק הישראלי לגבי זה, ולכן אני ממליץ לך לשאול בנוסף בפורום צרכנות.
בהצלחה!

רק צעקות ואיומים בתביעה

במיוחד כשכל בנאדם בר דעת רואה שאת לא מדברת שטויות או ממציאה דברים

טלייה2

New member
צעקתי ואיימתי ולא עזר כלום ../images/Emo10.gif

מחר אלך עם בן זוגי ואולי הצעקות שלו יעזרו ....

maybesure

New member
קרה לי - נעלים ברשת TOGO

פניתי אליהם פיזית, ביקשתי תיקון! אפילו לא זיכוי. סתם תיקון שעלותו כ 30 ש"ח. שני זוגות נעלים חדשות שהסוליה שלהן התפרקה אחרי פעמיים שלש שננעלו. מנהל החנות סירב, ביקשתי לשוחח עם מנהל הרשת, אז הוא התקשר אליו אבל נעלם לשוחח איתו במחסן כדי שלא אוכל לשמוע. לא אהבתי את ההתנהלות הזו. יכל לומר לי תחזרי עוד יומיים אבדוק לך. איגשהו הצלחנו להשיג מס' טלפון של שירות לקוחות ודיברנו עם ההנהלה שם. גם זה לא עזר - הם סירבו לפצות אותנו. טענו שנעלים בסוף עונה לא מטפלים בהן ושבכל החנויות יש שילוט על כך. שאלתי איפה השילוט שלכם? אמרו...עוד לא תלינו! פניתי לעיתונאית שניסתה לעזור לי מבלי להעלות את התלונה לכתבה, משום שכמה שבועות קודם לכן היא המליצה על הרשת. רציתי שתדע על הנוהלים המשונים שלהם. היא באמת ניסתה לעזור, היו איתי בקשר כמה פעמים מהנהלת הרשת, ניסו להצי לי 10% הנחה בקניה עתידית. אמרתי "לא תודה - אליכם אני לא חוזרת אפילו אם תציעו לי נעלים בחינם!" לפעמים אני נכנסתלחנות סתם לראות מה חדש באפנה, וכשהמוכרת שואלת אם לעזור לי אני עונה לא "לא תודה, אתם לא יודעים לתת שירות לקונים שלכם כשיש תקלה במוצר" ככה ..ליד כל הלקוחות שבחנות באותו זמן. ואם המוכרת מקשה ושואלת מה קרה, אני תמיד שמחה לספר לה ליד הלקוחות
ועל כך נאמר "שלח לחמך על פני המים ובבוא היום תמצא אותו רטוב". אני חושבת שבתי עסק ובמיוחד רשתות עם סניפים רבים - מוטב להם שיהיו נחמדים ללקוחות שלהם כי הנזק שלקוח יכול לעשות להם יכול לפעמים לעלות יותר מהתועלת הקטנה ללקוח אחד מאוכזב - שייצא מרוצה. השאלה היא מה גרם לך לרצות להחליף? אם זו תקלה זה מובן מאוד אבל אם זה סתם כי פתאום התחרטת.. נו באמת. סוף מעשה בתכנון תחילה. המלצה שלי: תמיד תמיד לשאול את שירות הלקוחות בחנות, או את הנציג אם יש אחריות למוצר, וגם אם ניתן להחליף את המוצר גם אם סתם התחרטנו. אפילו לקבל מהם הבטחה כתובה וחתומה. בארץ נדיר שתקבלי כסף חזרה, העסקים קנאים לכל אגורה שנכנסת לקופה וזה הופך לנקודת אל-חזור. זיכוי - לא תמיד במלוא הסכום. בארה"ב מחזירים כסף מזומן בהרבה מקומות, גם אם הלקוח סתם התחרט. זיכוי בכל המקומות, החלפת מוצר גם. אפפעם לא שמעתי שם "נשלח ליצרן ונחכה לתגובתו" כמו בארץ. חארטה. רשת רדד-סולתם - קיבלתי מתנה מאחי ולא מצאתי לה שימוש, ניגשתי תוך זמן קצר להחליף את המוצר - ניתן היה להחליף רק בחצי המחיר! שאלתי אותם אם להשאיר להם 1/2 מוצר. בעיני זו חוצפה משום שהמוצר נשאר אצלם למכירה מחודשת במחיר מלא. ובעניין הזה אני רוצה לשבח את חנות רשת אייס באזור מגורי, שמעולם לא נתקלתי בסירוב שלהם להחליף מוצר באמונה שלמה בלי לבדוק מהי התקלה. החזרתי כך קומקום שאחרי 3 חודשים לא עבד, החליפו לי מייד, החלפתי שעון שהתברר שלא עבד ברגע ששמתי לו סוללה, והחלפתי כך מכשיר חשמלי שמאיזו סיבה חלק שלו היה דביק כ"כ שאי אפשר היה לאחוז בו, וברז כיור מטבח שלא היה תקין וגילינו רק אחרי התקנה מפרכת.

