קבלו שאלון חמוד...

JustEden

New member
קבלו שאלון חמוד...

*לקוח מפורום 501* 1.איזה תוכניות אתה רואה 2.מה התוכנית האהובה עלייך 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה 4.אתה רואה תוכניות מצוירות? איזה 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט) 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות) 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה 8.אתה מנוי לחבילות סרטים 9.מה ערוץ המועדף עלייך 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה 11.איזה הכי פחות 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24 13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן 14.אתה רואה תוכניות בישול 15.אתה רואה חדשות 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר 19.מה דעתך על ערוץ התכלת 20.מה דעתך על ערוץ 9 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם?מה דעתך על זה מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10 23.יס או הוט 24.MTV או ערוץ 24 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית 26.פוקס קידס או ניקולדין 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות 29.פספורט או מסע עולמי 30.תשוקות או ימי חיינו 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח 32.אופרות סבון או טלנובלות 33.סוף הדרך או רצים לדירה 34.מיכאלה או השיר שלנו 35.שנות השבעים או חברים 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה במילה אחת-מה דעתך על... 37.טלנובלות- 38.אקזיט- 39.חברים לנצח- 40.ערוץ 8- 41.ערוץ נשיונל גאוגרפיק- 42.מופע שנות השבעים- 43.מיכאלה- 44.השיר שלנו- 45.אהבה מעבר לפינה- 46.חדשות- 47.טלוויזיה-

JustEden

New member
עונה על השאלון....

1.איזה תוכניות אתה רואה: אני רואה את הטלנובלה "לב אמיץ", ואת "השיר שלנו". 2.מה התוכנית האהובה עלייך: אין, אבל יש לי טלנובלה אהובה... "לב אמיץ". 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה: לא ממש. 4.אתה רואה תוכניות מצוירות? איזה: טום וג'רי. 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט): לא ממש. 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות): טלנובלות. 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה: לא זוכרת איך קוראים לסרט שראיתי... זה היה ביום ראשון בלילה מאוחר בערוץ הולמארק, נראה לי. 8.אתה מנוי לחבילות סרטים: כן. 9.מה ערוץ המועדף עלייך: ויוה. 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה: ויוה. 11.איזה הכי פחות: יש המון... 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24: לא. 13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן: "הלב". 14.אתה רואה תוכניות בישול: לא. 15.אתה רואה חדשות: לפעמים, לפי המצב רוח שלי. 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות: כן. 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך: ממש לא, וגם ככה, מה אכפת לי? אני כבר כמעט בת 19. 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר: כן, יש כמה... 19.מה דעתך על ערוץ התכלת: לא יודעת, לא רואה אותו. 20.מה דעתך על ערוץ 9: אין לי אותו. 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם?מה דעתך על זה: סבבה להם! מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10: ערוץ 22. 23.יס או הוט: יס. 24.MTV או ערוץ 24: בעיקרון mtv, אבל גם ב-24 יש שירים טובים. 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית" ערוץ הילדים! 26.פוקס קידס או ניקולדין: פוקס קידס. 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10: חדשות ערוץ 22. 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות: ארגנטינאיות. 29.פספורט או מסע עולמי: פספורט. 30.תשוקות או ימי חיינו: לא רואה את זה. 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח: היפים והאמיצים. 32.אופרות סבון או טלנובלות" טלנובלות. 33.סוף הדרך או רצים לדירה: לא רואה שום דבר מביניהם. 34.מיכאלה או השיר שלנו: השיר שלנו. 35.שנות השבעים או חברים" חברים. 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה" כולם אוהבים את ריימונד. במילה אחת-מה דעתך על... 37.טלנובלות- המצאה גאונית! 38.אקזיט- תוכנית סבבה. 39.חברים לנצח- סדרה מעניינת. 40.ערוץ 8- שיעמום. 41.ערוץ נשיונל גאוגרפיק- גועל נפש. 42.מופע שנות השבעים- תוכנית מצחיקה לאללה! 43.מיכאלה- לא רואה את זה, יש לי "יס". 44.השיר שלנו- תוכנית טובה, אבל המשחק של השחקנים הוא לא מי-יודע-מה טוב. 45.אהבה מעבר לפינה- לא רואה את זה. 46.חדשות- בסדר, אבל לפעמים די מעצבן לשמוע כל יום אותו הדבר ואסונות. 47.טלוויזיה- אחלה של המצאה!

