קבלו את ה-MVP - סטף קרי

חחח מאז ימי גיימר אתה מכריז את זה :)

אני חייב לבדקות את אמינות עילוי הקליעה שלך יום אחד :)

rapgamer4ever

New member
תגובה

1. אם היו קולעים בעבר שלשות באחוזים מספיק טובים גם היו לוקחים הרבה יותר שלשות. קרי קולע ב-45% משלוש ואם הוא היה מתמודד מול שומרים שלא שמים בעדיפות ראשונה לקחת ממנו את השלשה הוא גם היה עושה 50 ו-60 אחוז. בירד ורג'י מילר לא היו מספיק טובים כדי שכל המשחק של היריבה יסוב סביב השאלה איך מונעים מהם sliver of daylight. אם הייתה להם את היכולת של קרי הם היו זורקים אפילו יותר ממנו, לפחות עד שההגנות היו מבינות שיש להן עסק עם משהו מיוחד ושהאחוזים פה לא יתיישרו למטה.
&nbsp
2. קאץ' אנד שוטר לא מחויב לעלות לזריקה בכל פעם שהוא מקבל את הכדור אלא רק כשהרגליים שלו כן ישרות ושווי המשקל שלו כן כמו שצריך ויש לו מבט טוב. המשוואה בין השלשות של קרי לשלשות של רג'י או ריי אלן היא פשוטה- רוב השלשות שקרי לוקח הן contested, רוב הזריקות שהם לוקחים הן פנויות. קליי תומפסון קלעי אדיר ולפי כל מדד שתבחר הוא שלשיונר יותר טוב מרג'י מילר ובטח שיותר מבירד ופטרוביץ' שהשמות שלהם לא באמת שייכים לדיון. בכל זאת יש הרבה שחקנים שמסוגלים לעשות את מה שתומפסון עושה, ביעילות דומה או נמוכה קצת יותר. אף שחקן בהיסטוריה של הליגה לא עשה את מה שקרי עושה כי לאף אחד לא הייתה את היכולת לשחרר את הכדור כל-כך מהר תחת שמירה.
&nbsp
השורה התחתונה היא כזאת- קרי לא נופל מאף שלשיונר באף תחום. הבנאדם קולע 48% משלוש בקאץ' אנד שוט ו-42% בשלשות פול אפ. ריי אלן לא יותר טוב ממנו בכלום, הוא פשוט מסוגל להתחרות בקרי ביציאה מחסימה ולא מסוגל להתחרות בקרי במה שמייחד את קרי מכל שחקן אחר.

וכל זה בנוסף לעובדה שהשיא שלו עוד רחוק לדעתי

לפי דעתי שיא איכות הקליעה שלו יגיע בגיל 32-33 משמע לפחות עוד חמש שנים.
&nbsp
זה מלחיץ אותי לחשוב לאיזה רמות הוא עוד יכול להשתפר.

BeniTaz

New member
לדעתי ללא ספק

אני לא מתייחס בכלל לאחוזים. השחרור המהיר, היכולת לקלוע מכל זווית, מכל מרחק בכל צורה ובתנועה, הקליעה למרות השמירה במצבים קשים.. האחוזים זה רק הבונוס. אני לא ראיתי דבר כזה בחיים.

למעלה