קבלו קבלו קבלו

LEnnA no 1

New member
קבלו קבלו קבלו

חבר שלי אמר לי שאם מנגנים הפוך את "מיי ניים איס" יוצא "איט'ס אמינם" הנה.... יש את זה פה של בריטני זה ענקקקק...... חחחחח.... ורק לידע כללי "אמפתי ספייסס" זה של פינק פלויד, וזה נעשה בכוונה, אם מנגנים את זה רגיל, אין לזה שום משמעות.... ו"סטרוואי טו הוון" גם בכוונה, אבל מה שמגניב בזה, אם מנגנים את זה רגיל יש לזה משמעות... זה ממש עדיייר אהה גם "נאיצ'ור טרייל טו הל" אמיתי כל השאר זה סתם אנשים משועממים המציאו......

galileho

New member
ישן נושן אבל טודע רבה

Magi¢ Girl

New member
במחשבה שניה-זה ממש מפחיד

עברה לי צמרמורת.. בעיקר הקטע ש ל יוקו אונו אימאלה

Sahar 11

New member
נ"ש המכירות בארץ

מדברים פה על איך שהמכירות בארץ של דיסקים לועזיים ירדו. מדברים פה על אמינם ואומרים שהוא האחרון שמכר זהב בארץ וזה היה לפני חמש שנים שהוא מכר כמעט 30 אלף. http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/000/666.html זה מוכיח שכל העצומות שמסתובבות באינטרנט להבאת זמרים לארץ לא מספיקות כדי שהם יבואו =\

bLAck hALo

New member
חח הוא יגיע לפני פנסייה

כמו Dio (שהופיעו אתמול! הייתי בהופעה :] פגשתי את ג'יימס רוני דיו אישית מאחורי הקלעים) וכמו פיל קולינס וכמו הרולינג סטונז ופינק פלויד (שזה עוד בגדר שמועה בלבד) אז אני מאמינה שבגיל 60 ככה אמינם יגיע לארץ.

angela12

New member
אוהו הרולינג סטונז בקרוב בארץ!!!

אבא שלי שמע את a bigger bang ואמר שהם שינו סיגנון ואין על המוזיקה של פעם, אבל... אני חייבת ללכת!!!111##@!!@##~~~@224769~~~@!!@#!#$

bLAck hALo

New member
גם אני שמעתי!!#%$!

וברור שאין על הסיגנון של פעם!!! אבל אני ממש לא בנאדם אובייקטיבי כדי להגיד משהו על האלבום הסינגל שהוציאו אחלה של סינגל!!! ואני מתה עלייהם! הם גאונים! ושיהיה כבר 2006!!! וברור שאת חייבת ללכת! כל אחד חייב ללכת אני 100%%% שם!@#()%@!($?@*#)!*!(*!(?!!!!!!

angela12

New member
אני חייבת להיות שם!!!!!111@@@!!

מיק ג'אגר הבטיח לי ילדדד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 [טוב נראה לי תקעתי תפורום עם כל הסימנים, אבל תחיו]

angela12

New member
אוהו

ככה את חושבת נתערב יש עוד שירים שלהם שאת לא יודעת שאת מכירה [יענו את מכירה תשירים אבל לא יודעת שזה שלהם...]

למעלה