קבלוווווווו

dilan angel

New member
בדיוק באתי לשים את זה../images/Emo70.gif

------------------------------------------------------------------ בילי בוב ת'ורנתון יצא לתקשורת השבוע בהצהרות שהפרידה מאנג'לינה ג'ולי הייתה לגמרי באשמתו. "שום דבר לא קרה באשמת אנג'לינה וזו כל האמת", סיפר השבוע למגזין דטה-לין. ת'ורתון נשמע משכנע והרבה יותר חיובי, כשהוא מדבר על "אנג'י", או על היחסים שהיו ביניהם. השניים נפרדו ב-2002, אחרי מערכת יחסים דביקה ומתוקשרת, בה הם קעקעו כתובת משותפת (ששניהם כבר הספיקו להסיר בלייזר), נתנו אין סוף ראיונות פרובוקטיביים לתקשורת (מרוב סקס, זה כבר כמעט יותר מידי", סיפר פעם ת'ורתון באחד הראיונות) והגרוע מכל - הם נתנו זה לזו שרשרת עם בקבוקון המכיל את דמו של האחר (ג'ולי זרקה את שלה ות'ורתון טוען כי שרף את שלו). "אני מאמין באהבה", סיפר ת'ורתון. "אנג'י הייתה היחידה שנתנה לי צ'אנס אמיתי לאהבה ואני הרסתי את זה". ת'ורנתון טוען בתוקף כי אינו לוקח את האשמה רק כדי לצאת גבר, אלא בגלל שזו האמת, "קמתי והלכתי והשארתי את המערכת יחסים הזו פתוחה ומעורערת", הסביר. "פחדתי ממנה. אנג'י כל יפה, הרבה יותר ממני. היא גם חכמה מידי בשבילי, הרגשתי כזה קטן לצידה". לדבריו של ת'ורנתון הוא וג'ולי החלו לפתח ידידות חמימה, והוא החל לבלות זמן עם בנה המאומץ בן השנתיים, "עכשיו הכל שקט ורגוע בינינו", סיכם. ------------------------------------------------------------------------ כמה שהקקי צודק

dilan angel

New member
יוווו אם היא חוזרת אליווווווו

היא פשוט אטומה
הבנדאם בגד בה מליון פעמים+זה שהיא תפסה אותו על חם בחיים לא הייתי חוזרת אליו עעעע ושלא יתקרב למדוקס(
)

Im The Sun

New member
ושכבר חשבתי שהיא מושלמת...

למה היא עושה את זה? נראה לי שאנג'לינה חזרה(?) לסמים

Im The Sun

New member
../images/Emo16.gif לאנג'י של פעם..

חחח כבר קברנו אותה אה? תראו, מה שרשמו שם זה לא ממש אומר שהם חזרו או משהו, רק שבילי לקח את האשמה על המצב. התמונה היא תמונה ישנה ככה שלא נראה לי שאנג'י חוזרת אליו.

אני יודעת שלא חזרו..

סתם נראה ליח התכוונו פה לרעיון שאם הם היו חוזרים.. או לפחות ככה ני הבנתי

למעלה