קבלו תיקון

אייבורי

New member
קבלו תיקון

מאזן אנגוס, אח של מאהר שולטתתתת!!1 החיסרון - עובד במזומן או צ'ק ואין ישראכרט היתרונות - אנטריקוט משוייש היטב על העצם, לב אווזית קצוץ גס (את הליהא קיבלנו מתנה)

b e c k y

New member
נשמע כמו התקף לב על מקל.

לא שאני מתווכחת עם הטעם, אבל אתה יודע כמה שעות אתה צריך לבלות על האליפטיקל בשביל להוריד סטייק כזה?

אייבורי

New member
אהמממ, כן

אבל יש דברים ששווה למות עליהם. אבל תשמעי, לב אווזית קצוץ גס ביד כזה דבר עדיין לא ראיתי

מקווה רק

שזו לא אקה

אייבורי

New member
גרררררררר

אווזית זה חלק של הפרה. [אני לא אחראי לעובדה שהפרה אכלה את אקה]

אייבורי

New member
החלק הזה

אווזית זה חלק שבעיקרו קשה אבל הלב הוא ללא גידים רך וטעים הקצב קצץ אותו דק בעזרת סכינים ואפשר לטגן קלות בליה ולשים על חומוס או להשתמש למילוי ממולאים

אייבורי

New member
חכי, עכשיו

תקבלי את השליכטה ממש מסתבר שיש כוסא מחשי וכוסה מכשי (לכי תביני דקויות של ערבים) אבל בסופ, אחד ממולא רק בשר ועם רוטב יוגורט אפוי בתנור. בקרוב בבית הקרוב אלי

צייקן, עוקצן או ציניקן?

תביא קצת, הצורך ב-B12 עצום! ורק שתדע לך, העונה החדשה של "המירוץ למיליון" התחילה, ונחש מה? אנחנו לא מתחרים בה! פעם אחרונה שזה קורה! ואתה מבלה לך בסיבוב עולמי עצמוני, ומה איתי?

"ובעמדת הצלם..."

-בקול של דיג'יי מהחתונה הקרובה לביתך, כן זו שליד מאהר...- "ובעמדת הצלם: אייבורי" זה מאכלס את שלושתינו באוטו
איזה כיף, מתי יוצאים למירוץ?

עוקצני

New member
מצטער, נגמר הבשר

אבל התחילה עונת הפיסקו והסביצ'ה! ואת אחראית על המירוץ, אני רק מדבר בכל מיני שפות.

אייבורי

New member
תשמעי תראי

אתמול נבדק סטייק כבש ולאחריו נבדק סטייק אנטריקוט על עצם בישון יבש יצא סופני לגמרי

ואני

אתמול אכלתי שטוחים עם קוטג' 3% של טרה, הגביעים כל כך גבוהים שהתלכלכו לי הידיים בכל פעם שטבלתי שטוח!

למעלה