קבלו אותי

NightElf

New member
קבלו אותי ../images/Emo24.gif

לאחר שהמנהלת החביבה שלכם "המליצה" לי על הפורום בחום, החלטתי לקפוץ לביקור
ואיך אפשר בלי שרשור תלונות
לפחות לעובדים בשירותים פרונטליים
השבוע לקוח אחד שאל אותי "למה אני לא מחייך", כאשר הוא היה עם פרצוף רציני יותר מאשר מורה לספורט בריצת 2000!
וזה סתם היה מרגיז כאילו אני חייב לחייך לכולם כל היום עד שאני אקבל נקע בשרירים
קרה לכם שלקוחות שאלו אתכם למה אתם לא מחייכים? כאילו שזה חלק מהמוצר? ומה עשיתם בנושא?

NightElf

New member
אופס ../images/Emo9.gif

זה היה שבוע שעבר אומנם, אבל הכוונה נשארת!

amphd

New member
קודם כל ברוך הבא

בשירות הטלפוני אין את עניין החיוך אבל יש את ההערות על עייפות לקוחות ששואלים אם אתה ישן?(איך אשן עם הטלפון מצלצל כל הזמן???) או אם אני עייף? (לא עייף משועמם!!! נראה אתכםם עונים אותה תשובה לאותה שאלה במשך 5 שעות!!)

באמת הגיע הזמן

כבר חשבתי שלא תבוא לעולם
לגבי החיוך... באחת הפעמים הבודדות שלא חייכתי, אדיוט אחד שיכול להיות אבא שלי שאל "למה את כזאת רצינית? עוד לא סיימת את כל השיעורים לחופש?" (זה היה כשהייתי לפני גיוס...) אחר כך הוא ראה אותי מחייכת ללקוח אחר, עזב את הילדים שלו ובא במיוחד להגיד "איזה יופי, את מחייכת לפעמים"...

NightElf

New member
גם לי עשו את זה!

ועוד כשהייתי אחרי משמרת כפולה, איזה לקוח משועמם שאל למה אני כזה רציני (כי הייתי עייף כאילו דה
), אז כאשר הוא שאל למה אני רציני, פשוט "שפכתי" עליו את ליבי שאני כבר מהבוקר (היה כבר ערב) בעבודה, אז הוא פשוט הנהנן ושתק

ברוך הבא ../images/Emo140.gif

מעולם לא שאלו למה אני לא מחייכת אבל שאלו אותי למה אני עצבנית (אני? עצבנית?? מה פתאום!! בטח עצבנית!! נראה אותך קם ב 7 בבוקר ביום שבת ללכת לעבודה של 12 שעות!!)

IdanXP

New member
יש דרישה כזאת

פעם עבדתי בחנות (מטעמים שונים, לא אחשוף את שמה - אבל זאת רשת גדולה), שאחת הדרישות של המנהל מאיתנו העובדים הייתה שנחייך לכל לקוח שאנחנו נותנים לו שירות. היה מצחיק לראות איזה עובדת שהגיעה איזה בוקר בוכה ועצובה כי קרה לה משהו בבית, וכל לקוח שהגיעה אליה היא נתנה לו כזה חיוך ענק (ומזוייף). הכל עושים בשביל למכור יותר.

למעלה