קבלו

אגו זי

New member
קבלו../images/Emo79.gif

כולנו בתנועה כשהיא צועדת בקצב שלו כשהוא צועד בקצב שלה נראה כאילו הזמן עומד מלכת נראה כאילו הליכה.. מרחפת השיחה קולחת וחיוכים חמים.. יד אל יד נשלחת..בתמימות ..מהדקים ותחושת שלמות נפרשת על פניהם רכות נרקמת.. על כל מכשול בדרכם ידלגו וכל מחסום בטבעיות יעקפו.. את השעון המתקתק לא שומעים ממשמעות הזמן החולף מתעלמים.. כשביטחון האחת בשני מתעצם והשני מבלי משים.. בתמימות.. זורם האחת.. מתפתה להתרומם..להסתקרן.. והשני.. "הולך בתלם".. משתדל..מתכוונן הקמט המתארך .. שריר הבטן המתמרד.. השיער המאפיר .. הקמט החדש שנוצר.. לפתע.. את קצב הליכתה האיצה.. שמה דבר מה החמיצה.. והשני את מבטו אליה מפנה.. ובריקנות את עיניו ממלא. עוד צעד מהיר עשתה.. ואותו מאחור..שכחה

אגו זי

New member
מצ"ב השרשור

‫אגזוזי היקר,‬ סתם אחת ירושלמית בשביל להשיג בחורה נורמלית בגיל כזה שתרצה אותך,אתה צריך להיות אוליגרך/שחקן הוליוודי/פוליטיקאי.מחק בבקשה את המיותר,ותתעורר.בהצלחה! הוספת תגובההוספת תגובה מהירההוספת תגובה בחלון חדש הוספת תגובה הוספת תגובה מהירה הוספת תגובה בחלון חדש מסר למחבר/תהוסף כחברשליחה באימיילשליחה באימייל חיצוניהדפסהקישור להודעהRSS •16/03/11 04:16 ‫חחח‬ אגו זי אשלח לך הזמנה לחתונה שלי האם את האחת? הוספת תגובההוספת תגובה מהירההוספת תגובה בחלון חדש הוספת תגובה הוספת תגובה מהירה הוספת תגובה בחלון חדש מסר למחבר/תשליחה באימיילשליחה באימייל חיצוניהדפסהקישור להודעהRSS •16/03/11 04:23 ‫מעניין מי את....‬ אגו זי איזה מתחזה ללא עבר או עתיד..בכרטיס שלך אין שום רשומות..תגובות.. את כנראה סתם אחת שפתחה מייל והקימה ניק בדוי כדי להתנגח.. בקיצור..כמו בחיים..רק שאצלך.... כל השנה פורים האם את האחת? הוספת תגובההוספת תגובה מהירההוספת תגובה בחלון חדש הוספת תגובה הוספת תגובה מהירה הוספת תגובה בחלון חדש מסר למחבר/תשליחה באימיילשליחה באימייל חיצוניהדפסהקישור להודעהRSS •16/03/11 12:20 ‫היא אחת שמתקדמת במהירות לגיל שלך...או לפחות‬ שםאנילא לגיל שהיא תסכים לצאת אתך לטענתה... רגע...אם אני הורג תינוקות בעזרת הפלות וממית זקנים וחולים בהמתות "חסד"... זה לא מה שהנאצים ימ"ש עשו??? אבל מה שחשוב כרגע זה "צער בעלי חיים" עכבר יותר חשוב מיהודי תינוק, חולה או זקן... מה שחשוב זה להשאיר את הבריאים בחיים... ויפה שעה אחת קודם הוספת תגובההוספת תגובה מהירההוספת תגובה בחלון חדש הוספת תגובה הוספת תגובה מהירה הוספת תגובה בחלון חדש מסר למחבר/תהוסף כחברשליחה באימיילשליחה באימייל חיצוניהדפסהקישור להודעהRSS •16/03/11 14:03 ‫חחח..בתכלס..כולנו בתנועה..והמפגשים בין אנשים‬ אגו זי נעשים תוך כדי תנועה.. האם את האחת? הוספת תגובההוספת תגובה מהירההוספת תגובה בחלון חדש

אגו זי

New member
בקיצור..

הייתה מישהי שצחקה עלי שאני מחפש בת זוג צעירה למרות גילי(52) ואז " שם אני לא" כתב שהיא מתקרבת לגיל שלי.. ואני עניתי שכולנו בתנועה..קרי הגיל מתקדם אצל כולנו.. וכאן באה לי ההברקה...אז ישבתי וכתבתי.

למעלה