../images/Emo80.gifאני-

1.איזה תוכניות אתה רואה- הכל... בעיקר טלנובלות :p 2.מה התוכנית האהובה עלייך- היתה: אני צועני
עכשיו זה מכושפות.. 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה-
4.אתה רואה תוכניות מצוירות? איזה- טום וג'רי.. 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט)- אה
6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות)-הכל.. לא היתה כבר את השאלה הזאת?
7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה- איימי 8.אתה מנוי לחבילות סרטים-
9.מה ערוץ המועדף עלייך-ויוה להתאהב כל יום מחדש. 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה -ויוה 11.איזה הכי פחות- ערוץ 5.. בעע 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24-
13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן- בוליייי 14.אתה רואה תוכניות בישול-
15.אתה רואה חדשות-לפעמים.. 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות-
17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך-
18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר-ממממ... ערוץ 9
19.מה דעתך על ערוץ התכלת-יש ערוץ כזה?
20.מה דעתך על ערוץ 9- לא רואה.. 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם?מה דעתך על זה- באמת?? מ ג נ י ב מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10- 22 23.יס או הוט- יס 24.MTV או ערוץ 24- MTV 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית- ערוץ הילדים 26.פוקס קידס או ניקולדין- פוקס קידס 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10- 22 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות-הכל 29.פספורט או מסע עולמי- מסע עולמי 30.תשוקות או ימי חיינו- ימי חיינו 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח- צח"מ 32.אופרות סבון או טלנובלות- טלנובלות 33.סוף הדרך או רצים לדירה- סוף הדרך 34.מיכאלה או השיר שלנו-מיכאלה 35.שנות השבעים או חברים-חברים 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה- כולם אוהבים את ריימונד במילה אחת-מה דעתך על... 37.טלנובלות- אחלה 38.אקזיט-אחלה 39.חברים לנצח- חרא 40.ערוץ 8-חרא 41.ערוץ נשיונל גאוגרפיק- לא מפריע לי.. 42.מופע שנות השבעים- אחלה 43.מיכאלה- שולט
44.השיר שלנו-חרא 45.אהבה מעבר לפינה-אחלה 46.חדשות-אחלה 47.טלוויזיה- אחלההה

leeo

New member
מיכאלה, תראי, הינה השיר שלנו..

1.איזה תוכניות אתה רואה? כל מיני תוכניות בערוץ 2(בידור בעיקר כרגע), ו.. טלנובלות כמובן
. 2.מה התוכנית האהובה עלייך? לביינתים? אזמרלדה. 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה? לא ממש, יותר מכור למחשב. 4.אתה רואה תוכניות מצוירות? איזה? פעם ראיתי לווני טונס(ככה כותבים את זה?
) 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט)? אני מתעניין בשיר שלנו, נשמע נחמד, אבל יש לי הוט. 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות)? האמת שאני רואה כל מה שמוצא חן בעיני. כרגע זה יותר טלנובלות ותוכניות בידור. 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה? שרק 2. ענק
8.אתה מנוי לחבילות סרטים? לא. אני לא ממש טיפוס של סרטים, ואם כבר רק בבית, לא בקולנוע. 9.מה ערוץ המועדף עלייך? נחשו. 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה? נחשו. 11.איזה הכי פחות? נחשו. ממ. זה בעצם לא תדעו. אני רואה הכי פחות.. ממ.. ערוץ 1. 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24? מה זה?
13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן? "רון הדבורון, רון הדבורון, איפה הוא החמודון.." 14.אתה רואה תוכניות בישול? אולי, אם אני נתקל במשהו טעים בטלויזיה שמושך את תשומת ליבי. 15.אתה רואה חדשות? אני רואה ישנות. 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות? לפעמים, בעיקר טלנובות, וכאשר באמת אין מה לעשות. 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך? הם לא ממש מקפידים על זה, כך שלרוב זה לא נכון. 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר? ערוץ 9. מה זה?? 19.מה דעתך על ערוץ התכלת? לא ראיתי, אבל נשמע לוהט. סרטים תכולים? חשבתי שזה כחולים. 20.מה דעתך על ערוץ 9? תשובה מספר 18. 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם?מה דעתך על זה מה אתה מעדיף? הם צריכים לצאת מאקזיט. 22.ערוץ 22 או ערוץ 10?-22, כי אנחנו כאן בשבילך
23.יס או הוט?-אוח, נהיה לי חם פה. 24.MTV או ערוץ 24?-לא זה ולא זה. 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית?-איכות זה כן מילה גסה. 26.פוקס קידס או ניקולדין?-אוקס פוקס 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10?-HOT, לגדול בידים טובות. לא, ברצינות. הם מראים את דעת התושבים. 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות. היי!!! מה זה!! האפליה הזאת!! אני מעדיף ברזלאיות. רק לאחרונה התחלתי לחבב מקסיקני. 29.פספורט או מסע עולמי? מסע עולמי יותר ממוקד. 30.תשוקות או ימי חיינו? צ'וקות. פייט יס תרזה. 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח? המכוערים חסרי מנוח. 32.אופרות סבון או טלנובלות? טלנובלות. אבל גם קונצרטים שמפו זה נחמד. 33.סוף הדרך או רצים לדירה? זה קשה. "רצים לדירה" זה סדרה סוף הדרך. 34.מיכאלה או השיר שלנו- מיכאלה, תראי, זה השיר שלנו.. אני יכול לראות רק מיכאלה. 35.שנות השבעים או חברים- כולם חברים בשנות התשעים. 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה ריימונד- הוא מלך השכונה. כולם אוהבים אותו. במילה אחת-מה דעתך על... 37.טלנובלות-זה לא חינוכי. אבל זה כיפי 38.אקזיט-כולם רוצים לצאת משם. 39.חברים לנצח-נשבע? 40.ערוץ 8-החיים זה כאן. 41.ערוץ נשיונל גאוגרפיק-רחוק מידי לטעמי 42.מופע שנות השבעים-לא אהבתי. אני רוצה את הכסף בחזרה. 43.מיכאלה- אספה, זה שם מכוער לבת. 44.השיר שלנו- דווקא נינט? 45.אהבה מעבר לפינה-איפה? איפה? הפינה ברחוב הצוהל או ברחוב אוסרק? 46.חדשות-אוי. כבר היה את השאלה הזאת. נו טוב. ישנות. 47.טלוויזיה-לא חינוכי. ממ. נאי צריך לענו יותר על שאלות כאלה

