קבלו משהו מצחיק...

eliadiv2

New member
קבלו משהו מצחיק...

במרכז הארצי (הקורסיים) היינו ביום של האזכרה של ז'בוטינסקי במרכז למורשת מנחם בגין, ושם הייתה לנו שיחה עם נפתלי דרזנר ,מנהל מוזיאון ז'בוטינסקי אם אני לא טועה, ואחיו של יחיאל דב דרזנר הי"ד אמן. אז שהיינו שם הוא אמר שבית"ר זה ברית יוסף טרומפלדור וכולם אמרו לו כן.. אז הוא אמר אבל טרומפלדור זה עם ט' ובית"ר זה עם ת' אז איך זה?? אז ילדה ענתה לו בגלל שהיו לטרומפלדור שגיאות כתיב. אז הוא אמר לה לו וגיחגח. אז שהיינו בים (קורס ב') אני ועומר ישבנו וסתם שיעמם קצת אז התחלנו לעשות מורל.. אז נכון יש את השיר קצת טרומפלדור קצב... קצת טרומפלדור קצב... טרומפלדור היה גיבור היה גיבור נחמד .. ואת ההמשך.. אז אני ועומר הבאנו שני מישפטים מחליפים... קצת טרומפלדור קצב... קצת טרומפלדור קצב... טרומפלדור היה גיבור היה גיבור חביב טרומפלדור היה גיבור אבל עם שגיאות כתיב.. קצת טרומפלדור קצב... קצת טרומפלדור קצב... זהו עד כאן.. נהנת ספר לחבריך לא נהנתה ספר לנו (בדיחה פנימית (עומר, רוני ואני))

who is this

New member
אליאב...

מה שהיה בחוף הים עדיך שנשמור לעצמנו ונמנע את הפדיחות..... סתםםםםם צחוקים!! טרומפלדור היה גיבור היה גיבר חביב טרומפלדור היה גיבור עם שיגאות כתיב.. אני גאון!! ועכשיו מחיאות כפיים..

eliadiv2

New member
יש לי טעות..

במקום קצת טרומפלדור.. אאז זה קצב טרומפלדור קצב קצב טרומפלדור קצב... קצב טרומפלדור קצב... טרומפלדור היה גיבור היה גיבור חביב.. טרומפלדור היה גיבור עם שגיאות כתיב.. קצב טרומפלדור קצב... קצב טרומפלדור קצב...

N R u l l e s

New member
ממש מצחיק!!!!!

זה היה כזה אבל כזה לא מצחיק זאת הייתה הבושה הכי גדולה שהייתה בכל הקורסים והיו הרבה לצערי...אז בפעם הבאה אם באמת למישו אין משו חשוב להגיד אז פשוט שישתוק ולא יעשה פאדיחות לכולם...

MS6

New member
את לא חייבת להיות כ"כ לא קשורה...

בד"כ עוברים הלאה.. אם כתבת מה שכתבת בציניות אז ממש היה קשה לשים לב, ואם זה לא.. אז אני חושב שההודעה די מיותרת.

למעלה