קבלתי

קבלתי

חשבון חשמל של החודשיים האחרונים בסכום נכבד עקב החורף הקר ועוד חי אחוז מע"מ רציתי לשאול אם יש מישהו שיודע האם זה חוקי לגבות 18 אחוז כאשר הממשלה הורידה אותו ל 17 אחוז בתודה מראש

חוקי

המע"מ ירד רק מהראשון לחודש והחשבון הוא בעיקר על לפני זה. אמנם על הימים שמהראשון הם צריכים לגבות רק 17. אבל בינינו, מה זה משנה לך? אין כמעט שום הבדל בין זה לזה אלא אג` בודדות!

חנוך617

New member
אתה לא מכיר

את האברכים? כשתהיה כזה - תבין. חוסכים כל אגורה כדי לחתן את הילדים.

בחשבון

של שבע מאות שקל כמו שלי אחוז אחד זה שבעה שקלים איפה מחלקים את זה בחינם תשמרו לי מקום

sarav55

New member
התשובה ובמקרה אני מתעסקת בענין

לפני הראשון במרץ חל החוק על 18% מע"מ החל מתאריך זה 1.3.04 מי שלוקח 18% עובר עבירה ודינו כחוק פלילי לכל דבר כל מי שיודע על כך צריך לדווח לתחנת המע"מ הקרובה לאיזור מגוריו ואותו בית עסק יענש בכל חומרת הדין. בקשר לחשבון החשמל אם התקופה הנדונה היתה לפני ה-1.3.04 הרי שאין בעיה לגבי ה-18 אחוז וכנראה שזה חשבון לתקופה קודמת ולכן גבו ממך 18% אבל תמיד ניתן לברר את הענין תכתוב לי במייל ואני אברר לך.

ולכן מה?

אולי אתה כשרוני, אבל לא תמיד בשורה אחת זה טוב, כי יש כאלה שלא תמיד מצליחים להבין בשורה אחת, והם צריכים הרבה שורות בשביל להבין, אתה כשרוני אז אתה יכול לכתוב בשורה אחת מה שאחרים יכולים לכתוב בהרבה שורות, אבל מי שלא כשרוני צריך דוקא את מי שכותב בהרבה שורות ולא את מי שכותב בשורה אחת, כי בשורה אחת לא בטוח שהוא יבין, ויש כאלה שיכולים להבין רק בהרבה שורות. השתדלתי לכתוב בהרבה שורות כדי שכווווווולם יבינו. :) דן.

האמת שלא הבנתי

את התגובה שלך! זו היתה עקיצה ברמה גבוהה כנראה. האפשרות השניה שזו היתה בדיחה ברמה לא גבוהה. עזוב, בא לא נריב ערב פורים.

למעלה