DEADFISH מה קורה נמאס לך לזיין תשכל
R rodney hawk New member 25/5/02 #41 לturkasafי יהומו מיזדין בתחת מה אתה מיתלהב מהחרה שלך יבן זונה שתישבור אהרגליים כוס אמק איך אני לא סובל אנשים מיתלהבים והלוי שהחור שאתה קורה לו סקייט פארק ישרף
לturkasafי יהומו מיזדין בתחת מה אתה מיתלהב מהחרה שלך יבן זונה שתישבור אהרגליים כוס אמק איך אני לא סובל אנשים מיתלהבים והלוי שהחור שאתה קורה לו סקייט פארק ישרף
P PenguiNet New member 25/5/02 #43 ילד מתלהב אל תשכח שגם אתה בהתחלה לא ידעת יותר מכמה תרגילים מסריחים
T turkasaf New member 25/5/02 #44 לכו להזדיין יא בני-זונות מפגרים.. הייתם מתים למקום כמו שלנו. כוס אימא שלכם יהומואים. יודעים כמעט אולי ואי אני מת איך אתם עושים את זה.
לכו להזדיין יא בני-זונות מפגרים.. הייתם מתים למקום כמו שלנו. כוס אימא שלכם יהומואים. יודעים כמעט אולי ואי אני מת איך אתם עושים את זה.
P PenguiNet New member 25/5/02 #46 בשבוע הראשון שך על הסקייט היית יודע לעשות הכל פרפקט ? מה שאני לא בטוח שאתה יודע לעשות עכשיו...
R rodney hawk New member 25/5/02 #47 fuck you!!../images/Emo46.gifturkasaf יא מיתרומם מה אתה מיתלהב אתה בתך סתם איזה הומו מכיתה ג שלא יודע כלום חוץ מלהיתלהב אני יכול לשים כסף שאתה לא יכול לשות קיקפליפ
fuck you!!../images/Emo46.gifturkasaf יא מיתרומם מה אתה מיתלהב אתה בתך סתם איזה הומו מכיתה ג שלא יודע כלום חוץ מלהיתלהב אני יכול לשים כסף שאתה לא יכול לשות קיקפליפ
G guy7 New member 25/5/02 #49 כן יא בן זונה אני TURKASAF ובו לגבעת עדה יאפס אני יראה לך איך מסקייטים. (אני בן 14 יא דפוק) מי שבתמונה נראה לך כמו מישהו בכיתה ג יא מפגר?!!!
כן יא בן זונה אני TURKASAF ובו לגבעת עדה יאפס אני יראה לך איך מסקייטים. (אני בן 14 יא דפוק) מי שבתמונה נראה לך כמו מישהו בכיתה ג יא מפגר?!!!