קבלו...

k k1

New member
אני לא בטוחה שהבנתי....חח

<אבל אם אמרו שזה מישהו לבן אז זה די בטוח שזה אמ..> ואנה טנקס! ד"א היום היה בבייס תכנית של אשר נגד ג'סטין..(ברור שאשר לוקח) סתם עשו השוואה ביניהם..וקיצר אמרו שדי12 העיפו את אשר עם האלבום החדש מהמקום הראשון בארה"ב(אבל את זה כבר ידעתי)..וג'סטין בכלל לא הגיע למקום הראשון בגלל הפסקול של 8 מייל!! חחחחח אהבתי! את ג'סטין אני שונאת ואשר כעיקרון מעולה אבל yeah שיר מסריח וגם burn..קיצר אכזבה..אכזבה..

מעניין באמת אם זה הוא או לא.

כן ראיתי את זה.. כאילו הראו שאמינם העיף אותם חיחיח <תמיד מקום ראשוון כאפרה עליו> גם אם זה לבד וגם אם זה עם די.. מה שהביא אותי לחשוב ש<כמעט> בטוח שאם הם לא היו מוציאים את "מיי באנד" כסינגל ראשון הם לא היו לוקחים מקום ראשון כל כך מהרר ולא היו מוכרים כל כך הרבה בשבוע הראשון... טוב ככה רק נראה לי מי יודע.. כי how come לא היה כזה להיט כמו מיי באנד.. שהרבה אנשים נקשרים אליו גם שומעי הפופ למינהם... <ממש כמו וידאוט מי וכל סינגל ראשון שלהם.. כמו של אובי..> אה וקרין ג'סטין דווקא ממש חמוד ואשר אין מה לדבר... מה היה רע בyeah ?? שיר עם ביט טוב בייותר שיר טוב לסינגל ראשון אולי לא הסגנון של אשר אבל השיר היה הצלחה שיר טוב למסיבות וכאלה לא מהסוג ש אשר אבל שיר נחמד שכיף לרקוד איתו... וכן burn איכזב ברמות.. לא אהבתי.. אבל דווקא החדש שלו נחמד הקונפשין חביב..

k k1

New member
אבל

how come יצא לא מזמן..תני לאנשים זמן לעכל אותו..אני רק ראיתי אותו פעם ראשונה בטלוויזיה אתמול(חחחחחח הייתי בחדר והטלוויזיה בסלון היתה על בייס ופתאום אני שומעת את זה..דפקתי ריצהההההה לסלון!) אז זה די חדש..ודןןקא נראה לי שהוא יצליח..אהה ויש גם חלק מגיט אפ בסוף..גם נראה קליפ יפה.. ותמיד הם מוציאים סינגל "קליל" ומצחיק כסינגל ראשון.. וג'סטין,אוייייי אני כ"כ שונאת אותו!! שירים מגעילים בטירוף,קול של בחורה!יאק! באן סינק הקול שלו היה מהמם ובכלל אני אהבת את הלהקה הזאת..אבל הוא גרוע לדעתי! ואשר-מתהההההההה עליו אבל לאדעת,את yeah אני שונאת! ושאמרתי את זה פעם אז אמרתם לי שהדיסק טוב והשירים בכלל לא כמו yeah אלא יותר רציניים אז ציפיתי להשתפרות אבל גם בורן גועלי..! מזל שלא קניתי את האלבום!!

...

האו קומ יצא לפני חודש נראה לי... כשמיי באנד יצא לקח לשיר לרוץ בכל הערוצים שבוע... את האו קומ אין בכלל באמטיוי הרגיל.. ואם ראית אותו רק פעם ראשונה אתמול זה גם אומר משו על זה שהוא לא טוב לסינגל ראשון.. בקושי מכירים תשיר. למרות שבטיאראל הוא דיי מצליח<ואבריל גם> הייתי חייבת להגיד..! כי בדרך כלל היא לא נכנסת לטיאראל כל כך מהר כן הם תמיד מוציאים שיר קליל בהתחלה זה רעיון טוב שהדיסק ימכר מה? ג'סטין ענק! והקטע הזה שהוא עושה ביטים עם הפה.. זה פשוט מדהים! לא יודעת אני דווקא אוהבת תשירים שלו חוץ מכמה... קריי מי א ריבר זה אחד השירים הטובים..<במיוחד שיורדים קצת על בריטני זה מוסיף
> וכן אשר עשה בחירה לא טובה בסינגלים שהוא הוציא.. דווקא יא הייתה בחירה טובה.. burn פחות...

k k1

New member
תמיד זה מגיע לאינרנט לפני

שזה מגיע לאמטיוי..אז בגלל זה אנחנו ראינו את זה ממזמן ובטיוי רק אתמול.. וגם לטיאראל זה מגיע לפני..תמיד אנחנו בדיליי וגם אשר בyeah עשה כמו די12(וכמו הרבה אחרים)-הוציא שיר קליל,רקיד כדי שזה יתפוס..והדיסק יצליח.. קריי מי אה ריבר סבבה..כל השאר לא לטעמי..

