קבלה

קבלה

אני לא יודעת מי מתקופתי עוד פה ומי חדש, אז אעשה תקציר על עצמי.
אני נעה, כמעט בת 23, הבנתי שאני א-מינית לפני בערך שלוש שנים, קצת יותר.
לתקופות הייתי פה בפורום וקיבלתי הרבה.

למה כותרת ההודעה היא קבלה? כי קורה לי דבר מפתיע ונהדר.
עברתי לגור באזור אחר בארץ ואני משתתפת בתוכנית לצעירים. איכשהו יצא שאני בחבורה של 6 בנות שמתוכן 4 לסביות(לא כולל אותי). כמובן שזה מאוד מקובל, כי.. רובן לסביות.. איכשהו יצא לי לספר להן שאני א-מינית, אף אחת לא הגיבה ב'את מדמיינת, זה לא יכול להיות, אין דבר כזה' ועוד בלבולציה אחרת. כולן קיבלו את זה ומתייחסות אליי כבן אדם רגיל לגמרי(שזה מה שאני). אני מניחה שזה קשור גם לזה שהן לסביות והן תמיד ה'שונות'.זה מוזר לי, הקבלה, קודם כל כי היה להן מושג שקיים דבר כזה א-מיניות, הן שאלו שאלות על מה זה בדיוק ואיך זה מתבטא אצלי, אבל לא כמו החברים שלי מפעם שהיו בטוחים שאני המצאתי את זה. זה מוזר גם כי החברים שלי מפעם היו בטוחים שזה בגלל הטראומות שעברתי, והן פשוט מקבלות את זה שזו מי שאני, לא משנות הנסיבות.
כך יצא שכל הסביבה שלי שם יודעת עליי ואני מרגישה לגמרי בנוח עם זה וזה פשוט נהדר!
מה שכן, אני לא יכולה לצאת מהארון או 'לרדת מעליית הגג', כמו שאתם קוראים לזה פה, בפני ההורים שלי, כי זה לא כמו להגיד שאתה הומו/לסבית, זה להגיד- אני לא אוהבת יחסי מין, ואני לא רוצה לדבר על דבר כזה עם ההורים שלי! זה נראה לי מוזר וממש לא תואם את היחסים שלי איתם. מה דעתכם?

חוץ מזה- נורא חסר לי קשר רומנטי(אני א-מינית רומנטית מאוד), ואיך אפשר בכלל למצוא מישהו שגם יקבל אותי עם כל הבעיות שלי וגם יקבל את זה שאני א-מינית? אין לי בעיה עם לעשות דברים מיניים, אבל אף גבר שפוי, או לפחות גבר שאני ארצה- לא יהנה מאקט מיני חד צדדי.
איזו בעיה!

אז מקווה שנמשיך את קו הקבלה הזה וגם פה תהיה קבלה :)
בהצלחה לנו!

k500

Active member
מנהל
הגיוני

ברוכה השבה לפורום, זכור שהיית פה בעבר.
יפה שאת מרגישה נוח בחברת הבנות שציינת וזה באמת כיף להרגיש שלא שופטים אותך על מה שאת, הלוואי וכולנו היינו חווים את זה יותר בחיים שלנו.
לגבי ההורים, לא חייבים להגיד להם אם זה לא מסתדר ביחסים ביניכם. גם אני לא אמרתי למשפחתי מפורשות ואני לא רואה צורך לצאת בהצהרות מולם. הכל עניין של הרגשה ומה שנוח לך לעשות, אלה החיים שלך והבחירה שאת עושה עם עצמך.

בעניין קשר רומנטי, זו נקודה שנוגעת להרבה כאן שמחפשים זוגיות א-מינית על בסיס רומנטי. איך אפשר למצוא מישהו כזה? דרך הפורום, דרך לוח ההיכרויות של הפורום, לבוא למפגשים ועוד. וכן, יש גברים שפויים שרוצים מה שאת רוצה, יכול להיות שאחד מהם מסתובב כאן בפורום ומחפש את אותם דברים בדיוק. שווה לנסות..

ובנוגע למשפט האחרון, עם כל הצניעות, נדמה לי שזה המקום היחידי בארץ כרגע שמקבל א-מיניים כמו שהם/ן, עובדה שחזרת לכאן אחרי היעדרות מסוימת. בכל אופן, נשמח לראות אותך עוד בפורום, שיהיה לך בהצלחה בכל החיפושים שלך

rubik cube

New member
אני זוכר אותך

k500 די הגיב לדברייך,
אבל רק רציתי להוסיף שזה ממש ממש כיף כשפתאום מקבלים אותך כפי שאתה ולא עושים דה-לגיטימציה לנטייה שלך.
זה כל-כך מתסכל לעבור כל פעם מחדש את הפקפוק של אנשים שאתה רק 'יורד בפניהם מעליית הגג'.
&nbsp
אני לא חושב שגם אני אצא בפני ההורים שלי. אני גם לא מרגיש קרוב אליהם, ובטח ובטח שלא ארצה לדבר איתם על כל דבר שקשור אליי ועל אי קיום יחסי מין.

מקמיקא

New member
קבלה מבורכת!

עושה לי טוב לשמוע על החוויה המתקנת שלך, אפילו אם אני לא זכיתי בכזאת. אני נמצא בסיטואציה הפוכה - ההורים שלי יודעים ומקבלים, החברים יודעים, אבל איכשהוא הנושא נמצא איפשהוא מתחת לשטיח. לא באמת מרגיש שיש לי עם מי לדבר על זה.
&nbsp
בכל מקרה - יחסים יגיעו כשהם יגיעו. יום אחד תמצאי מישהו שיחשוב שכל הבעיות שלך הן משהו שולי או מקסים שגורם לו לאהוב אותך יותר. אין מה לעשות חוץ מלהמשיך לחפש...
&nbsp
ושיהיה לך המון בהצלחה

גם אני זוכרת אותך

ושמחה שזכית לחברות כאלה.
&nbsp
כמו שאני תמיד אומרת: קשה למצוא זוגיות, לא חשוב כמה אתה 'נורמלי' וממוצע או חריג ומלא בעיות.
מקווה שתמצאי את מי שיעשה לך טוב בחייך.

למעלה