קבלו אותו! spider78 ...

spider78

New member
ילדי הלילה

ילדי הלילה ,עוד לילה לבן עוד לילה ללא עצימת עיניים,עוד לילה של כאבים,כאבים,לילה ארוך מחכה לי,לילה של מחשבות,רגשות שכל רגע עלולים לפרוץ החוצה,געגועים,געגועים,לעידן התמימות,תקופת היחד כולם אוהבים את כולם,כולם עוזרים לכולם,ואני לתומי ממשיך עם הנאיביות כמו טמבל שלא מבין את העולם,אבל מצד שני מבין אותו יפה,רק לא מקבל אותו כמו שהוא, אני כבר לא יודע מה לכתוב אני חנוק בפנים,הרגשה של מליוני סכינים שננעצים לי בלב,ואני שותק,לא אומר מילה,מבחוץ הכל טוב הכל עשר,אבל בפנים אכול אכול,מכאב,מתסכול,אני כותב ונחנק,רק לפני כמה חודשים הייתי מלא שמחת חיים,אופטימי,(לא שהיום אני לא. טיפה פחות אבל מאמין שיהיה טוב), סך הכל רוצה לחיות,לנצל את מה שהחיים מציעים לי,רוצה לאהוב,ולהיות נאהב, נראה לי שזו מותרות בימינו,להיות נאהב,לאהוב,עם יש לך אתה שווה,עם אין לך,שב בשקט ועל תפריע,נמאס לי לחיות לפי מוסכמות,לחיות בגלל "שככה צריך" בגלל "שככה נהוג" דייי רוצה לחיות וזהו להנות מהחיים כמה שיותר,אבל כנראה שלמעלה מתכננים לי דברים אחרים החברה שם.אתם בטח קוראים את זה וחלק יגידו."מה יש לו זה?" מה הוא איבד? הוא שרוט אה? וחלק אולי יגידו ואללה הוא צודק,מי יודע יכול להיות.חברים זה לא חברים,אפילו משפחה כבר לא משפחה,הכל משתנה לי מול העיניים,הכל נהייה קריר,(ועוד עכשיו עם החורף שמתקרב לו בכלל,קור כלבים.),אל תבינו אותי לא נכון ילדי הלילה, זה הכאב מדבר,התסכול צועק,והפחד צורח לי בפנים,ממה הפחד? לבד לא רוצה להיות לבד,אני לא איש של לבד,אוקיי חברים די לבלבל לכם את המוח הרי אני חדש כאן,וזו לא התחלה מי יודע מה,אבל זה יעבור לי,פשוט רציתי לשתף מישהו עם מה שמתחולל לי בפנים,בנשמה,הרי מה אנחנו בסך הכל נשמות,ילדי הלילה.. אני מאחל לכם לכולכם,לילה טוב לישנים,ולאלה שערים,ורק טוב ואושר לכולכם. ממני אליכם, אילן/spider

spider78

New member
גרבר

חברה זה הולך להיות הלהיט הבא גרבר מיוחד במינו.

spaider-../images/Emo7.gifוברוך הבא../images/Emo24.gifנשמה.

קראתי פעם . פעמיים , שלושה שלחתי לך כמה מילים במסר . כן זה אמת מה שאתה רשמת . אני בכלל לא חושבת שאתה שרוט דפוק או כאלו אתה בחור אמיתי שכותב את מה שאתה מרגיש. אנחנו תמיד צוחקים אה? חושבים שאנחנו הכי מאושרים .... או יותר נכון" אני אף פעם לא בוכה זה אלוהים שמשתמש בדמעות שלנו כדי להוכיח לנו שהעולם לא ממש מושלם" כן עצוב להיות לבד, לא רק לך לכולנו . עוד לא הכרתי בן אדם שהבדידות היא ממש עושה לו טוב ומנעימה לו את הזמן. אבל צריך תקווה חיוך אופטימיות . אני יודעת את הכאב שלך אני שומעת בדיוק מאיפה כתבת את המילים האלו, הרכות , החמות , הקשות הכואבות אלו ששורפות את הלב מבפנים . את החורף הזה נעבור כולנו יחד, בשלום בכייף. הגשם הוא הדמעות של אלוהים הנה עכשיו אני שומעת את אלוהים צוחק.... {?

מצוין אילן אתה לומד כמו שצריך הלואי

עלי ככה ללמוד מהר שתהיינה לך חלומות הכי נעימים ותקפוץ לביקור כי אנחנו שכנים חצי שכנים ולא ידעתי מאומה .

