קבלנים קבלנים.....

קבלנים קבלנים.....

לכל הממליצים לקנות ולא לבנות.... להלן מעט מחוויות היום עם הקבלן היקר שלנו. יותר נכון עם מנהל העבודה וקבלן החשמל. הבית במצב של שלד. אין עדיין קירות פנים. ביקשנו למקם מספר נקודות חשמל במיקום שונה מהמיקום בו תוכננו - בין 150 ל-300 ש"ח עלות הזזה. לנקודה שאינה קיימת......... ביקשנו להזיז את מיקום האמבטיה. מנהל העבודה אמר שאין בעיה ואפילו כבר שבר קיר. היום הגעתי לפרוייקט וראיתי שאמבטיה לא נכנסת במיקום שמנהל העבודה המליץ (רוחב של 50 ס"מ...) אחרי ויכוח קצר בו הוא טען ש-50 ס"מ זה הסטנדרט ואני טענתי ש-70 ס"מ זה הסטנדרט הוא הודא בטעותו והחזיר (בתכנון) את האמבטיה למיקומה הישן. כמובן שעדיין אין אמבטיה. והכל בתכנון. אבל מה - הוא רוצה לחייב אותי בסך 500 ש"ח על הריסת הקיר שהוא הרס מיוזמתו ועוד 1000 "ח ל זה שהוא צריך לבנות אותו מחדש. ושתבינו - לא ממש היה שם קיר. היו שם מספר בלוקים אחד על השני שנופלים בדחיפה.... המשך יבוא......

נא לא להאשים את הקבלן עקב זאת

שהתכנון שלכם לא מושלם מראש . "לא ממש היה שם קיר " .......שתבין שלבנות בלוקים זו כמעט אומנות, לא תדבר כך , חוץ מזה שזה הורס את הגב .

זה לא בנה ביתך

קניתי דו-משפחתי בפרויקט. וזה אחרי שהתלבטתי האם לקנות מגרש ולבנות לבד. אתה צודק לגבי התכנון הלא מושלם. וגם לגבי שבירת הגב. אבל העובדה ששילמתי על הבית הכולל תכנון עקום שלא הייתי חשוף אליו וכשהקבן גילה שהתכנון עקום. הוא מנסה לגלגל את זה עלי???

למעלה