קבלו משהו יפה

Haemek

New member
קבלו משהו עוד יותר יפה

"לא רק שהימין אוכל חיות, יש גם כמה ימנים קניבלים שאנחנו מכירים כאדולף הייטלר ומאיר כהנא שאוכלים גם בני אדם" זה הנוער שלכם. הרי הלינק

רגע, מה לא נכון?

כהנא והייטלר באמת קניבלים, בני אדם זה גם בשר, ותראה איך כהנא והייטלר מזילים ריר על דם בני אדם. זות גם עובדה שצמחונות וטבעונות היא בעיקר בשמאל. אגב, תראו איזה טמבל במתמטיקה העמק. לא רק שהוא ימני אשר שתיין תעמולה נגד השמאל בפורומים של השמאל, תראו איך בחור חכם מהשמאל בשם טלמון סילבר הוכיח ש"העמק" אידיוט: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=294&msgid=37645203

ובאותו הקטע אפשר גם להגיד

נניח ש...היה לו ריח נעים והוא היה מנומס..(נניח). אז זה שהיתה בהיטלר תכונה טובה לא פוסל אותה...(ומשום מה אני בספק אם הצמחונות שלה מקורה במוסר מפותח..משום מה)

סלוניק

New member
אני לא מעוניין לפסול צמחונות

אני בעצמי נמנע מאכילת סוגי בשר מסויימים. אני סתם לא אוהב את ההכללות שמקס מנסה לעשות, לפיהם יש טוב מוחלט או רע מוחלט.

Haemek

New member
הנה עוד משהו מפרי עטו של ילד בן 15

שכשיגדל, יצביע המערך. הלינק. מעניין מה ההורים עשו לו?

EverMan

New member
ברוב הוא צודק ../images/Emo3.gif

מלבד זה שלש"ס מצביעים רק חרדים
הייתי משתמש אומנם במילים אחרות , אבל ...

Haemek

New member
ואתה מנהל פורום ב"תפוז"?

אני ממש לא תומך של ש"ס. מה שמדהים אותי זו הגזענות הינוקה מהבית. בוא ונפרוט: "ש"ס הרבה יותר מסרחיה מיהדות התורה" - נעשה איזה מחקר השואתי? מה היה מדד הסרחון, באיזה כלים השתמשו? "יהדות התורה הרבה יותר תרבותים" - נעשה איזה מחקר השואתי? הוא פעם פגש משהומיהדות התורה? או שזה מה שהוא אכל בבית? "ופחות גנבים מש"ס." נבדקו תיקים במשטרה ונערך מבחן השוואה? "ש"ס זו מפלגה שחצנית, גזענית ומסריחה" - בזה הוא צודק? הרי יש כאן רק צרור של קללות על קבוצה שהוא בגילו בכלל לא פגש. "כל מצביעי ש"ס הם חרדים אנטי-ציונים" ??? הוא התבלבל עם נטורי קרטא. "שלא משלמים מיסים ולא עובדים," מאיפה זה? "גם יהדות התורה. אבל יהדות התורה קצת פחות גרוע מש"ס." - נעשה איזה מחקר השואתי? לא אמשיך הלאה. הילד ינק גזענות ושינאה עם החלב ועוד לפני שהוא נכנס לפוליטיקה המסריחה שלנו הוא כבר מגיע עם המטען הגזעני מסואב שלו וזה שמנהל פורום מטעם "תפוז" לא רואה זאת, זה לא לכבודה של תפוז.

EverMan

New member
זה נאמר בחצי ציניות העמק.

אני לא מסכים עם המילים שהוא השתמש בהם. אבל זה שש"ס עשקה את אוצר המדינה במשך שנים , זה דבר דיי ידוע.

למעלה