../images/Emo80.gifאורי נקרעתיי../images/Emo6.gif

השתעשעת עם המילים אני רואה... קורע בטירוףף

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif

ראית את שרק 2 בטלוויזיה
:|

JustEden

New member
חהחהחחהחה

נקרעתי מכל התשובות שלךךךךךךךךךךךךך חחחחחחחח

../images/Emo121.gif../images/Emo26.gif

1.איזה תוכניות אתה רואה
מיכאלה, פדרה קורחה, המורדים ולפעמים שנות השבעים..:) אה וגם ג'ואן מארקדיה למרו שאתמול פספסתי
2.מה התוכנית האהובה עלייך
מיכאלה ופדרה קורחה
3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה
לא
4.אתה רואה תוכניות מצוירות
איזה
לרוב לא
5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט)
אמממ השיר שלנו... קיץ נצחי... אבל לא נורא, אני חיה עם זה
6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות)
לא משנה לי..אם זאת תכנית טובה אז לא ממש משנה מאיזה סוג
7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה
מעודדות צמודות היה אתמול
8.אתה מנוי לחבילות סרטים
כן
9.מה ערוץ המועדף עלייך
3
10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה
24
11.איזה הכי פחות
ערוץ ההסטוריה
בחייים לא ראיתי את זה
12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24
כן
13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן
מומינים
14.אתה רואה תוכניות בישול
לא
15.אתה רואה חדשות
חס וחלילה
16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות
כן
17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך
לא
18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר
יש הרבה
19.מה דעתך על ערוץ התכלת
לא יודעת אף פעם לא הסתכלתי בערוץ הזה
20.מה דעתך על ערוץ 9
כנ"ל... אבל נראה דווקא נחמד
חיחי^^ 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם
מה דעתך על זה
שהם סתומים..
מה אתה מעדיף
: 22.ערוץ 22 או ערוץ 10
אממממ...שניהם. 23.יס או הוט
יס נראה לי...אבל מיכאלה
24.MTV או ערוץ 24
24..
25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית
פחחחח... אממ הטלויזיה החינוכית
26.פוקס קידס או ניקולדין
מזה לעזה ניקולדין
פוקסקידס
27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10
לא
ולא
ולא
28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות
ארגנטינאיות
29.פספורט או מסע עולמי
למי אכפת
30.תשוקות או ימי חיינו
אממממ... אמממממ...
שניהם אבללל...תשוקות
31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח
היפים
אבל בלי האמיצים
חחח שונאת את שתי הסדרות.. 32.אופרות סבון או טלנובלות
טלנובלות :) 33.סוף הדרך או רצים לדירה
אמממממ סוף הדרך איי ת'ינק
34.מיכאלה או השיר שלנו
מכיאלה כי לא מכירה את השיר שלנו..
35.שנות השבעים או חברים
שניהם
36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה
שניהם
במילה אחת-מה דעתך על... 37.טלנובלות-יפה
38.אקזיט-בסדר
39.חברים לנצח-הא? 40.ערוץ 8-לא תודה (שתי מילים...חפיף
) 41.ערוץ נשיונל גאוגרפיק-כנ"ל 42.מופע שנות השבעים-קורע
43.מיכאלה-קורע+מדהים
44.השיר שלנו-לוידעת 45.אהבה מעבר לפינה-בעעע
46.חדשות-בעעעעעעעעעעעעעעע
(אני בהכחשה של המצב
) 47.טלוויזיה-סבבה (אם לא מכורים
)

