קבלתי אי מייל

א77

New member
קבלתי אי מייל

ממתנדבת עבור השולחן הבינלאומי של ג´ואיש גן. [היא צירפה את שמה.] מציעה לתרגם כל הודעותיי לאנגלית ולהכניסן שם. וכן לתרגם לעברית את כל ההודעות שאקבל מהן שלא בעברית. מה דעתכם?

ג´ואישגן

אני נרשמתי באתר זה לפני זמן רב ומצאתי שם הרבה עזרה (לא בחיפושים הפרטיים שלי אבל בחיפושים עבור פונים בפורומים שונים) התייעצתי אם אנשים בבית התפוצות (שם אני מעדכן את עץ המשפחה מדי פעם) והם משום מה הסתייגו מהארגון. לא הצלחתי להבין מדוע, אבל הם רמזו שאנשים שפעלו שם חשו כאילו מכרו את כתובת הדואר האלקטרוני שלהם לכל מיני פרסומאים. בינתיים החלטתי לכן להקים אתר משפחתי עצמאי.

א77

New member
תודה רבה.

זה נראה אכן משהו דיי מוזר. לו היינו מתכתבים בתחילה... אבל מכתב ראשון ממנה עם הצעת עזרה? הרי היא יכולה באותה צורה לשבת על הרבה מאד חומר. רק בגלל המוזרות שבדבר, הכנסתי את הסיפור לפורום. ושוב תודה. ו ל ה ת ר א ו ת... בצפייה.

wow1

New member
כתובת הדואל שלי נמצאת כבר כשנה

במספר פרויקטים של הג´ואישגן ועד כה לא הגיעו אלי כל פניות ממפרסמים. איל.

א77

New member
את זה קבלתי בעקבות ...

כמה מילים שכתבתי בהעתקים, לכ15 אנשים, באנגלית כמובן. ובסיום המכתב ציינתי שאני מסתדר טוב יותר ביידיש ועברית. כי לא פעם גיליתי לאחר התכתבות באנגלית, שהמתכתב הוא מהארץ, או לפחות יודע עברית. אז למה לשבור שיניים. אבל נראה שבעקבות מילים אלו החברה הזו פנתה אליי.

למעלה