קבלו...

La Vicomtesse

New member
קבלו...../images/Emo54.gif../images/Emo178.gif

אני יודעת שהתמונה טחונה, וכולן מכירות, אבל ממש בא לי לפתוח הודעה והכל, וחוצמזה אף פעם לא נמאס, אז מה איכפת לי?!?!

La Vicomtesse

New member
נצל"ש של עצמי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif

מחר אני מקבלת מחשב נישא.....כולו שלי.....איזה אושר! לא עוד התנחלות בחדר של אחי הקטן!

La Vicomtesse

New member
זה מעניין....../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif

אני יכולה להמשיך ככה בלי סוף, ואף אחת לא תגיד מילה..... לא צריך!

Silly LoveSong

New member
אוו מזל טוב!!../images/Emo9.gif

עכשיו תוכלי למלא את כולו באלן ולשים איזה טפטים שבא לך בלי הערות
.

3נטוש

New member
מזל טוב !!!!

תתחדשי ! גם לי יש בבית מחשב נישא זה סבבה... ודרך אגב אני לא יודעת מה עשית לי אבל מאז שאמרת לי באיזה שירשור משהו על שוטי הנבואה אני חולה על השירים שלהם!... מאיה!

DARK ANGEL14

New member
במילה אחת:../images/Emo15.gif

יאמיייייי
ובהחלט אפ'עם לא נמאס מסנייפ

Silly LoveSong

New member
חי חי חלמתי עליו אתמול!!../images/Emo99.gif

אחד מהחלומות הכי מוזרים שהיו חי אי פעם...
בהתחלה אני הייתי הארי בחיצוניות, אבל בתוך תוכי הייתי אלינה... וסנייפ לימד אותי להיתגונן בפני משהו (לא הלטת-הכרה.. משהו אחר). ואז קרה משהו, נהפכתי לאלינה רגילה והוא... הוא... הוא...חיבק אותי!!!. הייתי בשוק. אבל הרגשתי את החמימות הנפלאה שלו...
אח"כ קרה משהו בבית הספר (זה לא היה הוגוורטס.. אין לי מושג איפה היינו), וסנייפ אמר לי שליתר בטיחון כדאי לי לישון איתו (!) הלילה. חח, ואז נכנסנו למיטה ופתאום הארי (?!) היה לידו במיטה, ואני כאילו צפיתי מהצד. הארי התחיל להגיד לסנייפ שהוא בעצם סנייפ. חח... סנייפ מה זה התעצבן, לקח מראה כדי להוכיח לו שהוא באמת סנייפ, אבל כשהוא הסתכל במראה ההשתקפות שלו הייתה של פרופסור קווירל!!

3נטוש

New member
חחחחח

איזה חלום יפה... אני חלמתי שאנחנו בטיול השנתי נוסעים לראות ת'סרט השלישי בלונגון עם אלן... ואז אלן בא ומבקש ממני לבוא איתו לחדר השני... וכול השאר מצונזר...*מסמיקה*...

inbal145

New member
אוי עדי../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

זוכרת את החלום שאת חלמת
עם הארבע כוסות קפה
נממ. חלום מוזר והזוי ביותר את חלמת ילדתי
(לא עדי
)

DARK ANGEL14

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif../images/Emo70.gif

בטח שאני זוכרת...
מדרגות, מורה לשעבר לספרות, 4 כוסות קפה
LOLOLOL אל תשימו לב. תודה
.

3נטוש

New member
נצל"ש

תמונות חדשות מהפרימירה של הארי פוטר.. קצת מטושטשות...

למעלה