קבלו משהו חמוד....

PoshKale

New member
קבלו משהו חמוד....

זה סיפור קצר של ידידה טובה שלי, סיפור חמוד ללא המשך...תהנו. [חסר שלא]. יום אחד הלכתי ברחוב וניתקלתי באיש ורוד. ורוד מסמל אופטימיות אבל משום מה לא היה לו חיוך על הפנים. זה היה מוזר. ניגשתי אליו ושאלתי מה השעה. ``השעה שנפסיק לחשוב`` הוא אמר. השעה שנפסיק לחשוב?! על מה הוא מדבר? משכתי בכתפיי והמשכתי ללכת. לפתע ראיתי בצד הדרך איש אפור יושב על ספסל. הוא דמה שתי טיפות מים לאיש הורוד פרט לצבעו. התישבתי לצידו ושאלתי אותו אם אפשר להציע לו סיגריה. הוא ניענע את ראשו לסירוב. אז אולי תפוח, שאלתי. הוא הנהן לחיוב. נתתי לו תפוח והוצאתי גם אחד לעצמי. ככה ישבנו במשך רבע שעה. שני אנשים זרים לחלוטין יושבים יחד ואוכלים תפוחים. אנשים שעברו ברחוב הסתכלו עלינו במבט מוזר. כשסיימנו לאכול את התפוחים ניסיתי לפתח איתו שיחה.-שמעת מה קרה אתמול בגן החיות?, הוא ניענע את ראשו לשלילה. –הו, זה היה ממש עצוב ומרגש, הוספתי. פילה אחת יצאה מהכלוב ובדיוק עברה שם מכונית שדרסה אותה. הפילה היתה בהריון. בזמן שהמכונית פגעה בה הפילפילון הקטן עף מרחמה החוצה. אבל מה שהיה מרגש היה שבהיותה גוססת, הפילפילון הקטן התעורר…חי. מיד לקחו אותו כדי לגדל אותו אבל האמא מתה. האיש האפור פיהק. –אני רואה שזה לא מעניין אותך, אמרתי, מה כן מעניין אותך אדוני? שאלתי. הוא קם, חבש את כובעו והלך. איזו גסות, חשבתי לעצמי. הדלקתי לעצמי סיגריה וחשבתי על האיש הורוד שניתקלתי בו היום. למה הוא לא חייך?
 

עופרי-

New member
כל כך מציאותי!!

ומה שזה אומר, שצריך לקחת הכל בפרופורציה ושהכל יחסי. לי כשאין חיוך זה אומר שאני בקריזה או שאני עצובה. אני רוצה להכיר את האיש הורוד....אבל אולי בעצם זה מה שהסיפור אומר? שליד כל אחד יש איש ורוד, רק צריך להביט טוב טוב?
 

tairon

New member
חמוד הסיפור..

עכשיו אני מעבד את זה במוח או שלא התעוררתי או שלא הבנתי זה יבוא לי מתישהוא
 
זה ברור ש

בגלל הפילה הוא לא חייך גם במשהו שמח שפילון נולד הוא יגדל ללא אמא שלו אז בכל דבר אופטימי כמו פילפילון יש משהו שמונע את החיוך
 

aero-pooh

New member
:cool:

שלום לכם אנשים.. יצור חדש כותב לפורום שלכם.. הסיפור הזה נכתב בשעמום של שבת והוא נשלח לכמה אנשים שימשיכו אותו.. האנשים ששלחתי להם אותו שולחים לי המשכים וכך יש לי מאגר של סיפורים שנפתחים באותה התחלה, אך כל אחד פיתח אותם בהתאם לאישיות שלו. עד כה נשלחו לי שלושה המשכים- שונים לחלוטין אחד מהשני. אני שמחה שרק הפתיחה של הסיפור כבר נתנה לכם צורך לפרש את זה. מקווה שנהנתם מזה ומי שרוצה מוזמן להמשיך את זה לפי רעות עיניו. ואני שולחת את זה כתגובה ולא כהודעה חדשה כי זה מתקשר לסיפור עצמו שידידי פרסם פה.
 
למעלה