קבלו איזו כתבה מרושעת על התימניות

SHIRLY28

New member
היא צודקת ב 100%

לא מבינה מה כולם מתלהבים מצמד הרעשניות הוולגריות האלו.

איך אפשר להשוות בין מעיין חודדה ואתי חזן

לתימניות המקסימות ? התימניות תקפו מישהו ? התימניות עשו רע למישהו ? להיפך הם רק עוזרות ומפגינות טוב לב אז הן קצת קולניות אז מה ?

SHIRLY28

New member
קולניות זה רע, קולניות זה מביך

אני מניחה שרוב הטוקבקיסטים גם בעד דודו אהרון, אז? זה אומר שהמוזיקה של דודו אהרון היא פאר היצירה?

באמת כתבה גרועה

בהתחלה גם אני הייתי בספק לגביהן, ואמרתי לעצמי שאם הן יתבררו כערסיות, אני אתעצבן. מסתבר שהן יותר כמו גירסה מזרחית של חנה ומרגלית מהעונה הקודמת (שגם הן היו פייבוריטיות גדולות שלי ומצחיקות). מי שלא ראה את התוכנית עלול לחשוב שהן הלכו מכות עם מישהו, כשבעצם ההיפך הגמור הוא הנכון - הן אלה שניסו לפייס בכל המחלוקות.

חחח מה הקשר, גם אני תימני.

גם עפרה חזה שושנה דמארי דפנה דקל הראל סקעת אורנה דץ (חצי) גלי עטרי דנה אינטרנשיונל, ועוד רבים וטוביםם חחחחחח

retard boi

New member
מסכים חלקית

השוואה למעיין חודדה היתה די תלושה כי חודדה, מעבר להיותה סטריוטיפ למזרחייה בורה, היתה גם אשה נוראית ולא יציבה בנפשה. אבל אני כן רואה את הנקודה של הכתבת כאן. מהצד, לי נראה שאוסנת וכרמית הונחו להתנהג באופן מסוים וזה יוצא מאוד מלאכותי ומתוסרט. זה כאילו משהו בהפקה החליט ללהק את הגרסה המזרחית של חנה ומרגלית ורק במקום צ'יק צ'יק צ'יק יש קולולו ובמקום שירי ארץ ישראל יש מזרחית לייט. שמפרידים את כל הרעש רקע שהן עושות ומסתכלים על הרגעים שבהם הן לא משחקות דמויות ובוחנים את צורת ההתנהלות שלהן ניתן לראות שהן בסה"כ בסדר גם כאנשים וגם כמתמודדות ואין לי טענה כלפיהן ברמה הזו. מה שמפריע לי זו ההקצנה הגרנדיוזית של מה שמי שהביא אותן לשם הגדיר כ "עממיות". זה נראה מזויף ומציק בעין (ובאוזן), אף אחד לא באמת מתנהג ככה, זה נראה רע. מעבר לסטריוטיפים האחרים. צר לי אבל סטיגמות קיימות מסיבה מסוימות. תמיד אפשר למצוא את היוצאי דופן אבל רוב הכדורגלנים הם לא מבריקים במיוחד וחלק לא זניח מהם יוצאים עם דוגמניות. לא צריך להתייפיף על יתר המידה.

מסכימה

בכתבה מוזכר רק צד אחד של התימניות שגם לי זה מפריע, אי אפשר להתעלם מהרגעים האמיתיים שלהן שהן לא משחקות ב"תפקיד התימניות" ולגלות נשים טובות עם מלא שמחת חיים.

למעלה