קבלו בתשואות את אייר איתן!

קבלו בתשואות את אייר איתן!../images/Emo47.gif

שנולד לו הבוקר לשמחת לב כולנו. ענת קצת מטושטשת ומאוד כאובה ועם הקו הגרוע לא הצלחתי לשמוע אותה היטב אז אין לי הרבה פרטים. ההסבר המקוצר שקיבלתי לשם אייר הוא: א' לאיתן י' ליפתח ר' לרפי ובכלל, זה שם של טייסים.
אז שיהיה המון מזל טוב למשפחה המאושרת.
אוהבת אתכם מאוד!!!!

ווהו!! מזל טוב!!

לא הקדמנו ביום? מזל טוב למשפחת איתו על כל שלוחותיה, מזל טוב לענתי שלנו שהצטרפה למועדון ה"אמא לשניים", ומזל טוב לנו, משפחת הפורום, על התוספת החדשה והללא ספק יפה ומוכשרת כאחיה הגדול!

חן123

New member
מזל טוב, אייר!

וואו, איזה התרגשות! מזל טוב לאייר, לענת, לרפי וליפתח המון אושר ובריאות לכולם חן

מזל טוב ../images/Emo28.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

אני שמחה ומתרגשת יחד איתך, ומקווה שהפעם היה יותר קל מבפעם הקודמת, למרות הניתוח. מעבר לזה, אני רואה שנוצרה כאן כבר קליקה קטנה של ילדים עם שמות של חודשים, מה שאני כמובן מעודדת ושמחה (רק לא מרחשון) אני אמצא את הטלפון ואתקשר

neta2

New member
וואו איזו התרגשות../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif

מזל-טוב למשפחת איתן המורחבת. ברכות לענת, רפי ויפתח. מאחלת אושר רב ואהבה גדולה. ממש מאושרת שעבר בשלום!

מזל טוב ענת!

איזה יופי שאת אחרי... הנה הוכחה שגם דבר מתוכנן הוא ממש לא כזה! ענתי, מאחלת לך התאוששות מהירה מהירה ולכם משפחה יפה, רק אושר ונחת מהטייס הקטן והגדול. מותר לשאול איך ההגיה של השם?

ronylew

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב להולדת אייר

אושר ובריאות למשפחה המורחבת נשיקות רוני

נקראתי לברך את המשפחה שהתרחבה

אז חיכיתי וחיכיתי מאתמול מהרגע שהודעת על ירידת המים וריחפתי לי מעל בית החולים בציפיה לרך הנולד והנה הגיעה הבשורה: איירנולד
מברכת אתכם בהמון
ברגע משמח זה בו המשפחה התרחבה.
של פייה

מתרגשת עד קצה האוזניים../images/Emo24.gif

מזל טוב לענת האלילה, לרפי המקסים וליפתחוש האח הגדול. כמה כייף לקבל לחיכנו את מחמוד החמוד
, שקיבל שם מיוחד ויפה
. התאוששות מהירה, ענתי.

למעלה