קבלוווווווו

קבלוווווווו

ניקולה אוהבת להסתובב עם בריי מווסטלייף וקרי אישתו המושלמת ויודעת באיזה מועדון תמיד אפשר למצוא את ווסטלייף חחחחחח "Whenever we're in Ireland we only have to set foot in a certain club and we know we'll see them." So says Girls' Aloud member Nicola about the Westlife boys. When asked in a recent interview who they liked to party with, the band's red-haired singer said Bryan McFadden and wife Kerry were a great laugh, who never go home until they've had "the best night ever". No doubt they're talking about Precious, Bryan's favourite club in Belfast.

little bry

New member
חחחחח איזה חמודהההההההההה

שתיקח אותי איתההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!! בכיףףףףףףףף חיחיחי

little bry

New member
OMGGGGGG

באיזה אתר של ווסטלייף, יש קטע כזה עם כל המפורסמיםםםםםםם כוללל גירלס אלאוד זה מסיבה לחג המולד או משו כזה, ויש שם את גארטס גייטס, קרייג דיויד, באסטד, ווסטלייף, ומורושששש זוכרת את הלהלקה הזאת עם ה 10 אנשים, אז גם הם חחחחחחחחח ואיזה הופעה יפהההההההההה!!!!!!!!!!!! מי שרוצה את ההופעה, הנה האיי סיי שלייייי 84783738 כדאי לכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!! הופעה שולטתתתתתתתת

Blazin squad כפרה עליהםםםםםםם

זה 10 אנשים שווים ומושלמים חולה עליהםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ראיתי את זההההההההההההההה זה כזה מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם בריייייייייייי מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אאאאאאאאאאאאאאאאאא וגארת' איזה מותק הואאאאאאאאאאאא ונאדיןןןןןןןן וכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

little bry

New member
אההההההה נכוןןןןןן חחחחחחחח

זה אלה עם הקליפ בכחול כזה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וברייי אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מושללםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם הולי שיטטטטטטטטטטטט ראית בסוף איך הם כזה שריםםם ואיך שיינקה שר בסוף מהמםםםםם וקרייגגגג איזה נוששששששששש חיחיחי חברה שלי חולהההה על קרייג דיויד :))))))) חחחחחחחחחחחחחח וגארת' גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!! חחחחחחחחחחח

קרייג דייויד שמה?? לא שמתי לב חחחחח

ובלייזין סקוואד... אממממ.. כן יש הרבה כחול בקליפ שלהם חחחחחחחחחחחחח גאדדדדדדדדד מושלמיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ושיין בסוףףףףף..... אמאלהההההההההההההההההההההההההההההההה איזה קול מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם וכנסי ללאברס יש שם סולו של מארק לאיזה שיר כריסמס, מלפני שנה או שנתיים נראה לי.. וואי כשזה היה חדש כמה חרשתי על זה חחחחח ויש שמה גם שיר של ניקי ובריי במופע כריסמס שנה שעברהההההההההה ניקי שררררררררררר הרבהההההההההההההההההה אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כפרההההההההההה עליווווווווווווווו

little bry

New member
יאאאא קטעים חדשים בלאברססס?????

ושיגעתייייי תשכל לחברות שלי על הקטע ששיין שר בסוףףףףףף אוי ואבויייי הוא שר כזה מדהיםםםםםםםםםםם או שניקי ובריי רוקדים כזה ביחד חחחחחחחחח אשכרה כמו זוגגג חחחחחחחחחחח וקרייג שר ישר אחרי ווסטטטטטטטטטט ואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הלכתי לראות תקטע עם מארקקקקקקקקקקקקק ועם ניקי וברייייייייייייייייי ובלזין סקודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד חחחחחחחחחח *ככה כותבים? :0* חיחיחי חרשוווווווווווווווווווו על הקליפ האחרון שלהם באם טי וי היטססססססס שיר מושלםםםםםםםםםםםםם כזה בכחוללללללל חחחחחחחחחחחחחח לאב יהההההההההההההה

