קבלו...

j i m m y

New member
צנוע ויפה.. אני מת לראות הופעה שלכם

רק שבזמן האחרון יש לי ממש ממש מעט זמן פנוי לעצמי.. התחלתי ללמוד ואני חוזר סחוט הביתה רק בלילה מאוחר וכל מה שנשאר לי לעשות זה להציץ בפורום וללכת לישון. ד"א מה אתם הולכים לעשות ביום העצמאות ? יש מסיבה מחר בגני התערוכה. נראה לי שאני הולך ללכת עליה במקום החגיגות (שלא יצאו לפועל) ביום ההולדת למדינתינו.

Vsilver NJ

New member
איזה מסיבה??

ואני, ביום העצמאות או הולכת לרוק עצמאות או לחברים בכפר סבא... אוף, כל האירועים ברחבי השרון בוטלו...
ידעתי שהיומולדת הזה יהיה מחורבן בסופו של דבר!!

j i m m y

New member
לאאאאאאאאאאאא../images/Emo12.gif

ראית את התמונה שלי בפורום שלכם ?

Chee

New member
אנשים....

אנשים ההופעה הזאתי היא מאוד חשובה לנו משום שיהיו שם כל מני נציגים מחברות, וזוהי הופעה בתמונע והוא מועדון עם הרבה כבוד איכות ואווירה טובה. כידוע לכם גם TOOL מהווים השפעה עלינו אם תוכלו להגיע (לשמוע את המוסיקה לפני אפשר גם כאן)ולעזור במאמץ המלחמתי אנחנו נעריך את המון.

j i m m y

New member
חבר´ה גם אני מצפה לראות אותכם שם !

אני בטח יהיה שם. כל חברי הפורום קפלו את הפקלאות שלכם ונתראה בהופעה של גיידנס בתמונע, ואני פונה לכולם, אבל לכ-ו-ל-ם ! נראה אותכם שם.

suicidal sheep

New member
ערב טוב..

עד עכשיו לא הגבתי פה בפורום אבל אני קורא כאן כבר כמה זמן.. אבל ההופעה הזאת נשמעת מעניינת אז הנה אני מגיב.. כמה עולה?

chinchila

New member
אז לפני שהכבשה תתאבד...

זה אמור להיות בין 20-25 משהו כזה...

suicidal sheep

New member
יה..

שמעתי, אתם מצוינים, אני מגיע.. סוף סוף קצת כבוד למוזיקאים הישראלים.. יום טוב, אילן.

Chee

New member
ווההה

סוף סוף כבוד למאזינים הישראלים....למרות שאם הגעת לפורום TOOL לא נותר אלא להוריד את הכובע בפניך :) נראה אותך שם גבר!!!

suicidal sheep

New member
וואלה..

אני בהתחלה הייתי בטוח שזה מתנחל.. ואז חשבתי שזה חייל.. ורק בסופו של דבר הבנתי שזה תפוז.. חחחחחח

Vsilver NJ

New member
ליידי מקבת

חומד, כל מה שאתה צריך זה את האתר הרשמי שלהם.... שם יש לפחות שני שירים (ממש טובים, אני חייבת לציין) שתוכל להוריד למחשבך הקט.... (מה יש לי היום עם עברית כזאתי?!?!!!) יום נהדר ומלא פרפרים שחורים ומלאי דם וצבועים שחור וצורחים אמאאאאאא (הנה חזרתי לעצמי) ....
.

suicidal sheep

New member
אאאממם..

תגידו, כמה זמן יקח לי להגיע מרחבת מוזיאון תל אביב לאיפה שיש את ההופעה שלכם? תמונע או מה שזה לא יהיה.. פשוט יש עצרת נגד ניסויים בבעלי חיים ואני הולך וזה נגמר בתשע בעיקרון אז אני צריך לארגן את ה.. לו"ז שלי.. חחחח.. *אילן מופתע מחוסר האילתור שהוא בדרך כלל דוגל בו*.. בכל מקרה, תהנו בסופשבוע..

למעלה