קבלו משהו יפה

Haemek

New member
אדרבא, תן לנו מילים משלך, להם אתה

מסכים. הרי ציטוטים של הגזען הקטן. "ש"ס הרבה יותר מסרחיה מיהדות התורה" "יהדות התורה הרבה יותר תרבותים" "ופחות גנבים מש"ס." "ש"ס זו מפלגה שחצנית, גזענית ומסריחה" "כל מצביעי ש"ס הם חרדים אנטי-ציונים" "שלא משלמים מיסים ולא עובדים," "גם יהדות התורה. אבל יהדות התורה קצת פחות גרוע מש"ס." אני ממתין למוצא פיך.

EverMan

New member
במילים יותר נכונות ? ../images/Emo13.gif

ש"ס יותר גרועה מיהדות התורה. היא לא יודעת גבולות בדרישות שלה , היא יותר דורסנית , ופחות פלורליסטית. ש"ס אכן מאלו שיזמו את חוק טל. חוק טל , גם נוגד עבודה , לא רק גיוס לצבא. בנוגע לכך שכל מצביעי ש"ס חרדים אנטי-ציוניים ? זו פשוט טעות. אבל רובם לא ציונים קיצוניים

"העמק", שתוק כבר, קודם תלמד חשבון

אתה רוצה שאני שוב יעלה כאן את הלינק שבו טלמון סילבר הוכיח שאתה אידיוט במתמטיקה? גם ש"ס וגם יהדות התורה גרועים, אבל ש"ס גרועים יותר. אבל יהדות התורה לפחות שותקים בצורה תרבותית, ולעומת זאת ש"ס כל הזמן צועקים עם נרגילה תקועה בתחת באולם הכנסת. יש לנו שני מנהלי פורום מצויינים, אגב, מה אתה עושה בפורום הזה? זה פורום של מפלגת שמאל, אתה בכלל שייך לימין הגזעני. בוא אני יגיב לכל השטויות שכתבת: 1. ש"ס מסריחים יותר מיהדות התורה בגלל הנרגילה. 2. כן, ריאיינתי את גפני, אז פגשתי איש מיהדות התורה. למרות שאני תומך בביטול חוק טל ולא מסכים בהרבה נושאים עם גפני, אך חובה לציין שהוא ענה לי בצורה תרבותית ומנומסת. לעומתזאת, כל פעם שאני מנסה לדבר עם ש"סניק הוא מתחיל לצעוק ולקלל כמו מטורף. אגב, בהתחלה היו הרבה אשכנזים בש"ס, הרוב עזבו כשכמה יהדות התורה לאשכנזים. וגם היום דובר ש"ס, שהיא מפלגה ספרדית-מזרחית, אשכנזי. 3. יהדות התורה גונבים, אבל בסתר, ולא בצורה שש"ס גונבים. ש"ס לעומת זאת גונבים ללא הפסקה, בגלוי וגם ללא בושה. 4. לא פגשתי? לצערי אני מכיר הרבה ש"סניקים. רובם ימנים קיצוניים התומכים בהכנסת ערביים לגטאות. הם שחצנים כי הם חושבים שהם אלוהים. אמרתי, הם מסריחים בגלל הנרגילה. 5. ידועים הרבה דמויות מש"ס (ואפילו מנהיג שלה לשעבר) אשר נתפסו וישבו בכלא. זות עובדה שש"ס מורכבת מעבריינים. זוכר כשלפיד אמר ש50% מש"ס בעלי תיקים במשטרה ו 50% בדרך לקבל? ידעת מה חבר ש"ס הגיב? חבר ש"ס הגיב: "זה שהיו פעם מקרים פללים בש"ס...". 6. יהדות התורה לפחות מנומסים, ש"ס צועקים ומקללים בכנסת ללא הפסקה. 7. ש"ס מתנגדים לציונות, הם עד כדי כך גזענים עד שהם "מתנגדים לציונות כי את הציונות המציאו אשכנזים". הם אלה שהתחילו לומר: "אנחנו שונאים אשכנזים שמאלנים". ואני כבר מצטט לך אנשי ש"ס. 8. אוי נו, חוק טל שמעת? זה מה שנותן להם את הזכות לא לשלם מיסים ולא לעבוד, ומוזר שכל יום כל היום אצל הש"סניקים "יום נרגילה". 9. הוכחתי כבר קודם, יהדות התורה פחות גרועים מש"ס. על איזו גזענות אתה מדבר??? כלפי מי??? נגד מי??? עכשיו שתוק ולך תלמד חשבון.

Haemek

New member
כן, אתה יעלה את הלינק של טלמון

ציטוטים נבחרים של הגזען הקטן: "ולעומת זאת ש"ס כל הזמן צועקים עם נרגילה תקועה בתחת" "ש"ס מסריחים יותר מיהדות התורה בגלל הנרגילה" "כל פעם שאני מנסה לדבר עם ש"סניק הוא מתחיל לצעוק ולקלל כמו מטורף." "הם שחצנים כי הם חושבים שהם אלוהים" "אמרתי, הם מסריחים בגלל הנרגילה." איזה נרגילה???? "יהדות התורה לפחות מנומסים, ש"ס צועקים ומקללים בכנסת ללא הפסקה." "ש"ס מתנגדים לציונות, הם עד כדי כך גזענים עד שהם "מתנגדים לציונות כי את הציונות המציאו אשכנזים". הם אלה שהתחילו לומר: "אנחנו שונאים אשכנזים שמאלנים". ואני כבר מצטט לך אנשי ש"ס." "אוי נו, חוק טל שמעת? זה מה שנותן להם את הזכות לא לשלם מיסים ולא לעבוד," "ומוזר שכל יום כל היום אצל הש"סניקים "יום נרגילה" והפנינה של הילד הגזען: "על איזו גזענות אתה מדבר??? כלפי מי??? נגד מי??? עכשיו שתוק ולך תלמד חשבון." אכן, חינוך טוב קיבל הילד, והוא רק בן 15.

אוי נו, איזה אידיוט אתה

קודם כל כולם, תראו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=294&msgid=37874285 זה מה שהוא אמר לי כי אמרתי שאני שונא את הייטלר וכהנא. עכשיו קבלו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=294&msgid=37645203 כאן טלמון הוכיח ש"העמק" אידיוט מוחלט במתמטיקה. אוקיי, הוכחת שאתה אידיוט רק על ידי כך שאתה רק העתקת ציטוטים שלי - אז מה? ברגע שתגיב לכל אחד מהם באופן רציני יהיה לנו וויכוח אמיתי. כרגע אתה סתם מבלף.

Haemek

New member
ילד, אני לא רוצה לקרוא לך בשמות

אבל אתה עקבת אחרי הפוינטרים? יש לך בכלל מושג במה המדובר? ואני מניח שאתה יודע שאתה פוגע בכל חוקי הפורום עם כל כך הרבה קללות?

תפסיק לבלף

אתה סתם מעתיק קטעים ממה שכתבתי, כשתגיב לכל אחד מהם ברצינות נוכל לדבר.

Haemek

New member
כשתגדל תבין שכל שהייתי צריך לעשות

להעתיק קטעים. את הגזענות שלך הקוראים קראו בעצמם. ואתה עדיין לא מבין, נכון?

למעלה