קבלו משו קורעע.. סתקלו טוב טוב על שרון חח..קרעע אותיי יוו =>>>
C Crazy Motek New member 1/4/06 #4 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חמוד הואא!! קרע אותיי!! מה עבר עליו שם?! חחחחחחחח
ו ורד לאב אושרי New member 2/4/06 #7 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמא אמא איך הוא נראה שם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
O OoנויoO New member 2/4/06 #8 חחחחחחחח דורין שאת פה קראי.. זה מזכיר לי את הקטע בנענע עם המסרים המוזרים חחחחח
ד דורינוש סנדלר חמי New member 2/4/06 #10 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן המסרים הסמויים של שרון והמבטים של ערן חחחחחחחחחחח
ו ורד לאב אושרי New member 2/4/06 #11 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכוןןןןןןןן גם אני ראיתי את המסרים המוזרים בנענע וזה באמת מזכיר חחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכוןןןןןןןן גם אני ראיתי את המסרים המוזרים בנענע וזה באמת מזכיר חחחחחחחחח
O OoנויoO New member 2/4/06 #12 חחחחחחחחחחח דורין המבטים שלו מפ חידים אותי ראיתי ב"רגעים המרגשים" חחחחחחחח
ו ורד לאב אושרי New member 2/4/06 #15 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח אני צריכה לברר מה זה המבטים האלה שלו...!!! מה זה כמעט בכל תמונה וראיון יש לו מבטים כאלה משונים חחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח אני צריכה לברר מה זה המבטים האלה שלו...!!! מה זה כמעט בכל תמונה וראיון יש לו מבטים כאלה משונים חחחחחחחחחח
ד דורינוש סנדלר חמי New member 2/4/06 #9 טוליעעעע על אבא עברו דברים שם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וערן על מה אתה מיסתכל?!?!
טוליעעעע על אבא עברו דברים שם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וערן על מה אתה מיסתכל?!?!
ת תמי LOVE שרון New member 2/4/06 #14 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo99.gif כפרעליוו אבא מושלםםםםםםםםםםםםםםם שלייייייייי