מוווווואאאאההההההההההההה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני משגעת ת'חברות שלי רק על החתונה של שיין וג'יל *בינתיים חחחחחחחחחח* אבל מעכשיו עד ה24.1 הם יוצאים לחופש אז הראה לי שישר אחרי החתונה אני מתחילה ת'ספירה לאחור ליומולדת של לילי היפיופה המושלמת שלי כפרה עליהההההההההההה ובלייזין סקוואד רולזזזזזזזזזזזזזזזזזז הקליפ שלהם מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ואיזה מאמי קרייגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג אבל הכי הכי הכי *כמובן שאחרי ווסט* זה גארתתתתתת'''''''''' *שומעת ת'דיסק שלו שאמא הביאה לי היום מהולנד/בלגיה/גרמניה *אחד מהמקומות חחחחחחחחחח* אמא שלי מספרת שאחד מאלה שנסעו איתה, הוא גם ההוא שהביא לי את turnaround מלונדון הסתלבט עליה כל פעם שהם ראו דיסק של ווסטלייף ואמר לה כזה: קני לה את זה! ואמא שלי כזה: יש לה את זה, ואז ההוא כזה אני בטוח שאין לה ת'דיסק הזה עם מדבקה בגרמנית!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והיום גנבתי כתבה כזאת שהייתה מזמן בראש1 על קיאן וג'ודי מהרופא שיניים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באיזה מקצועניות לקחתי את זה משמה חחחחחחחחח את תהיי גאה בי חחחחחחחחחחחח וגם כמו כל ישראלית טובה לא היה לי איפה לזרוק ת'מסטיק אז קברתי אותו באחד העציצים שלהם שמה חחחחחחחחחחחחחחחחח יצאתי מזה בהתקפת מצחוק מהרופא שיניים פעם ראשונה חחחחחחחח בדרך כלל אני יוצאת משמה בצעקות וקללות חחחחחחחחחחחחחחח ואז הלכתי ליומולדת של חברה, והייתי בטוחה שהיא גרה קומה 2 *יש לי חברה אחרת שגרה בקומה 2 והבניינים שלהם נורא דומים חחחחחחחחחחחחחחח* ואני כזה צלצלתי בדלת של מישו בקומה שנייה ואז אני קולטת שזאת לא הדירה שלה וברחתי משם רצתי את כל ה4 קומות שנשארו עד קמה 6 ואני כזה נכנסת בלי אוויר, השיער שלי כזה כולו רטוב כי לא היה לי זמן לייבש אותו וגם ככה הגעתי באיזה שעה איחור כי התעקבתי אצל הרופא שיניים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וכולם כזה: את בסדר?? מה נסגר?? פחחחחחחחחחחחחחחח

little bry

New member
אוייייייייייי ואבוייייייייייי

מורושששששששששששששששש אין לי בטןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את קרעעעעעתתתתתתת אותי מצחוק עכשיווווווווווו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמא שלי נכנסה לחדרררררר חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח היא חשבה שנחנקתי או משו כזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הצילו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעתתתתתתתתת אותי עם הרופא שינייםםםםםםםםםםםםםםםםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני דווקא אוהבת להיות אצל הרופא שיניים שליייי חחחחחח יש לו טונות מעריבי לנוער ישניםםםם חחחחחחחחחח פעם מצאתי שם כתבה על ווסט מעיתון של שנת 99' חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ובערך כמה ימים לפני החתונה של ניקייי, ראיתישם תמונה קטנה כזאת ובריי יצא שם מהמםםםםםםם אז רציתי לקחת אותה, ובדיוק נכנסו אנשים והמזכירה הסתכלה עלי כמו לא ידעת מה חחחחחח אז אני כזה מנסה לקחת את זה ובסוף לא הצלחתי חחחחחחח אז שבוא אחרי אני כזה שוב מנסה, ולא יוצא חחחחחח רק לפני שבועיים ככה הצלחתי לקחת את זההההההה חיחיחי וקרעתי בטעות תפרצוף של קיקייייי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והמסטיקקקקק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נראה לי כבר אפשר להרכיב תשם שרית מכל המסטיקים שתקועים אצלוווו חיחיחי חלמרות שלא כולם שלי חיחיחי רובםםםם
חיחיחיחי והרגתתתתתתתת אותי עם היומולדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחח יש לי 2 חברות שגרות באותו רחוב, אז תמיד אני מתבלבלתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והעטיפה של טורן ארונדדדדדד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמו המורה שלי לכימיהההההההההההההההה פעם שעשיתי מבחןןןן, הוא כזה דיבר עם הבת שלו חיחיחי ואז הוא אמר לה שאם היא מצליחה לקבל יותר מ-90, הוא קונה לה טרן ארונדדד ואז התחלתי לצעוק עליו שאומרים טורןןןן ארונדדדדדדדד חיחיחי ואז התחלתי לזבל לווווווווו והוא כזה: בטח אין לך את כל העיתוניןם שיש לבת שלי עליהם ואני כזהההה תתפלאאאאאאאאאאאאאאאאאא חיחיחי מזה שיגעתי אותו באותו יוםםםםםםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וווואאאיייייי איך קרעת אותי עכשיווווווווווו מורושששששששששששש חיחיחי ויש לך טעותתתתתתתתתתת!!!!!!!! לילי אייז מייןןןןןןןןןןןןןן חיחיחי היפיופה המושלמת שלייייייייייייייייייי חיחיחי אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא את מאמינה שאחרי שיין וג'ילי יש ללילי יומולדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ועוד איזה תאריך קדוששששששששששששששש זה בדיוק על היום נישואים של ההורים שליייייייי חיחיחייייייייי בטח בריי יהיה מזה מאושררררררררררררררררררררר לאכול תילדה הזאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחח ילההההה מורושששששש מתחילים תספירה לאחור ביחדדדדד חיחיחיחיחי ומואהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחח לאב יההההההההההההההההההההההההה