טלייה2

New member
מסכימה איתך עם הכל,חוץ מ...

"....... אבל אם זה סתם כי פתאום התחרטת.. נו באמת. סוף מעשה בתכנון תחילה." סליחה, אי אפשר להתחרט ???? המנורה מאוד מצאה חן בעיני,אבל בבית ראיתי שהיא לא באמת מתאימה לפינה לה היא מיועדת , אז אני לא יכולה להתחרט ולהחליף ???? אם כך, לשם מה נועדה "מדיניות החלפת מוצר והחזרת כסף או זיכוי" , לא לשם כך בדיוק ???? אף פעם לא קרה לך שקנית מוצר ורצית אח"כ להחליף ???????????????? חוץ מזה, אשמח אם "תלשיני" על רשת אייס ותגידי לנו מאיזה איזור הם שגם אנחנו נוכל להנות מהשירות הטוב שלהם

maybesure

New member
לא מתעצ'בנת ../images/Emo140.gif

לא..לא קרה לי שקניתי משהו לבית ולא התאים לי מבחינה ויזואלית. כן קרה שקניתי ולא התאים מבחינת מידות. ולשם כך - כדי להבטיח התאמה - בכל מקרה שאיננני בטוחה בהתאמה אני מבקשת אישור החלפה. זה גם תכנון מראש
מותר להתחרט, אבל אי אפשר לצפות מהחברה להיות אחראית אם לא נקבע כך מראש. במקרה שלך גם אני הייתי מבינה מהחשבונית כי ניתן להחליף ובכל זאת הייתי שואלת שוב בע"פ. אני קונה באייס במתחם גן שמואל. עוד משהו קטן: חנות ש"פישלה" במתן שירות - מבחינתי סימנתי X עליה ולא קונה אצלם יותר, לא תמיד זה כולל את הרשת כולה כי כבר נכחתי שלפעמים שירות גרוע מקורו בניהול החנות ולא הרשת כולה. חלק ניכר מהרכישות שלי נעשות בשווקים, ואני חייבת לציין פה שסוחרי השווקים לא סתם אומרים "קחי אם לא תהיי מרוצה שבוע הבא אני שוב כאן - תבואי תחליפי" הם באמת מחליפים! לפעמים השירות שלהם טוב פי כמה מחנויות יוקרה ומותגים. כנראה משום שבמחירים כמו שלהם ההפסד הוא פחות משמעותי.

YULI9

New member
תנסי לפנות לפורום צרכנות.

במקביל תנסי להגיע לאדם הבכיר ביותר בחברה, תסבירי לו את העניין ותני לו להבין שחוץ מלהפסיד לקוחה הסיפור ישלח לעיתונות ויופץ ברשת, אם כתוב בקבלה , לדעתי הם חייבים להחליף,את לא חייבת לראות את השלטים והתקנונים שלהם. אני כבר לא אקנה מהם.

טלייה2

New member
גם אני כבר לא אקנה מהם!!!!

אבל רוצה את הכסף חזרה ( כשלפני הסיפור הזה,רציתי רק זיכוי ולהמשיך לקנות אצלם !!!! ) חוץ מזה,פניתי במקביל גם לפורום צרכנות,אבל פה יש יותר תגובות
ובאמת אני מכירה אנשים שיפרסמו בשימחה את הדבר הזה ותודה שהזכרת לי
שבת שלום !!!!

למעלה