קבלנות

MOD1212

New member
קבלנות

אני בקרוב מתחיל ללמוד נהיגה והחלטתי ללכת על קבלנות... מורה אחד אמר לי ארבע אלף, זה מחיר טוב?

mc bige

New member
קבלנות זה

שאת/ה משלם/ת לפני שמתחילים ללמוד סכום גדול-2500-4000 ואת לומדת כמה שאת רוצה עד שאתה עובר טסט..לא משנה כמה שיעורים עברת... אתה שילמת כאילו מראש ועד שאתה לא עובר טסט אתה ממשיך ללמוד אצל המורה בלי לשלם..לא תלוי בכמות השיעורים.. וזה מומלץ לכאלה שיודעים שהם חסרי קוארדינציה והם יצתרכו יותר מאיזה 40-50 שיעורים :)

Superdror

New member
בוא נגיד שהמורים לנהיגה

לא בדיוק פראיירים, הם עושים לתלמיד שיעור נסיון ועל פי זה הם מנסים להעריך כמה שיעורים הוא יצטרך, רמז: הם תמיד מעריכים הרבה יותר ממה שבאמת צריך. להמשיך ללמוד כמה שתרצה ממש לא יקרה, אתה לא תעשה 300 שיעורים סתם כי בא לך, בעת שהמורה יחשוב שאתה מוכן, הוא יגיש אותך לטסט, סביר להניח גם שזה יקרה כמה שיותר מוקדם בגלל שהמורה רוצה לחסוך בשיעורים וגם בגלל שלא אכפת לו כל כך אם תכשל בטסט, את הטסטים אתה משלם (אלא אם נקבע אחרת, את האגרות את בטוח משלם). הייתי אומר שזה מומלץ לאנשים שחוששים מנהיגה ולא יודעים מה יעלה בגורלם ואז הם מוכנים לשלם קצת יותר בידיעה שזה עלול לחסוך להם כסף במידה ויצטרכו לעשות הרבה שיעורים. דרור, חסר קורדינציה ששילם 2000 שקל בקבלנות ועבר טסט ראשון

Superdror

New member
28 שיעורים.

ואני לא יכול להמליץ על לקחת קבלנות, אם כי אני ממליץ לעשות שיעור נסיון אצל מורה לנהיגה על מנת לקבל הצעת מחיר לקבלנות ואז לשבת ולעשות "שיעורי בית". לחשב את ההפרש בין 28 שיעורים לבין קבלנות, במידה וההפרש אינו גדול ואתה מרגיש שאתה ממש ממש גרוע, אזי אולי עדיף לך ללכת על קבלנות, בסך הכל מדובר של שיקולים כלכלים ואישיים בלבד. אני זוכר את השיעור הראשון שלי, דיברתי עם המורה על קבלנות, הוא אמר לי שאני אנהג ובסוף השיעור אקבל הצעת מחיר. נכנסתי אל האוטו והוא שאל אותי "נהגת פעם ? אתה יודע לנהוג?" עניתי לו שכן והתחלתי לנהוג, אחרי 10 דקות של נהיגה הוא ראה שאני בהחלט יודע לנהוג ואמר לי שזה יעלה לי כ2000 שקל. עשיתי חשבון פשוט. נכון לתקופה ההיא מחירי שיעורי הנהיגה היו נעים בין 70-85 שקל, לקחתי את המחיר הכי זול ששמעתי, משמע , 70 שקל, הכפלתי ב28 והגעתי ל1960. בשביל 40 שקל היה שווה לי לעשות קבלנות. בדרך כלל קבלנות יוצאת יותר יקרה בכמה מאיות ואולי באלפיות מלקיחת 28 שיעורים, במקרה שלי זה השתלם מאוד. דרור.

ChilD SouL

New member
זה חוקי../images/Emo35.gif למה עושים זאת../images/Emo35.gif

סורי על השאלות הטיפשיות פשוט אני באמת לא מבינה בזה

Superdror

New member
גם בקבלנות חייבים מינימום 28

שיעורים ועל כן זה חוקי. בסך הכל מדובר בהסדר תשלום על לימודי הנהיגה בין התלמיד למורה.

fireman

New member
זה המון 4000.

כדאי מאוד לקחת שיעור ניסיון אצל מספר מורים לנהיגה ותתרשם ממה שהם אומרים לך לגבי שיטת לימוד הנהיגה המתאימה כלומר קבלנות או מחיר פר שיעור.

למעלה