קבלן שילוט

../images/Emo51.gif רבה!

עכשיו באמת הרגעת אותי. טוב שאנשים רציניים לוקחים את ענייני השכונה לידיהם, ושלא יהיו מחסומים.

yaronbro

New member
אז אם נגמר החוזה למה שלא תעיפו

אותם לקיבינימט ? מה אתם לא מסוגלים לדאוג לנקיון חדר המדרגות שלכם ? ולסגור חוזה עם חברת מעליות ???

אני חותם על כל מילה ../images/Emo45.gif

זה בדיוק מה שצריך לעשות

ס ד

New member
עצה לזאב אוריאל.

נסיון אינטנסיבי וקצר בצבוריות הלודאית הפך אותי בעיני עצמי למומחה ענק. עצתי לך להפסיק את מלחמת התגובות בינך לבין יריבך בגני אביב. זה שוחק אותך ומוחק אותך מבחינה ציבורית - ללא כל קשר אם אתה צודק או לא. יריבך אינם אנשים מוכרים או מזוהים וכל מעשיהם מתבטאים בשחיקתך. מעמדך הציבורי בשפל עד כדי התעלמות. וזאת בניגוד למעמדך הנקי והטהור עם הופעתך לראשונה בציבור. אני מכיר זאת מנסיון!!! לעצות נוספות שלא לציטוט הינך יכול להתקשר אליי...

ס.ד.

אינני יודע על איזה תגובות ליריבים אתה מדבר.עניתי למספר שאלות בפורום גם אם תשובותי לא תמיד מתקבלות בברכה...אני לא מפחד משאלות, ובניגוד לחברי מועצה אחרים עונה ומתמודד עם פניות הציבור מידי יום.זה לגיטימי להתווכח על דרכי פעולה ואם הדבר הופך אותי ליריב בעיני אחרים,זוהי הבעיה שלהם,לא שלי.מעולם לא חששתי להביע את דעותי,גם כשהן במיעוט.אני לא מתעסק במעמדי הציבורי.זהו הטפל בעיני.אני מודה לך על דאגתך....

מר אוריאל,

אני אישית לא ראיתי בשרשור הנוכחי "יריבים שלך". ואם ס.ד. התכוון אלי, בגלל חילוקי הדעות בינינו בעניין הצורך במחסומים, אז אין דבר יותר רחוק מהמציאות מזה. עם זאת, יתכן שקיימים יריבים פוטנציאליים לעצם יוזמת ההתארגנות של תושבים אכפתיים - מצד חבורה מסתורית המתקראת "עמותת גני אביב" ומתיימרת לייצג את תושבי השכונה אשר לא בחרו בה, הזורעת ריב ומדון ומשחקת לידיה של חברת הניהול.

ס ד

New member
לזאב וכדרלעומר

לא התכוונתי לפורום זה כי אם לחליפת המכתבים במקומון העלוב 'גל שבע'. אני מודה שעל אף שאני קורא את ההתנצחויות אינני מבין את המחלוקת אלא רק שישנה מלחמה בין איזשהו גוף בגני אביב לזאב אוריאל. אישית, אני חושב שמר אוריאל אישיות ראויה ויוצאת דופן ברחוב הלודאי. כאמור, אני יכול להשיא לו עצות אחרי שהתמחיתי בפוליטיקה הלודאית. מספר מהלכים של אוריאל לא הסתדרו לי, אך לרגע לא חשדתי שהם ניגזרו מאותם מניעים של שאר חברי המועצה. כגון התנהלותו בעיניין גני יער וחברותו עם ר' העיר הכושל... בכל אופן, לטובת העיר יחבור אוריאל למנהיגים בפוטנציה כגון לוי או חג'ג' ובמקביל יאבק למען סילוקו של ר' העיר הכושל וקידום ועדה קרואה / בחירות. יום טוב.

למעלה