קבלו משהו לחיים ..

מירווש14

New member
קבלו משהו לחיים ..

כשאוהבים לא תמיד אומרים, וכשאומרים לא תמיד אוהבים. אהבה שתלויה בדבר – בטל דבר, בטלה אהבה. אהבה שאינה תלויה בדבר – אינה בטלה לעולם. ערב מעווווווווווולה :)

מירווש14

New member
לא אני חיברתי את זה..

פשוט אני מאווד אוהבת את המשפטט הזה וגם הוא נכון .. זה הכל ! :]

בכיף מותק....=]

לא באתי בטענות או משו....וכן הוא חזק ביותר.....כמדומני זה נאמר בפרקי אבות החלק השני שכתבת.

מירווש14

New member
יכול להיות ..

אבל זה מספר משהו הנזיר שמכר את הפרארי שלוו עם אני לא טועה מכירה ?

שומר 23

New member
אוסיף לך משהו מאוד מענין..

שמעת על כזה דבר שאחד אומר לשני שהוא שונא אותו ולמעשה הוא אוהב אותו ? נתקלתי בזה גם באיזה ספר שאמר הסופר.. כי כל שנאה נובעת באיזה שהוא מקום מאהבה כי מי שאינך אוהבו מה לך לשונאו מי שאתה לא מכיר לא אכפת לך ממנו..

זה בדיוק כמו שאומרים....

שנגיד בין אחיות יש ריב אז אומרים שכשיש מריבות זה מעיד על קשר משו כזה.

שומר 23

New member
זה לא קשור ..

אבל אומרים את זה על זוג נשוי מתי הם מתחילים את החיים במריבה הראשונה..

שומר 23

New member
כן תעזרי לי..

מריבה כלל לא קשורה לשנאה אני יכול לריב עם חברים הכי טובים שלי וזו בדיוק הנקודה בזוג שיש חילוקי דעות כשבאים שני אנשים עם הרגלים שונים זה מצריך המון עבודה להסתדר יחד .... נו מה את אומרת קשור או לא?

בסיטואציה שלך לא....

אבל אני בכלל דיברתי על משו כללי....שכשיש ריב זה מעיד על הקשר.....תחשוב קצת....זה לא מאמץ הרבה מחשבה....

מירווש14

New member
ואיי יפה.. את זה עוד לא שמעתי..

מאיזה ספר זה ? אני מאווד אוהבת לקורא ספרים שיש בהם משמעות לחיים ..

מירווש14

New member
כןן אבל זה אחיות..

וגם תתפלי לשמוע שיש גם אחיות ששונאות אחת את השנייה אצלי ברוך ה' ממש לא ! אבל לא חסר.. את קוראת ספרים ?

מירווש14

New member
וואללה ? חיים וולדר?

אני קוראת ספרים בדרך כלל לא של דתיים אבל מאווד מאווד יפים באמת ... שווה קריאה !

תאמת.....

אני לא כזה חובבת ספרים...אבל בעת האחרונה התחלתי לקרוא כי זה מאוד מעשיר את השפה וכו'........אני גם לא קוראת ספרים של דתיים.....אני צריכה להתרגל לקרוא ספרים בתדירות יותר גבוהה......עכשיו זה טיפה לאט אבל בעז"ה זה ישתפר (I hope.....)

מירווש14

New member
אני מקווה בשבילך יותר :]

אני גם לא אוהבת ספרים כ"כ של דתיים .. הכל כבר מובן .. את מכירה את הספר 'מכתבים לטליה' ? ואיי את חייבת לקרוא אותו.. מאיפה את ?

חברות שלי ממש קוראות ספרים....

והם קראו אותו...והייתה לנו שבת ביית אל ודיברנו עם המחבר של הספר הזה.....אני כרגע קוראת את אליפים....לעת סיום..

למעלה