Caprichosa

New member
עונה!

1.איזה תוכניות אתה רואה
פדרה קורחה, סוד של אהבה, הסוד של לאורה, אזמרלדה, השיר שלנו, יאגו, ירח פראי, 406, חבקי אותי חזק... 2.מה התוכנית האהובה עלייך
אני חושבת שפדרה 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה
מאוד 4.אתה רואה תוכניות מצוירות
לא... 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט)
גם לא 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות)
טלנובלות
7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה
לא זוכרת את השם... ראיתי בטלויזיה 8.אתה מנוי לחבילות סרטים
אממ...נראה לי
9.מה ערוץ המועדף עלייך
ויוה... כמובן
10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה
כנ"ל 11.איזה הכי פחות
כל המוזרים האלה
12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24
אני מכורה למוזיקה... אבל ספיציפית לערוץ הזה, לא
ברור
מלא סרטים של דיסני... שאני עדיין אוהבת
וגם כל מיני תוכניות מצויירות שחבל שלא משדרים עכשיו... 14.אתה רואה תוכניות בישול
לא...:/ 15.אתה רואה חדשות
לא
אבל אני מתעדכנת במצב, קוראת באינטרנט וגם קוראת עיתון
אני לא עושה את זה בדר"כ... אלא אם כן התוכנית הייתה נורא יפה או שבאמת נורא משעמם לי... 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך
לא כל כך... 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר
ערוץ אחד מיותר
יש מלא
19.מה דעתך על ערוץ התכלת
בעעע 20.מה דעתך על ערוץ 9
כנ"ל 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם
מה דעתך על זה
טוב...אין לי התנגדות מיוחדת... מה את המעדיף: 22.ערוץ 22 או ערוץ 10
22 23.יס או הוט
YES!!!! 24.MTV או ערוץ 24
זה כמו לשאול אם אני מעדיפה מוזיקה ישראלית על מוזיקה לועזית... אז אני עם הישראלית-24
25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית
ערוץ הילדים! 26.פוקס קידס או ניקולדין
פוקס קידס
27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10
לא איכפת לי... אני לא רואה גם ככה... 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות
ארגנטינאיות
29.פספורט או מסע עולמי
בעעע לא יודעת 30.תשוקות או ימי חיינו
ימי חיינו... פעם הייתי מכורה לזה... עכשיו כבר לא... אבל בכל זאת, זה מקסים 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח
יווו, שניהם
32.אופרות סבון או טלנובלות
טלנובלות
צריך מתישהו סוף, לא
33.סוף הדרך או רצים לדירה
כלום 34.מיכאלה או השיר שלנו
השיר שלנו
35.שנות השבעים או חברים
חברים... 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה
כלום... במילה אחת-מה דעתך על... 37.טלנובלות-אהבה
38.אקזיט-נחמד
39.חברים לנצח-בעע
40.ערוץ 8-כנ"ל 41.ערוץ נשיונל גאוגרפיק-כנ"ל 42.מופע שנות השבעים-חביב 43.מיכאלה-חוטו
<---הבנתי את עצמי 44.השיר שלנו-צחוקים
45.אהבה מעבר לפינה-פסדר... 46.חדשות-מצב 47.טלוויזיה-חיים