קשה להתעלם spaider עוד כמה מילים

ילדי הלילה ,כמה שהמשפט הזה נכון . אני הייתי "שם " אני מבינה....... יודעת ושומעת מאיפה אתה כותב. יודעת מאיפה המילים האלו ניכתבות , מכירה את ההבעה כשכותבים את זה את אשר בלב, בנשמה, את התריס והחלון שיורד ונדימה כי זה סוגר לנו את כל החיים מול העיניים , זה קשה זה כואב. אני ממש ממש לא חושבת שאתה שרוט או כמו שכתבת. אני יודעת שאתה בן אדם רגיש עם נפש ונשמה עדינה שלא בורח מהמציאות אתה תכלס כאן ועכשיו , במקום שאתה דרוך מה שאתה מרגיש את החולשה את הדמעה שעומדת להתפרץ .,, ופשוט כותב את זה . אין דבר יותר אמיתי וכנה מהדרך שבה אתה כותה את הדברים . והחורף הזה שמגיע כל יום יותר ויותר, הוא יהיה חזק והברקים,,, מזכירים איך היינו ילדים וקפצנו בתוך שלוליות למרות שאמא לא אהבה שאנחנו נירטבים... וכל פעם שאנחנו שומעים את הגשם על החלון זה מכאיב זה זכרונות זה כמו מאין יאוש- אפילו שאני מאודדדדד אוהבת את החורף . אז למה "זה" ברח ? למה זה ניסגר כמו נר שכבה? וכל השאווה שדועכת מטטפטפת לי בתוך הלב שורפת אותי , לאט לאט לאט. כשיש יום יפה אני הולכת לאחד החופים בחיפה וכותבת שם שיר או שנים או את מה שאני מרגישה. יושבת שם לבד באותו מקום ששיך רק לי שמכיר אותי כבר שנים , אפילו הדייגים הם חברים טובים שלי אתה יודע? והם יודעים שבאתי להתפרק , לכתוב לשמעו את הים , ולא אומרים דבר. אולי זה ישמע דפוק אבל אני שומעת את הגדלים ואת הדגים ביחד. אני יכולה להמשיך לכתוב עד אין סוף מה שרציתי להגיד לך שעכשיו כשישבתף בחדר שלך בחושך בשקט שמעתי את הצרחה הזאת של הנשמה והנשימה מי כמוני מכרה את זה? אני כאן תמיד , כאן ובמסרים אם אתה רוצה אלין.

girl111

New member
ספיידר...כשקראתי את הודעתך

נזכרתי בדברים שרציתי לשכוח (מן הסתם). גם אני ידעתי כאלה לילות, של כאב, תסכול וצער. אני כ"כ מבינה את הכאב הזה אני לא יודעת מה קרה לך שאתה מרגיש ככה, מה עבר עליך... אני רק יודעת שהרגשתי פעם את הכאב הזה, הכאב החד, החותך והחונק. מאחר ואני לא יודעת מה קרה, מה עבר עליך, אני לא יכולה לומר כלום (גם אני חדשה כאן, אולי סיפרת לפורם מה קרה, אבל אני נכנסתי רק היום לכאן). וגם.. אם הייתי יודעת, גם לא היה לי מה להגיד.. חוצמזה שהזמן עושה את שלו.. והכאב עובר. כמה שזה נשמע בנאלי זה נכון.ואם תרצה לדבר,אני כאן (כל עוד המרצה לא לוקח לי את המחשב)
אני מקווה שאחרי הלילה, יבוא בוקר נפלא

gilshl

New member
אמנם באיחור אבל בטוח ששמעת את השיר

מליון פעמים תקרא את המילים ותפנים, One Is it getting better Or do you feel the same Will it make it easier on you Now you got someone to blame You say One love One life When it´s one need In the night It´s one love We get to share it It leaves you baby If you don´t care for it Did I disappoint you? Or leave a bad taste in your mouth? You act like you never had love And you want me to go without Well it´s too late Tonight To drag the past out Into the light We´re one But we´re not the same We get to carry each other Carry each other One Have you come here for forgiveness Have you come tor raise the dead Have you come here to play Jesus To the lepers in your head Did I ask too much More than a lot You gave me nothing Now it´s all I got We´re one But we´re not the same We hurt each other Then we do it again You say Love is a temple Love a higher law Love is a temple Love the higher law You ask me to enter But then you make me crawl And I can´t be holding on To what you got When all you got is hurt One love One blood One life You got to do what you should One life With each other Sisters Brothers One life But we´re not the same We get to carry each other Carry each other One One מזהה, בטוח שכן, אז איש המסר כאן הוא: אל תזחל בשביל אהבה, כי אהבה היא דבר יפה, כמובן שאנחנו מתנסים גם בקשרים רעים, כולם כאן התנסו, אם זה אתה אם זה אני או אם זה ההיא ואפילו ההוא, הקטע כאן הוא לא לבטל את עצמך, מנסיון אישי זו תקופה קשה ואל תעשה שטויות, מכיר את ההרגשה של ריק מוחלט בנשמה, תן לזה זמן, נדוש אבל באמת תן לזה זמן, תתנתק מהעולם הפיזי, צא למסע בתוך נשמתך, הייתי במסע זה חזרתי לא מזמן, לוקח זמן אפילו יש כאן נוסחא פסיכולוגית, פסיכולוגים אומרים שזמן ההתאוששות(המסע הפנימי) לוקח חצי מזמן הקשר שבוא נפגעת, כן נשמע טיפשי אבל זה היה אצלי, זה היה אצל חבר שהתחתן כבר, זה היה אצל ידידה שלי, כך שאני מאמין שזו נוסחא יחסית מדוייקת למרות שהפסיכולוגיה היא מדע לא מדוייק.

למעלה