גדיל וחלמיש
R roychu New member 5/3/03 #1 קבלו! תמונות מתוך קומקיס של רומח הדרקון עבדכם הנאמן סרק עכשיו הרבה זמן, תעריכו.... שימו לב שאני לא|סדגש אסמן תמונות שהן ספויילרים, ותמונה ראשונה פיזבן עם הרומח
קבלו! תמונות מתוך קומקיס של רומח הדרקון עבדכם הנאמן סרק עכשיו הרבה זמן, תעריכו.... שימו לב שאני לא|סדגש אסמן תמונות שהן ספויילרים, ותמונה ראשונה פיזבן עם הרומח
ר רייסטלין מאגר New member 5/3/03 #16 וואי! יפה לאללה! אני מעריך את העובדה שישבת הרבה זמן וסרקת אותם רק בשביל שאנחנו נוכל לראות! ממש כל הכבוד! קבל ח"ח! Two thumbs up!
וואי! יפה לאללה! אני מעריך את העובדה שישבת הרבה זמן וסרקת אותם רק בשביל שאנחנו נוכל לראות! ממש כל הכבוד! קבל ח"ח! Two thumbs up!
ר רייסטלין מאגר New member 5/3/03 #17 וואי! יפה לאללה! אני מעריך את העובדה שישבת הרבה זמן וסרקת אותם רק בשביל שאנחנו נוכל לראות! ממש כל הכבוד! קבל ח"ח! Two thumbs up!
וואי! יפה לאללה! אני מעריך את העובדה שישבת הרבה זמן וסרקת אותם רק בשביל שאנחנו נוכל לראות! ממש כל הכבוד! קבל ח"ח! Two thumbs up!
R roychu New member 5/3/03 #18 ../images/Emo13.gif עם יהיה אי פעם מפגש אני אביא את הקומיקס, זה משהו שצריך לראות בעיניים
E EverMan New member 7/3/03 #39 סוף סוף תמונות טובות של כל הדמויות! בדיוק כמו שדמיינתי אותם ! קיטיארה נראית יפה ובו זמנית זדונית , סער נראה טוב , הכל נראה טוב ! נהדר !
סוף סוף תמונות טובות של כל הדמויות! בדיוק כמו שדמיינתי אותם ! קיטיארה נראית יפה ובו זמנית זדונית , סער נראה טוב , הכל נראה טוב ! נהדר !