קבלו..

ben321

New member
אחח...אני אכול קנאה:)

תום@! מזל טוב, עוזר במאי

ben321

New member
תום, ספר לנו מה קורה?....

בחזרות... רכילויות ואיך מתקדם

אז ככה..

כרגע ההפקה עובדת בכמה מוקדים,או ליתר דיוק,כמה חלקים שעובדים במקביל- ראשון-כוריאוגרפיה והעמדות-רוני פרידמן-עובדים "בחדר המראות" של בית צבי. שני-מיזנסצינות וטקסט-ירון כפכפי-עובדים ב"אפור",תמונה אחרי תמונה,מתמקד בתמונה אינדווידואלית יותר. שלישי-הדרכה קולית-המוזיקאית והמורה לפיתוח הקול,המדהימה ביותר,דוקי עצמון,עובדת בשיטת רכבת,כל שחקן מגיע ל20 דק´,ועובד על השיר שלו. רביעי-מקהלה-דניאל שוורצמן,מלמד קטעי מקהלה או בעצם-קורוס חמישי-תזמורת-יש חדר חזרות,שם נגנינו מתאמנים אנחנו מתחילים בד"כ ב8 בבוקר,מסיימים בשעה הזו,או יותר מאוחר. אני מצרף גם לוח חזרות,להמחשה. הדברים נראים ונשמעים מצוין,דוד הולך להיות הפעם,ממש לא מה שזה היה בעבר,הכול גם מושקע באופן יוצא דופן,המון דברים שמעולם לא נראו בהפקות בית צבי-כמו למשל 14 פנסים חכמים
!!!איפה נשמע על דברים כאלו בבית צבי?או,25 נק מייקים(מיקרופונים),לעולם לא עבדו עם יותר מ15.בקיצ,הכול גדול,כמעט מונומנטלי,יש קטעים מצחיקים,קטעים מגניבים,המון קטעים מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד סקסיים,ונשבע לכם,שיש קטעים שהנשימה נעתקת. המוזיקה המקומית קיבלה מימדי מוזיקת ברודוואי!!אתם חייבים להיות שם כדי להבין,זה ממש ברמות שלWEBBER,והסגנון הוא הרי אותו סגנון,באותו מחזמר יש גם רוק,ממש רוק כבד,גם קלאסיקה,גם MTV,גם ערסים מבית לחם,גם יאפים מניו יורק. אני רוצה,אגב,להכין אתכם מראש-למי שיבוא- אל תצפו לתלבושות סטייל יוסף,כל מיני גלביות תנכיות וכאלו,לא ולא,ההצגה לא תקופתית,הבגדים לא תקופתיים,להפך,הכול מאוד תקופתי לימינו,מאוד סטייליסטי,מאוד יאפי,מאוד שנקינאי,מאוד שיקי,דוד עובר מהפכה,ובמצבו הנוכחי,כמו שזה נראה עכשיו,אנחנו בדרך לדבר האמיתי! אם אתם רוצים לדעת עוד,או דברים ספציפיים אתם מוזמנים לשאול! בייביי ולילה טוב

ben321

New member
אני רוצה לשאול!

טוב ראשית, כמה איזה כלים מנגנים בלייב? האם יש את הסוףך המקורי של המחזמר הקודם ואם כן, שינו את האפקט שלו או שזה עדיין מול מסך צל? איך זה לעבוד עם כפכפי? (עדיין קשוח?) והאם השירים איך נפלו גיבורים והשיר הפתיחה נשארו? יאללה תודה תום

למעלה