קבלו ביקורת

willo1

New member
../images/Emo45.gif

האמממ בואו נגזים? אני לא מבינה למה כל כך אוהבים להשוות אותם.. לא שי לי משהו נגד בניון חלילה וחס.. אבל.. פשוט.. לא ברור העניין הזה..

יש ביניהם דמיון

אבל ברור שעמיר בניון, עם כל הכבוד, לא היה ולא יהיה יודה. יש לי את הדיסק החדש של בניון והוא נחמד, לא חרשתי עליו יותר מדי, יש בו כמה שירים יפים אבל יש גם שירים שאני לא יכול לשמוע, לעומת פוליקר שאפילו השיר שיהיה פחות אהוב עלי באיזשהו דיסק- אני לא אפסיק לחרוש עליו. ההגשות הקוליות שלהם שונות ואת בניון, אם היינו לפני 10 שנים, אף אחד לא היה שומע והיו מחשיבים אותו לעוד זמר מזרחי מתבכיין (למרות שיש בו בהרבה יותר מזה). החברה נפתחה לכל מיני סוגי מוזיקה ועמיר בניון הרוויח מכך, כי גם יש לו קול שונה, מילים יפייפיות וגם לחן נהדר. הבקורת קטלה אותו שלא בצדק- אף אחד לא ציפה ממנו להיות פוליקר הבא. כולם מנסים להשוות או להכתיר לפוליקר כאלה שיידמו לו, כאילו שיודה שלנו נעלם ולא ייצור יותר. פוליקר הולך להפציץ, לחדש ולהתחדש כל חייו. יחד עם יעקב המתוק. :)

ספי סול

New member
את עמיר אהבתי בדיסק הראשון שלו

אח"כ הוא התחיל להתבכיין יותר מדיי למרות שאהבתי את שלכת ועמוק בליבך ניגונים של שמחה ופה ושם כמה יצאיות מוצלחות אבל בסה"כ אין לו הרבה שירים יפים!!! הדיסקים של שלכת ואותו מקום אותו הרוח לא שווים לשמיעות וחרישות יש לי את הדיסקים ולא התלהבתי מהם...רק הראשון שלו טוב!!! ככה שבדיסק האחרון כבר התייאשתי ממנו ולא שומע אותו...

gadoso

New member
לדעתי

יש משהו גדול מאוד במה שכותב הביקורת שמה אמר.... בניון עם שני הדיסקים האחרונים שלו היה פשוט תותח! היו לו לפחות שני שירים שהיה אפשר לשמוע אותם ולהגיד "וואו"! גם מילים מדהימות וגם לחן שתפור על כל מילה ומילה בשיר. רק בדיסק האחרון הוא משעמם ובנאלי,הורדתי משמה כמה שירים אז אני יודע חח!:) ובקשר לפוליקר,איתמר,הוא אומר שמה שפוליקר לקח מוסיקה יוונית והפך אותה למעין ישראלית(בקישור אם אני לא טועה שאתה הבאתה,שלקראת ההופעת אנפלאגד הוא גם מסביר למה),ובניון לקח מוסיקה "ערבית" והפך אותה לישראלית. ובדיסק הזה הוא באיזה שהוא מקום שינה כיוון,וזה גם לא "ערבית" וגם לא ישראלית.

למעלה