חח קיק

עזבי שטויות, אבל את מסכימה איתי שטוב שהם הוציאו את מיי באנד כסינגל ראשון כי כך הדיסק מוכר יותר מאשר אם הם היו מוציאים את האו קומ? כן הרוב מוציאים שיר קליל דווקא רעיון טוב! אממ גם את סניוריטה אהבתי ואממ יש את "you still on my brain" אבל זה לא יצא כסינגל אז בטח לא מכירה... ושלא לדברררררררר על where is the love טוב הוא רק שר <וכתב> את הפזמון אבל הוא שם..

k k1

New member
יאפ../images/Emo45.gif

מסכימה איתך! עדיף את מיי באנד כסינגל ראשון! ולא אני לא מכירה ת'שיר הזה..ווור איז דה לאב שיר גדוללללללל!! אבל זה לא הוא! הוא אפילו לא בקליפ! חחחחחחחחח שזה רק יצא אז לא ידעתי שהוא שר את הפזמון אז חברה שלי עושה לי-נכון זה הקול של ג'סטין?! ואני עושה לה-מה פתאום!! זו בת שרה את הפיזמון!!

חחח כן הוא עושה שם קול של בחורה

במיוחד שהם היו בהופעה בama או משו כזה...

k k1

New member
בכל השירים שלו יש לו קול של בחורה

וכן בטקס אמטיוי של אירופה עם בלאק אייד פיז הקול שלו היה יותר נשי מהסולנית,שזה לא משהו רע בשבילה,לה יש קול מדהים! זה הוא!

יש לה קול של גבר!

אבל היא כוסית אז פסדרר<חח אני נשמעת כמו הבנים החרמנים האלה>

k k1

New member
חחחחחחחח עדי יא גבר חרמן!!תתביישי!

אין לה קול של גבר!!! יש לה קול מהמם!!

*מתביישת*

לאאאא! חחיחיחי אוי קראתם תכתבה שהייתה אתמול בידיעות?! איזה מפגרים יש שם כתבה על ראפריות.. אז יש את שורטי ושירי ואלה ואז יש את יעל הדר<כן כ זאתי מלחיי האהבה> ואני חושבת לעצמי! מה הקשר?!?!?!?! משחקנית בטלונבלה הפכה ליהיות ראפרית.. המצב בארץ מדרדר......... קיצר רוב הכתבה הם ניסו לדבר כמה שלא אכפת להם מכלום וכמה שלא אכפת להם מזה ומזה למרות שרוב הכתבה עהם מדברות כמה רוני דפוקה ושהשיר חזרה שהיא עשתה לישראלים זה בושה.. קיצר הכול פוזה... אבל יש כמה בסדר שורטי ושירי פסדר את כל השאר בכלל לא הכרתי..

angela12

New member
נכון, באמת יש לה קול יפה מאוד

אבל לי יש סקופ!!! טאבו מבלאק אייד פיז(שיער שחור, ללא לחיים) על סמים!!! כן, כן וגם יש לי הוכחה טובה: לא מזמן ראיתי קליפ של בלאק אייד פיז, מלפני שלוש-ארבע שנים בערך, לפני שפרגי הזמרת הצטרפה, שהם היו להקה לא מוכרת, אז בקליפ, הוא נראה לגמרי
אחר! הלחיים שלו היו רגילות, והוא חייך, ונראה טוב, ממש לא כמו עכשיו... ואני לא מאמינה שלחיים של מישהו יכולות להיות פתאום, מהאויר, מכלום, מנאדה, מאפס כאלה שקועות

lony21

New member
פחחחחחחחח

הגעת למסקנה שהוא על סמים בגלל איך שהוא נראה? אולי הוא סתם רזה?

angela12

New member
סתם רזה?

לא נראה לי...אף אחד לא נהיה סתם רזה ומרזה בלחיים!

lony21

New member
ומסמים מרזים בלחיים?

יענו מי שרוצה דיאטה מושלמת ורוצה לרזות לגמרי צריך לקחת סמים?

angela12

New member
אז מה אתה רומז?

שהוא עשה דיאטת לחיים? אפילו חברה שלי שהיא מעריצה אותם, אוצרת שהוא על סמים! תשלים עם זה!!

eMiFrEaK

New member
חחח לא נראה לי שחייו תלויים בזה..

יש לי הרגשה שלאט לאט לוני ישלים עם זה... וחוץ מזה הוא על סמים.. וזה ידוע.. אבל לא קשור ללחיים....

למעלה