../images/Emo107.gif

1.איזה תוכניות אתה רואה ק"נ דרך הלב דייט לסטרייט גיי לנו ויל וגרייס סוף הדרך 2.מה התוכנית האהובה עלייך הנ"ל 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה בהחלט 4.אתה רואה תוכניות מצוירות? רק בגן 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט)לא 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות)ראליטי 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה שונאת סרטים 8.אתה מנוי לחבילות סרטים כן 9.מה ערוץ המועדף עלייך אין כזה 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה 24 כי זה שומר מסך 11.איזה הכי פחות כאלה אלו שאני לא יודעת שהם קיימים 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24 ודאי 13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן אני לא זוכרת מה עשית לפני שעה 14.אתה רואה תוכניות בישול בלעט 15.אתה רואה חדשות לא 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות אני? מה פתאום 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע לא ממש אבל אני שמחה לראות את זה כי סימן שקטע מותח הגיע 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר כן 19.מה דעתך על ערוץ התכלת לא מכירה 20.מה דעתך על ערוץ 9 כנ"ל 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם?מה דעתך על זה מעניין את זרת שלי מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10 לא 23.יס או הוט יס 24.MTV או ערוץ 24 כן 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית לא 26.פוקס קידס או ניקולדין לא 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10 לא 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות ארגנטיניות 29.פספורט או מסע עולמי לא 30.תשוקות או ימי חיינו לא 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח לא 32.אופרות סבון או טלנובלות טלנובלות 33.סוף הדרך או רצים לדירה את חיים 34.מיכאלה או השיר שלנו נינה 35.שנות השבעים או חברים לא 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה ויל וגרייס במילה אחת-מה דעתך על... 37.טלנובלות-וואו 38.אקזיט- בלעט 39.חברים לנצח-בלעט 40.ערוץ 8-בלעט 41.ערוץ נשיונל גאוגרפיק-בלעט 42.מופע שנות השבעים-בלעט 43.מיכאלה-בלעט 44.השיר שלנו-חביבה 45.אהבה מעבר לפינה-בלעט 46.חדשות-בלעט 47.טלוויזיה-10

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif ../images/Emo41.gifעונהה../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

אחלה שאלון
1.איזה תוכניות אתה רואהה
מורדים,קטנטנות,פינת אור,אקזיט,מיכאלה,לחיי האהבה,אהבה מעבר לפינה,מלא מויוה ועוד מלאאא.. 2.מה התוכנית האהובה עלייך
המורדים,אקזיט,קטנטנות,פינת אור,מיכאלה פדרה קורחה ועוד מלא בויוה
3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה
ברוווווווווווור
4.אתה רואה תוכניות מצוירות איזה
כן פוקומון ומועדון ווינקס 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט)
אני יודעת שהשיר שלנו טובה
6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות)
טלנובלס 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה
המורדים 8.אתה מנוי לחבילות סרטים
לא 9.מה ערוץ המועדף עלייך
2,3,6,10,24 וויוה 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה
10,2,3,24 וויוה. 11.איזה הכי פחות
1,9,4,5,8, 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24
בערך 13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן
רחוב וסמסום ופרפר נחמד 14.אתה רואה תוכניות בישול
שיוצא 15.אתה רואה חדשות
רק שיש על המורדים 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות
ברוווור 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך
לאא מי שם עליהם
כן ערוצי השפות 19.מה דעתך על ערוץ התכלת
דפווווווווק 20.מה דעתך על ערוץ 9
בעעעעע 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם
מה דעתך על זה
מושלםםם
עפררר חולה עליוו
מה אתה המעדיף...
22.ערוץ 22 או ערוץ 10
שניהם
23.יס או הוט
הוט
24.MTV או ערוץ 24
24 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית
שניהם (חינוכית בגלל סברס חח) 26.פוקס קידס או ניקולדאין
שניהם (למרות שאין לי אף אחד..) 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10
אפחד 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות
כולן ביחד 29.פספורט או מסע עולמי
פספורט 30.תשוקות או ימי חיינו
תשוקות 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח
צעירים חסרי מנוח 32.אופרות סבון או טלנובלות
נובלססססס 33.סוף הדרך או רצים לדירה
אפחדדדד 34.מיכאלה או השיר שלנו
שניהםםם 35.שנות השבעים או חברים
אפחדדד 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה
אפחדדד
במילה אחת-מה דעתך על...
37.טלנובלות-שולטטט
38.אקזיט-
39.חברים לנצח- בעעעעעע
40.ערוץ 8-בעעעעע
41.ערוץ נשיונל גאוגרפיק-בעעעעע
42.מופע שנות השבעים-לא רואה 43.מיכאלה-
44.השיר שלנו-
45.אהבה מעבר לפינה-
46.חדשות-טוב רק שיש על המורדים
47.טלוויזיה-המצאה גאונית ומחוברת אליה עם אינפוזיההה
אחלה שאלון

