קבלו תמונות שלי ושל אחותי...

../images/Emo141.gifבסדר שירהההה

אבל זה מעצבןן שמקללים אותךך ולא לא לענות זה מעצבןןןן טובב מעכשיו אני לא יענהה לה רק שתעוףף מפהה אל תענו לה בנות שתתפוצץץ אל תענוו=\

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifנכון זה אולי מעצבן לר להגיב ולהגן על

עצמך, אבל זה מוציא אותה מפגרת ואותך חכמה. מילה.

../images/Emo141.gifשתצא מפגרת=\\\אבל שירההה עזבייי

לא נגיב לה יותר וזהוווווווו אבל אני רק אומרת שתצא אמא של המפגורת מה אכפת לייי היא לא תקלל לא אותי ולא תחבורת שלי זהווו לא נענהה לה יותר וגמרנו!

../images/Emo210.gifצודקת לא מייחסים אליה יותר.

הודיה? את על הזין של כולנו :] מעכשיו נשאר לך רק לדבר לה'.

../images/Emo210.gifמה הקשר ?

מי היא חושבת שהיא שתבוא לפה ותקלל מי שבא לה? אנחנו תעשה עליה כמה כוחות שצריך בשביל שהיא תעוף מפה קיבינימט. ואני גם ידאג שיחסמו אותה מהר מאוד.

../images/Emo141.gifבדיוק../images/Emo70.gifאולה אולה נבלה אולה אולה נבלה!

:_D דילבבב צודקת חחח למה מי היאאא את לא יודעת איך היא מקללת אותי והיא עוד באה לפורוםםם ויורדת פה על כולםם שירה עם היא היתה מקללת אותך אז גם היית כככהההה היא מפגרתתת הילדה הזאתתתת שתלך לעזעזל עד שהיא לא תעףףףףףףף אני לא ירגעעעע!סתומה כזאתתת=\

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifחחח שתרד , אני אצחק לה בפרצוף D;

אני לא אתעצבן [ : כי מי שמתעצבן ממה שיורדים עליו סימן שזה נכון [ : אם הייתן שלמות עם עצמכן לא הייתן מתעצבנות . :)

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifדילב עשי לי טובה ,

אם לא הייתן באות אליה בגישה מגעילה על ההתחלה גם היא לא הייתה מגעילה אליכן . אז הנה , היא ירדה עלייך דילב , זהו ?? החלטת לעשות עליה "כוחות"? זה רק מראה עד כמה שאת רדודה. | : כי בפורומים אחרים ??? מתעלמים . אבל אתן בוחרות להגיב, "הכבוד שלכן". תלמדו להגיב בציניות .

../images/Emo141.gifלא שירההההה

זה היא התחילה קבלנו אותה יפהה ואז שמנו תמונות שלנו והיא התחילה דילב את דומה לנרקומנית ספיר יש לך שומנים ברגלים יאלה מה בעיות שלה???? סתם ילדה מפגרתתת=\

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאין לי כוח להסביר יותר .

כמה שמסבירים לך את לא מבינה , את רק רוצה להראות כמה את צודקת. אני לא אגיב לך על זה,גם ככה את שוב תרצי להראות שאת צודקת.

../images/Emo141.gifאני הבנתי אבל אני רק מסבירה לךךך

כי את אמרת שאנחנו יתחלנו אז אני מסבירה לך שלאא זה היא התחילההה בסדר יותר לא נתיחס אליההה וזהו!

../images/Emo210.gifאני לא באתי בשום גישה מגעילה.

וכן, היא ירדה עלי [לא שלקחתי ללב או משהו] אבל כן היא ירדה עלי אז ני יחזיר לה. וזה לא רק כי היא ירדה עלי אלה גם כי היא ירדה על החברות שלי ושיורדים על החברות שלי אני לא ישתוק בדיוק כמו שירדו על נופר אז הגבת והגנת עליה ככה גם אני עושה[:

מה נדפקתן ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

ראיתן איך הפורום נראה סתמו כבר סתמו לא כל החיים חייבים להגיב הרסתם את הפורום יכנסו יחשבו פורום הקללות יאללה חלאס עזבו אותה מה אתן מתייחסות כמו ילדות בגנון כל מי שמגיב לה בצורה של להחזיר כאילו מה הקטע מה אתן רוצות להראות ?!? ושירה סורי ששירשרתי אלייך

lililulu

New member
בנות כנסו בבקשה,,,

אנ חייבת להבין משהו...אתן נהנות לריב עם אנשים?! אני יושבת פה וקוראת את התגובות שלכן לילדה הזאת ואני לא מבינה מה הולך איתכן... אז הילדה הזאת באה לעשות בלאגן בפורום, סוו?! זה אומר שחייבים להגיב לה?...לא נראלי...יאללה שתכתוב לי תגובה "יא שרמוטה מה את מתערבת" וכאלה...אני לא יגיב לה! בשביל מה להתעצבן על ילדה שבאה בכוונה לעצבן אותכם?! כותבת לכן על הגוף שלכן על הפרצוף שלכן...כולנו יודעות שזה זיוני שכל ושזה לא נכון! אז למה להגיב?...זה מיותר וזה לא יהיה נחמד להיכנס לפורום הזה ולראות את כל המריבות הטיפשיות האלה...עזבו אתכן, תנו לשירשור לרדת, ונמשיך את החיים בסבבה :) הרי זה לא שמישהו פה מכיר את הילדה הזאת ורב איתה לפני שהיא התחילה לקלל אתכן, היא באה לפה בלי שום מושג על מי אתן, מאיפה אתן, אם אתן נחמדות או מעצבנות...היא לא מכירה אתכן! היא פשוט אוהבת לריב ופה זה מסתיים, בואו נחסוך את העצבים ונפסיק לענות לכל משפט שהיא כותבת. אמרתי את מה שהיה לי להגיד, אתן יכולות לא להסכים ולהסביר לי למה ואתן יכולות להסכים איתי.

../images/Emo223.gifל=א להגיב לפה יותר !!! ../images/Emo223.gif, |מנעול

גם אם הודיה מגיבה לאחת מכן.. שתדבר לקירות., גם אם הודיה מגיבה לאחת מכן.. שתדבר לקירות.

למעלה