מממממוווווווואאאאהההההההההההההההההה

שריתוששששששששש תיזהרי על הבטןןןןןןןןןןןןןןןןןן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם תיקרעי לי מצחוק לא יהיה לי למי לספר חוויות מהרופא שיניים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תארי לך מהמסטיק ששמתי שמה יצמח עץ מסטיקים?? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מבטיחה לקטוף לך מסטיקים מהעץץץץץץ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למרות שהרופאת שיניים שלי חזירה ותאכל ת'כל חחחחחחחחחחחחחחחחח יייייאאאאאאאא למורה שלך יש בת שמעריצה את ווסט?? שווההההההההההההההההה גמני רוצה מורה כזההההההה חחחחחחחחחחחחחח היום בפסטיגל *כל החוויות בפורום* אז זה היה כרטיסים חינם מהמשרד של אמא וכל המשרד היה והכל אז כזה חברה של אמא שלי כזה באה אליי: נו הצבעת ליהודה לוי?? כןןןןןןןן עם כל ה30 ומשו כרטיסים חחחחחחח יש לה ילד מזה מותק בן 3 ככה והוא ביקש מאנשים כרטיסים ונתן לי ואני רצתי עם זה לתיבה של יהודה חחחחחחחחחח וגם אני ואחותי אספנו מכל מיני חברים של אמא מהמשרד והכל חחחחחחח ואז אחרי זה היא שואלת אותי כזה: נו מה עם ווסטלייף? כל היום כל המשרד רק ווסטלייף ווסטלייף ווסטלייף ואני כזה: הכל מעולה איתםםםםםםםםםם עוד 6 ימים שיין מתחתן והיא כזה: אני לא יודעת ת'שמות ואני כזה: שיין זה אחד מהםםםםם הוא מזה מותק והחברה שלו ג'יל מושלמתתתתתתתתת והיא כזה: אז מה עכשיו הוא יעזוב?? ואני כזה בלחץ: לאאאאאאאאאא מה פתאוםםםםםםםם אין מצבבבבבבבבבבב גם האחרים נשואים והיא כזה: כולם נשואים?? ואני כזה: לאאאאא רק בריי שיין וניקי חחחחחח ואז כזה נכבו האורות *זה היה בהפסקה* והיא כזה: יאללה ממשיךךך ומזל טוב לחתונה ואני כזה: תודה אני אמסור חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וכל החוויות משאר ההופעה בפורום ווסטלייף חחחחחחח אין לי כוח לגזור הדבק/לכתוב מחדש חחחחחח יהודה לוי כזה נשמהההההההההההההההההההההההההה גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

little bry

New member
../images/Emo59.gifיייאאאאאאאאאא חברה שלי../images/Emo113.gif

הייתה שם ואמרה לי שיהודה לוי רקד כ"כ מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם והיא גם אמרה שעפר נמוךךךךךךךךךךךך חיחיחי וחברה אחרת שלי, ראתה אותו לפני כמה ימים בקניון והוא נתן לה חיבוקקק!!!!!!!!!!
גמני רוצההההההההההההההה גרררררררררררררררררררררררררררררררררררר ובקצב הזה, אין מצב שתישאר לי בטן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לאבבבבבבב יההההההההה 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואיזה כיףףףף אתמול שיגעתי את אבא על החתונה של שיין עד שהוא

little bry

New member
גררררר חחחחחחחחחחח

התבלבלו לי ההודעותתתתת חחחחחחחח שלחתי את זאתי בטעות, במקום מה שרציתי לשלוח לפורום ווסטטטט חיחיחי אז לא להתייחס :) *ממשיכה חיחיחי* השתגעעעעעעעעעע :))))))) זה כ"כ כיףףףףף חיחיחי והחתונההההה אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא עוד פחות משבועעעעע ביום שיש לי מבחן באנגליתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תארי לך את שייןןןןןן בחתונה ה"צנועה שלו" חיחיחי זאת הולכת להיות חתונה כ"כ מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת וכןןןןןןןן חופשיייייי תגדלי עץ מסטיקים ותביאי ליייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נאכל אותם בשיעור של קלמיייייי או יעללל דווקא לעצבן אותםםםםם חיחיחי הלכתי לקרוא תחויות מהפסטיגללללללללללללללללללללל :)))))))))))))))))))))))))))))))) לאב יההההההההההההההההההההה מואהההההההההההההההה

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותיייייייייייייייייייייייייייייייי גם לי אין בטן בקרוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללההההההההה מסטיקיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חחחחחחחח בתקווה שהפוסטמות מהרופא שיניים ישקו ת'עציץ חחחחחחחחחחחח

למעלה