meri האחת

New member
עונה ->

1.איזה תוכניות אתה רואה? הרבה, לילות מריאנה, אזמרלדה ועוד... 2.מה התוכנית האהובה עלייך? חדשות חחחח........ 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה? לא 4.אתה רואה תוכניות מצוירות? איזה? לא 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט)? השיר שלנו, רססטירה, 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות)? הכל 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה? כוכב הקופים 8.אתה מנוי לחבילות סרטים? לא 9.מה ערוץ המועדף עלייך? ערןץ 10, ערוץ הכנסת, ויוה 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה? ראה תשובה 9 11.איזה הכי פחות? 11 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24? לאאאאאאאאאאאאא 13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן? פרנקלין 14.אתה רואה תוכניות בישול? לא 15.אתה רואה חדשות? ברור, איזה שאלה??? 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות? כן 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך? טוב מאוד!!! 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר? 21 19.מה דעתך על ערוץ התכלת? תזכירו לי מזה??? 20.מה דעתך על ערוץ 9? נחמד ביותר 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם?מה דעתך על זה? למה מי מת??? מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10? 10 (בגלל מיקי ויעקוב, ואברי ולינוי...) 23.יס או הוט? הוט (אחרת איך אני הראה מיכאלה???) 24.MTV או ערוץ 24? MTV 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית? טלויזיה חינוכית 26.פוקס קידס או ניקולדין? לא ולא 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10? 10 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות? הכל 29.פספורט או מסע עולמי? לא ראיתי אף אחד משניהם 30.תשוקות או ימי חיינו? שונאת אופרות סבון 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח? כנ"ל 32.אופרות סבון או טלנובלות? טלנובלות 33.סוף הדרך או רצים לדירה?חחח..........שניהם 34.מיכאלה או השיר שלנו? מיכאלה 35.שנות השבעים או חברים? חברים 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה? שניהם במילה אחת-מה דעתך על... 37.טלנובלות- ויוה 38.אקזיט- עופר שכטר (זה בא ביחד) 39.חברים לנצח-נחמד 40.ערוץ 8-נחמד מאוווד 41.ערוץ נשיונל גאוגרפיק- חייתי 42.מופע שנות השבעים- מה זה בדיוק??? 43.מיכאלה- יפה 44.השיר שלנו- לא רואה, אין יס 45.אהבה מעבר לפינה- נחמד 46.חדשות- גדוללללללל, חולה על חדשות (קשה לי במילה אחת) 47.טלוויזיה- מי שהמציא אותה גאון!!!!

עונה../images/Emo87.gif

1.איזה תוכניות אתה רואה- כל מיני. בעיקר ביפ
2.מה התוכנית האהובה עלייך- טללללללללנוווווובלות ומשפחת סימפסון. אה והרקיע השביעי
3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה- כןןןןןןןןןןןןןןןןן 4.אתה רואה תוכניות מצוירות? איזה ממממ.... משפחת סימפסון ובקרוב פיצ'ורמה
5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט) השיר שלנו.
6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות) טלנובלותתתתתתת 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה- שתי אמהות לזאקרי- בערוץ הולמרק. לפני רגע
8.אתה מנוי לחבילות סרטים- ועוד בחינם
9.מה ערוץ המועדף עלייך 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה- ויוה 11.איזה הכי פחות- ערוץ האופנה 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24- לא 13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן- "עולמו של ביקמן". פרופסור מטורף עכבר טיפש ומטומטמת אחת
זה היה שיא הצחוקים
ולוני טונס וכל המצויריים למיניהם
כיום אני עדיין רואה את זה
14.אתה רואה תוכניות בישול- מדי פעם בערוץ 10
15.אתה רואה חדשות- לא. רק פיגועים אם יש. 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות-אם הן קומדיות בערוץ 6 אז כן. 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך- לא ממש 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר- בערך חצי הערוצים פה מיותרים
19.מה דעתך על ערוץ התכלת- זבל 20.מה דעתך על ערוץ 9- זבל 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם?מה דעתך על זה- WTTTTTTFFFFFFFFF??!?!?!?!??!?! מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10- ערוץ 10
23.יס או הוט- הוטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט 24.MTV או ערוץ 24- לא זה ולא זה 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית לא זה ולא זה 26.פוקס קידס או ניקולדין נקיולדיאון
אבל יס הקקים האלה מחזיקים את זה
27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10- לא זה ולא זה ולא זה. 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות- ארגנטינאיות ומקסיקניות. 29.פספורט או מסע עולמי- לא זה ולא זה 30.תשוקות או ימי חיינו- ימי חיינו 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח- צעירים חסרי מנוח מדי פעם בימי שישי
32.אופרות סבון או טלנובלות זה וזה גם כן
33.סוף הדרך או רצים לדירה- רצים לדירה
34.מיכאלה או השיר שלנו- מייייייככככככככאאאאאאלללללללללללההההההההההה 35.שנות השבעים או חברים- שנות השבעים
36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה- כולם אוהבים את ריימונד
במילה אחת-מה דעתך על... 37.טלנובלות- WOW
38.אקזיט-זבל 39.חברים לנצח- בולשיט 40.ערוץ 8- זבל 41.ערוץ נשיונל גאוגרפיק- זבל 42.מופע שנות השבעים- WOW
43.מיכאלה-
44.השיר שלנו- לא יודע
45.אהבה מעבר לפינה- זבל 46.חדשות- זבל (אלא אם מדובר במקרי פיגועים או דברים כאלה.....) 47.טלוויזיה- המצאה גאונית|מאוהC|

