"העמק", שתוק כבר, קודם תלמד חשבון
אתה רוצה שאני שוב יעלה כאן את הלינק שבו טלמון סילבר הוכיח שאתה אידיוט במתמטיקה? גם ש"ס וגם יהדות התורה גרועים, אבל ש"ס גרועים יותר. אבל יהדות התורה לפחות שותקים בצורה תרבותית, ולעומת זאת ש"ס כל הזמן צועקים עם נרגילה תקועה בתחת באולם הכנסת. יש לנו שני מנהלי פורום מצויינים, אגב, מה אתה עושה בפורום הזה? זה פורום של מפלגת שמאל, אתה בכלל שייך לימין הגזעני. בוא אני יגיב לכל השטויות שכתבת: 1. ש"ס מסריחים יותר מיהדות התורה בגלל הנרגילה. 2. כן, ריאיינתי את גפני, אז פגשתי איש מיהדות התורה. למרות שאני תומך בביטול חוק טל ולא מסכים בהרבה נושאים עם גפני, אך חובה לציין שהוא ענה לי בצורה תרבותית ומנומסת. לעומתזאת, כל פעם שאני מנסה לדבר עם ש"סניק הוא מתחיל לצעוק ולקלל כמו מטורף. אגב, בהתחלה היו הרבה אשכנזים בש"ס, הרוב עזבו כשכמה יהדות התורה לאשכנזים. וגם היום דובר ש"ס, שהיא מפלגה ספרדית-מזרחית, אשכנזי. 3. יהדות התורה גונבים, אבל בסתר, ולא בצורה שש"ס גונבים. ש"ס לעומת זאת גונבים ללא הפסקה, בגלוי וגם ללא בושה. 4. לא פגשתי? לצערי אני מכיר הרבה ש"סניקים. רובם ימנים קיצוניים התומכים בהכנסת ערביים לגטאות. הם שחצנים כי הם חושבים שהם אלוהים. אמרתי, הם מסריחים בגלל הנרגילה. 5. ידועים הרבה דמויות מש"ס (ואפילו מנהיג שלה לשעבר) אשר נתפסו וישבו בכלא. זות עובדה שש"ס מורכבת מעבריינים. זוכר כשלפיד אמר ש50% מש"ס בעלי תיקים במשטרה ו 50% בדרך לקבל? ידעת מה חבר ש"ס הגיב? חבר ש"ס הגיב: "זה שהיו פעם מקרים פללים בש"ס...". 6. יהדות התורה לפחות מנומסים, ש"ס צועקים ומקללים בכנסת ללא הפסקה. 7. ש"ס מתנגדים לציונות, הם עד כדי כך גזענים עד שהם "מתנגדים לציונות כי את הציונות המציאו אשכנזים". הם אלה שהתחילו לומר: "אנחנו שונאים אשכנזים שמאלנים". ואני כבר מצטט לך אנשי ש"ס. 8. אוי נו, חוק טל שמעת? זה מה שנותן להם את הזכות לא לשלם מיסים ולא לעבוד, ומוזר שכל יום כל היום אצל הש"סניקים "יום נרגילה". 9. הוכחתי כבר קודם, יהדות התורה פחות גרועים מש"ס. על איזו גזענות אתה מדבר??? כלפי מי??? נגד מי??? עכשיו שתוק ולך תלמד חשבון.