קבלו משהו מגניב X-5 כמו של שרית אבל לימוזינה
ר רותם שמואלי New member 24/5/06 #2 תודה ארתור.. איזה לימוזינה...חחח..עם לימוזינה כזוו..אני יבוא לחתונה שליי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... ב"ה.. חחחחחחחחחח..אוי אוי אוי כבר אני חושב על זההה חחחחחחחחחחחחחח..
תודה ארתור.. איזה לימוזינה...חחח..עם לימוזינה כזוו..אני יבוא לחתונה שליי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... ב"ה.. חחחחחחחחחח..אוי אוי אוי כבר אני חושב על זההה חחחחחחחחחחחחחח..
R rachel love sarit New member 24/5/06 #4 ../images/Emo2.gif רותם אני רואה שאתה מתחיל לחשוב ממש בגיל צעיר אז אולי כדי שאני יציא לכלה שלך מאפרת ממש טובה וגם זמרת ומה בקשר לירח דבש פחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo2.gif רותם אני רואה שאתה מתחיל לחשוב ממש בגיל צעיר אז אולי כדי שאני יציא לכלה שלך מאפרת ממש טובה וגם זמרת ומה בקשר לירח דבש פחחחחחחחחחחחחחח
ר רותם שמואלי New member 24/5/06 #6 רחל.. לגבי זמרת זה כבר סגורר אין מצב ששרית חדד לא תופיעה בחתונה שליי..אפילו עם אני ידע שאני יצטרך לקחת משכנתא .. לגבי מאפרת --תודה לאל יש לי את אחותי..שהיא מאפרת מקצועית.. חחחחחחחחחחח...ככה זהה..
רחל.. לגבי זמרת זה כבר סגורר אין מצב ששרית חדד לא תופיעה בחתונה שליי..אפילו עם אני ידע שאני יצטרך לקחת משכנתא .. לגבי מאפרת --תודה לאל יש לי את אחותי..שהיא מאפרת מקצועית.. חחחחחחחחחחח...ככה זהה..
R rachel love sarit New member 24/5/06 #7 כן וואלה? טוב אז לי בחתונה היה יתלבטות בין שתי מאפרות מקצועיות חחחחחחחחחחחחחחחח
ש שי shay love sarit New member 24/5/06 #8 חחח../images/Emo6.gif ליגההה../images/Emo73.gif../images/Emo70.gif