DaRk LoLi

New member
../images/Emo26.gif עונה

1.איזה תוכניות אתה רואה:
מכושפות
לילות מריאנה
השיר שלנו 2.מה התוכנית האהובה עלייך
לילות מריאנה 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה
לא..
4.אתה רואה תוכניות מצוירות? איזה
כשאני אצל בן דוד שלי אני רואה טוטלי ספייס למי שמכיר חח אבל זה לעיתים רחוקות<כשאני שומרת עליו>
5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט)
לא 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות)
ריאלטי אופקורס
טלנובלות
ושעשוענים 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה
אממ לא זוכרת את השם של הסרט
8.אתה מנוי לחבילות סרטים
כן 9.מה ערוץ המועדף עלייך
69 ב-Yes למי שלא מכיר Music box israel 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה
ויוה<20>
ומיוזיק בוקס 11.איזה הכי פחות
ערוץ 3 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24
לא
"המומינים" חח
14.אתה רואה תוכניות בישול
לא
15.אתה רואה חדשות
כן
כן 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך
לא
ערוץ "הולמרק".. 19.מה דעתך על ערוץ התכלת
לא צפיתי בו אף פעם ולכן אין לי דעה לגביו
20.מה דעתך על ערוץ 9
ערוץ 9 ביס ובהוט שונים לפי מיטב ידיעתי, אז אני לא יודעת לאיזה תוכן שידורים בערוץ את מתכוונת
21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם?מה דעתך על זה
לא אכפת לי כול עוד אנשים צופים בזה ואוהבים את זה , אז סבבה
מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10 23.יס או הוט:Yes yes yes 24.MTV או ערוץ 24 אמ טי וי 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית:חח תאמת
ערוץ הילדים
26.פוקס קידס או ניקולדין אממ פוקס קידס <אני בכלל לא יודעת מה זה ניקולאדון>
27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10: 22
28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות: מקסיקניות
29.פספורט או מסע עולמי:פספורט 30.תשוקות או ימי חיינו" ימי חיינו
31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח: לוידעת
32.אופרות סבון או טלנובלות:טלנובלות
33.סוף הדרך או רצים לדירה: סוף הדרך
34.מיכאלה או השיר שלנו: השיר שלנו
35.שנות השבעים או חברים:לוידעת
36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה: כנ"ל
. במילה אחת-מה דעתך על... 37.טלנובלות-אחלה
38.אקזיט-נחמד 39.חברים לנצח-בלע
40.ערוץ 8-ממ 41.ערוץ נשיונל גאוגרפיק-נייס 42.מופע שנות השבעים-גרוע 43.מיכאלה-גרוע 44.השיר שלנו-אחלה|כם| 45.אהבה מעבר לפינה-גרוע
46.חדשות-בסדר 47.טלוויזיה-אחלה

