קבלו אותי

קבלו אותי

שלום, אני חדש בפורום, אני מטורף על משינה!!!!!!!! משינה זה החיים שלי..... אני מקווה שתקבלו אותי לקהילה שלכם.. אגב, אני עוד מעט בן 18 מירושלים. דני- השיר הכי יפה שנוצר מאז ומעולם במדינה הזאת!!!!! (אחרי "ואנחנו שניים")

איז

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

יש "מסורת" כזאת בפורום, שכל מי שמצטרף כותב את חמש השירים של משינה שהוא הכי אוהב... אתה מוזמן גם לכתוב את שלך.

רק 5???

זה לא מספיקקקקקקקקקק אני אנסה... 1-ואנחנו שניים: שיר האהבה הכי טוב שיש!!! 2-דני. 3-עתיד מתוק. 4-בן המלך. 5-למה לי פוליטיקה עכשיו. אבל זה לא פייר!!!!!!!!!!!! אני אוהב את כולם..... קניתי מערכת לאוטו שעלתה לי 8 אלף שקל, ורק משינה מנוגנת במערכת הזאת... אני עובר בכביש כולם מסתכלים עליי בתדהמה... ("יש לך מערכת כזאת ואתה שומע משינה?!, שים טראנסים!!!!") חחחחחחחחח, אין על משינה!!!!!!!!!!

אני מסכים בהחלט ...

אין מצב לטראנסים כשיש משינה... ולדרג רק 5 זה פשע ... אבל את מה שיש לך עם התדהמה אני מכיר ... אין כמו לעמוד ברמזור עם "בלדה לסוכן הכפול" בפול ווליום ופשוט לשיר בקולי קולות (בלי עין הרע יש לי קול שמרעיד בתים ) ועל ידך עומד "ערסמוביל" עם שני חבר´ה וטראנסים .. ואתה נגנב כי אתה רואה שיוצא להם ורידים מהעיניים ... ביי ביי .. רוקד עם מכונות (ועם סקסופון טנור)

זה מצחיק

וואלה אחי זה מציק... אמערכת שלי באוטו (חדשה, פצצה!!!) יש ווליום כזה חזק ששומעים אותה כמה מאות מטרים טובים.... וזה מצחיק שמסתכלים עלייך ברמזור ערסים... למרות שאני אוהב מוזיקה האוס, דיפ האוס יותר נכון, אבל אני שומע משינה יותר... בכלל, חברים שלי מתחרפנים באוטו, לא רוצים לנסוע איתי יותר... (ביננו, מה הם מבינים???) ברחובות שלנו- גם שיר ענק!!!

רק שתדע

אני אחראי לזה ש... א. חצי חדרה כבר מכירים בע"פ את הדיסק השני (ע"ע פול ווליום בעיר) ב. כל החברים שלי נוסעים איתי ושרים בקולי קולות משינה (כולם כבר חרשו (בעזרתי ובעזרת המערכת באוטו כמובן) את הדיסק הזה ... ) ג. מחובתי ככוהן משינה להביא לעם את המסר הידוע : " רק אני ואנוכי נורמלי מכולם ... בתחבורה הציבורית נוסע אל הים כשאנה נוגעת בשמיים ויוסף האיום איתה במכונה הרוקדת... " או בקיצור ... משינה RULEZ !!! רוקד עם מכונות (וסקסופון טנור)

ברוך הבא

ואהבתי את הדיון שלכם על המוזיקה במכונית. איפה בירושלים אתה נוסע עם משינה בפול ווליום? גם אני ירושלמי. מה שאתה אומר, רוקד עם מכונות, זה שאם אני הולך לחדרה וצועק "היה שעות אותה" יהיה מישהו שיצרח לי חזרה "הוא מתדלק" ?

sherennn

New member
נראה לי שהוא התכוון דווקא..

לדיסק השני של ההופעה.... הוא דיבר עליו די הרבה..... האמנם?

אופס טעיתי

חשבתי לרגע שהתכוונת למשינה 2 ולא לדיסק 2 של ההופעה. משינה 2 מומלץ בטירוף - מעבר להרי העמלק שיר ענק שנדגים את הציניות של שלומי ברכה שבנתה הרבה מהמוניטין של משינה.

אני ממש חייב לקנות אותו!

יש שלושה שירים של משינה, שאני, כן כן, מעולם לא שמעתי. "מעבר להרי העמלק" "למטה נרד" "שט אלייך" המממ שלושתם נמצאים שם? וואי אני מרגיש ממש בור...

sherennn

New member
../images/Emo41.gifברוך הבא../images/Emo70.gif Welcome ../images/Emo41.gif

ברוך הבא!!! גם הירושלמים פה מתרבים.........
קריית אתא מרגישים איום...(??) בכל מקרה........ שוב ברוך הבא!!! ד"א... איך קוראים לך?

N a V e

New member
קרית אתא זה לא מה שהיה

רוב החברה פה מוכיחים חוסר רצינות שלא נמצאים פה בקביעות... אגב ברוך הבא...!

תודהההה ו...

תודה רבה לכולכם על קבלת הפנים.... ממש אחוות משינאים.. :) למי ששאל קוראים לי אמיר, בן 18, ירושלים- פסגת זאב. מקווה להעביר איתכם המון זמן של אהבה ללהקה הגדולה בכל הזמנים... (כולל ביטלס)!!!

שלומ שלומ :)

חיחי עוד ירשולמי
פצייצ
חיחי ועוד פסגת זאב? טופ אמ אני יעבור ליד התיכונ וישמע משינה אני יעצור ואתכ להגיד שלומ
כל מקרה ברוכ הבא איש
ממ אני רוני הלימפית
מקווה שתהנה פה
יומ טופ יקירי
קוואק

חיפושית

אחותי, יש בעיה אחת, אני לא לומד בתיכון בפסגה.... אבל לא משנה... בכל זאת, נעים להכיר אותך!!!! אמיר

למעלה