קבלנות

רואייי

New member
קבלנות

אני בשיעור 3, וראיתי מודעה של הבית ספר שבו אני נוהג שיש אפשרות לקבלנות ב 2500 ש"ח. שיעור אחד עולה לי 75 ש"ח, כך ש2500 זה מחיר של 33 שיעורים. עכשיו מה לדעתכם כדאי לעשות? להמשיך לשלם לשיעורים רגילים או ללכת על קבלנות?

driver2b

New member
עניין של חשבון פשוט

רוב התלמידים לומדים יותר מ-33 שיעורים עד שהם ניגשים לטסט ראשון. ואם המחיר כולל גם טסט פנימי או העמדת רכב לטסט חיצוני (או שניהם) - אדרבא ואדרבא. אם לא אז תברר כמה אלו עולים. בכל מקרה, אם זה מחיר "עד להצלחה" (כלומר כולל המשך לימוד עד שאתה עובר), ואין פה קאטש של תשלומים נוספים - נשמע עסקה טובה. רק תנסה לקבל המלצות על המורה.

רואייי

New member
שאלה נוספת

איך אפשר לדעת אחרי 3 שיעורים אם המורה שלי הוא מורה טוב או לא? היום הוא התחיל להסביר לי על הילוך ראשון על הבלם ועל הקלאץ'. הוא מורה כבר 27 שנה ועומד בראש בי"ס לנהיגה שפתח בזמן האחרון, הוא ומורים אחרים. תלמידים לא חסרים לו, מהשיעורים שכבר עברתי אצלו ראיתי שלפני היו תלמידים וגם אחרי. בקיצור, איך אני אדע אם הוא מורה טוב וכדאי להמשיך איתו?

DOR LTD

New member
לדעתי אפשר לדעת זאת בשיעורים הראשונ

ים רק עפ חוות דעת של אנשים שאתה מכיר ולמדו אצלו

driver2b

New member
המלצות.

חפש אנשים שאתה מכיר ולמדו אצלו. אם אתה לא מכיר כאלו - פשוט תפוס תלמיד שלומד אצלו הרבה זמן ובלי להתבייש תשאל אותו.

lmstriX

New member
אני לקחתי קבלנות אצל המורה הכי טוב

בעולם, 3500 שקל עד טסט שני שיעורים חופשי הגענו ל-70 שיעורים (כן כן) בערך לא ספרנו כי זה קבלנות אבל בערך... הוא השקיע בי והכל ולא היה מוכן לשלוח אותי שאני עושה טעות הכי קטנה בעולם! חשוב מאוד מורה בקבלנות, המורה שלי משך אותי לטובה.... אני מקווה ששלך לא יזרוק אותך לטסט כמה שיותר מהר מה שקורה בד"רכ או שלא יתיחחס אליך יפה. בהצלחה!

למעלה