../images/Emo39.gif התשובותתתת

1. איזה תוכניות אתה רואה
אמממ... המון... בעיקר 4-6 קייצוש ופדרה קורחה
2. מה התוכנית האהובה עלייך
כרגע 406
3. אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה
כן
4. אתה רואה תוכניות מצוירות
איזה
האמת כבר לא יוצא לי ממש... כי אני רוב הזמן רואה ויוה
5. יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול
נאו
6. איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות(
ט-ל-נ-ו-ב-ל-ו-ת
7. איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה
שרק 2
8. אתה מנוי לחבילות סרטים
כן
9. מה ערוץ המועדף עלייך
ויוה
10. איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה
ויוה
11. איזה הכי פחות
אמממ... לא יודעת... כל השאר
12. האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24
לא
13. אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן
הלב ונילס
14. אתה רואה תוכניות בישול
לא
15. אתה רואה חדשות
יש השיר שלנו
16. אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות
כן... לפעמים
17. האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך
נאו
18. האם לדעתכם יש ערוץ מיותר
כן.. יש הרבה
19. מה דעתך על ערוץ התכלת
לא רואה
20. מה דעתך על ערוץ 9
שזה
21. שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם
מה דעתך על זה
לא, לא שמעתי.... טוב לדעת... וסבבה להם
22. ערוץ 22 או ערוץ 10
22
23. יס או הוט
י-א-ס
24. MTV או ערוץ 24
מיוזיק בוקס... שילוב של שניהם
25. ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית
ערוץ הילדים
26. פוקס קידס או ניקולדין
פוקס קידס
27. חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10
22
28. טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות
מקסיקניות וארגנטינאיות
29. פספורט או מסע עולמי
מה שבא לכם, לא רואה אף אחד מהם
30. תשוקות או ימי חיינו
לא רואה אף אחד....
31. היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח
אמממ... לזכר ימים עברו, היפים ואמיצים
32. אופרות סבון או טלנובלות
טלנובלות
33. סוף הדרך או רצים לדירה
סוף הדרך
34. מיכאלה או השיר שלנו
השיר שלנו
35. שנות השבעים או חברים
חברים
36. כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה
לא יודעת... לא רואה
במילה אחת-מה דעתך על... 37. טלנובלות – אמור
38. אקזיט - חמוד
39. חברים לנצח – בלעט
40. ערוץ 8 - בעעע
41. ערוץ נשיונל גאוגרפיק - בעעע
42. מופע שנות השבעים - חביב
43. מיכאלה – אין
44. השיר שלנו - יפה
45. אהבה מעבר לפינה - לאדעת
46. חדשות – בלעט
47. טלוויזיה – ויוה

ohaddd3

New member
עונה

1.איזה תוכניות אתה רואה - קיץ נצחי רסיסטירה וסון אמורס 2.מה התוכנית האהובה עלייך - הישרדות..וקיץ נצחי כמובן! 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה - לא 4.אתה רואה תוכניות מצוירות? איזה - נדה 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט)...מה שאני לא יכול אני מקליט..
6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות)..מה שמעניין... 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה... - לא רואה סרטים... 8.אתה מנוי לחבילות סרטים...כן 9.מה ערוץ המועדף עלייך - 19 ביס....ביום ראשון הקרוב מתחיל.... 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה...מזפזפ כל הזמן... 11.איזה הכי פחות - כל הערוצים הערביים ...לא רוצה אותם ונותנים בכוח... 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24 - טחחחחחחחחחחחחח 13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן - בימבה..הדבר הראשון שעלה לי לראש...חחחחחחחחחח 14.אתה רואה תוכניות בישול - שאני רוצה לישון... 15.אתה רואה חדשות - בעעעעעעעעעעעעעעע 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות - ?? 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך-חחחחחחחחחחחחח 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר - המון....צופה לסיכום אולי ב-10 מכל מה שיש.... 19.מה דעתך על ערוץ התכלת - א לה מיירדה. 20.מה דעתך על ערוץ 9 - כנ"ל 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם?מה דעתך על זה - שיחפשו בסיבוב... מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10 - ערוץ 10 23.יס או הוט - יס 24.MTV או ערוץ 24 - בעעעעעעעעעעע 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית - החינוכית... 26.פוקס קידס או ניקולדין - בעעעעעעעעעעעע 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10 - בעעעעעעעעעעעעעע 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות - רק ארגנטי... 29.פספורט או מסע עולמי - שניהם .....חולה על התוכניות האלו. 30.תשוקות או ימי חיינו - בעעעעעעעעעעעע 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח - בעעעעעעעעעעעעעע 32.אופרות סבון או טלנובלות - טלנוב... 33.סוף הדרך או רצים לדירה - חיקויים עלובים.. 34.מיכאלה או השיר שלנו - לא ראיתי לכן ....... 35.שנות השבעים או חברים - חברים..כאילו ברור! 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה - בעעעעעעעעעעע במילה אחת-מה דעתך על... 37.טלנובלות- אהבתי! 38.אקזיט- טמטום מוחלט! 39.חברים לנצח- כנ"ל 40.ערוץ 8- נחמד ....אהבתי את התוכניות עם גידי גוב... 41.ערוץ נשיונל גאוגרפיק- לא אוהב רואה יותר טבע הדברים.. 42.מופע שנות השבעים- בעעעעעעעעעעע 43.מיכאלה-? 44.השיר שלנו-? 45.אהבה מעבר לפינה-איכסססססססס 46.חדשות - במילה אחת משעמם... 47.טלוויזיה- בראבו לממציא!

למעלה