קבלו: מאמינים בני מאמינים עשיתי אותו לבד... לא כזה יפה אבל חפיף... קצת טעויות... אני ישתפר בעתיד....
H haiwe New member 23/1/06 #1 קבלו: מאמינים בני מאמינים עשיתי אותו לבד... לא כזה יפה אבל חפיף... קצת טעויות... אני ישתפר בעתיד....
ד דiד משה New member 23/1/06 #4 כשהעלת לפורום, היה לך משמאל להודעה באדום "קובץ MID", נכון? מקש ימני על זה - העתק קיצור דרך. אח"כ תעשה הדבק בהודעה. זה הלינק.
כשהעלת לפורום, היה לך משמאל להודעה באדום "קובץ MID", נכון? מקש ימני על זה - העתק קיצור דרך. אח"כ תעשה הדבק בהודעה. זה הלינק.
ד דiד משה New member 23/1/06 #7 יפה מאוד! קשה להנות מזה כששומעים דרך הפלא`. כשאהיה בבית אשמע באורגן. מה עם השיר השני שהעלת?
ד דiד משה New member 23/1/06 #8 יפה מאוד! קשה להנות מזה כששומעים דרך הפלא`. כשאהיה בבית אשמע באורגן. מה עם השיר השני שהעלת?
H haimwe New member 23/1/06 #11 השיר הקודם זה סתם מעפן... משהו שהמצאתי... איך אני מוריד לפלאפון?צריך לזה כבל??
נ נעמוש האחת New member 23/1/06 #14 זה יפה מאד!! איזה קול עשית במעבר?גיטרה חשמלית??פשוט שמעתי במחשב והמחשב הזה ממש מעוות את הקולות...ומה הוספת בסוף?ליווי של קול של אורגן ברקע?
זה יפה מאד!! איזה קול עשית במעבר?גיטרה חשמלית??פשוט שמעתי במחשב והמחשב הזה ממש מעוות את הקולות...ומה הוספת בסוף?ליווי של קול של אורגן ברקע?