קבלו

• פותח הנושא 17al
  • פורסם בתאריך

גיא246890

New member
ידעתי שהי משחקת בסרט אבל שהיא

אפשרות ב' לשרית חדד לא ידעתי......

17al

New member
זה מוזר כזה

כי הן כל כך שונות... לא חושבים? הן סוג אחר של נשים...

שתיהן מלכות!

ושרית לא תשחק בגלל שהיא משתתפת בריאליטי החדש שהיא תהיה אמא ל-6 ילדים...

זיקי

New member
למען האמת, התפקיד הזה הכי מתאים ל..

נינט טייב... אני באמת מעדיף את שירי כזמרת (למרות שלא ראיתי אותה משחקת) פשוט אני לא מצליח לדמיין את שירי כנערת אשפתות מעיירה נידחת היא זוהרת בכל מצב... לא יעזור לאף אחד! לנינט זה מתאים יותר... (לא שאני חס וחלילה ממעיט בערכה של נינט - היא מדהימה בכל קנה מידה אפשרי!!!)

וואי.. אבל לדעתי הרבה יותר מתאים

לשירי.. כילו עוד לא ראינו את יכולות המשחק של שרית ולא נראה לי שמתאים לה לשחק בסרט..

רק לי זה מפריע..

טוב לא בדיוק מפריע אבל.. שירי? משחק? עד כמה זה מתאים עד כמה היא צריכה את זה כרגע?... היא זמרת לא שחקנית מה היא שחקה בקליפ ומערכונים של אקזיט?! כרגע היא זמרת נטו! ביקורות לא טובות לסרט וזה יכול לפגוע לה (אולי לא הרבה לא ניתן שזה יקרה נכון?!) בקרירה במיוחד שזה תפקיד ראשון ועוד תפקיד ראשי.... בכל זאת :/ נכון גם נינט קפצה ישר לתפקיד ראשי בטלנובלה לא שאני חושבת שיא משחקת כ"כ טוב מהפרקים המועטים שראיתי מ"השיר שלנו" עם כל הכבוד שיש לי לנינט.. בקיצור שירי לא למדה משחק אין לה אפילו נסיון זהיר במשחק ואם קול מעלף כמו שלה האם כדי לקחת את הסיכון?! או שהביקורת יהיו מדהימות או שהקטילות יהיו קשות וכואבות האם שירי באמת צריכה את זה עכשיו?! בכל מקרה אני מאמינה בה ובעיני היא תמיד תשאר מדהימה!! מחכה בקוצר רוח לדיסק
שירי בהצלחה!!

inbal321

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo185.gif

ולאוו דווקא בגלל הביקורות, אלא בגלל שהיא לא למדה משחק... היא זמרת.. ובנינו, אם היא לא הייתה "מפורסמת" לא היו לוקחים אותה...

למעלה